Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KubaPP Killer Elite

|
Wysłany: 2012.11.04 07:02 Temat postu: Real Madryt - Borussia Dortmund [2-2] |
|
|
Liga Mistrzów we wtorek 06.11.2012 Estadio Santiago Bernabeu 20:45
Losowanie uraczyło nas w tym sezonie samymi "ciasteczkami", kolejne z dużym nadzieniem już we wtorek. Zwycięstwo jest bardzo ważne w innym przypadku narobimy sobie sporych kłopotów, może nie z wyjściem z grupy ale z wygraniem jej, a to na etapie 1/8 LM jest dość istotne.
BVB podchodzi do tego meczu w dobrych nastrojach, są liderami grupy i nareszcie grają na miarę europejskiej elity. Nikt chyba nie przypuszczał przed rozpoczęciem LM, że będzie im szło tak dobrze. Nawet słabsze wyniki w lidze niemieckiej nie blokują tego zespołu, widać że są nasycenie na swoim podwórku i teraz chcą osiągnąć coś w Europie. W meczu ze Stuttgartem (0-0) zagrali znów przeciętnie i stracili kolejne punkty, przekonaliśmy się jednak, że pozory mylą i zachowujemy pełny szacunek dla Niemieckiego zespołu.
My swoje zadanie w lidze wykonaliśmy, minimalnym nakładem sił i podchodzimy do tego meczu rządni rewanżu. Będziemy musieli radzić sobie bez kontuzjowanych ale o tym już wszyscy wiemy. Wróci po tygodniowym odpoczynku Alonso, co jest niemałym problem dla Klopa.
Z tego co na razie mi wiadomo to mecz będzie można obejrzeć z polskim komentarzem tylko na kanale nPremiumHD
HASTA EL FINAL VAMOS REAL!
|
|
_________________ "Podziału nie tworzy trener, tworzy go piłkarz, który nie akceptuje swojej roli, nawet jeśli jest zmiennikiem" PETR CECH...
...Kolejna "ofiara" cygana Mourinho. "Trudne sprawy" |
|
Powrót do góry |
|
 |
GraczBayernu Fanatyk

|
Wysłany: 2012.11.04 09:54 Temat postu: |
|
|
Modric jako mediapunta a Alonso z Essienem na środku.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Radioactive Castilla

|
Wysłany: 2012.11.04 09:58 Temat postu: |
|
|
Jakoś o ten mecz się nie martwię. Chłopaki wiedzą, że z Borussią się nie żartuje. Mają w głowach walkę o pierwsze miejsce, więc w tym meczu dadzą z siebie maksa. Poza tym do środeczka wraca Xabi, więc wszyscy powinni być hepi. Liczę na mały prezencik urodzinowy od "Królewskich" 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zajac1211 Prezes

|
Wysłany: 2012.11.04 11:00 Temat postu: |
|
|
Żaden Modrić ani Ozil bo grają w tym momencie obaj dziadostwo.
Tylko ja to widzę że Real powinien w tym meczu zagrać z Karimem i Gonzalo w 1szym składzie kosztem Ozila? Przecież Real potrafi grać z tymi dwoma panami i nie raz ładował po 5 goli grając efektowny football. Karim może wtedy bardzo często wymieniać się pozycją z Cristiano lub Di Marią.
Do tego na szczęście wraca Xabi. Wreszcie będzie jakoś wyglądać nasz środek. Obok Xabiego powinien grać jakiś walczak a że jest tylko 1 dostępny to musi być Essien.
Wygramy. Bernabeu da radę i poniesie naszych.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ElControlTotal Prezes

|
Wysłany: 2012.11.04 11:44 Temat postu: |
|
|
Absolutny finał. Jeśli nie wygramy tego meczu praktycznie przekreślimy szanse na pierwsze miejsce w grupie. Wraca Xabi, wraca Arbeloa, więc skończy się ich jazda po naszej lewej stronie jak w poprzednim spotkaniu. Jeśli motywacja będzie taka jak zapowiadają to Mourinho i nasi piłkarze to jestem spokojny. Oczekuje wielkiego meczu. Niech poniesie nas magia Bernabeu!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ogor3 Prezes

|
Wysłany: 2012.11.04 17:32 Temat postu: |
|
|
Trzeba podtrzymać w tym sezonie wygrywanie z najlepszymi na Bernabeu, po Barcelonie i City czas na Borussie ;d
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
F.C Piter livin' the dream

|
Wysłany: 2012.11.04 17:56 Temat postu: |
|
|
Ale mi sie marzy manita i placz tych pseudokibicow bvb. Az sie boje pomyslec co bedzie jak przegramy. Nie chodzi juz mi tu o 1 ms w grupie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Guti16 Prezes

|
Wysłany: 2012.11.04 18:58 Temat postu: |
|
|
Wzorując się na Jacku Gmochu - stwierdzam, że ten mecz albo wygramy lub też przegramy. Mam nadzieję, że to pierwsze.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ElControlTotal Prezes

|
Wysłany: 2012.11.04 20:39 Temat postu: |
|
|
Dajcie spokój z tymi manitami. Z Borussią będzie ciężko. Stać ich na to by postawić nam tak samo ciężkie warunki jak u siebie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GraczBayernu Fanatyk

|
Wysłany: 2012.11.04 21:18 Temat postu: |
|
|
Będzie z pewnościa jedno - przegrana - remis - wygrana. Nie skreślajmy tak z góry BVB, pewnie znów wyjdą jak w poprzednim meczu, wysoko i real się pogubi. Real nas przyzwyczaił do pressingu, wysokiego grania, ciągłego natarcia, ataku a tu BVB zrobiła niespodziankę, podobnie jak wczoraj saragosa.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Domel Madridista The Special One

|
Wysłany: 2012.11.05 15:14 Temat postu: |
|
|
Od czasu meczu z barką dawno tak nie czekałem na żadne spotkanie, jak na rewanż ze świniopasami. Nie mogę się doczekać. Ciekawi mnie jak się zaprezentujemy, może wreszcie nasza gra będzie wyglądała jak w poprzednim sezonie. Będziemy musieli spiąć poślady, bo Borussia może wyjść tak samo jak u siebie na boisko, bez kompleksów.
|
|
_________________ "Najlepszą obroną jest... atak" Florentino Pérez |
|
Powrót do góry |
|
 |
Luffy Real Madryt A

Ostrzeżeń: 1 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2012.11.05 15:21 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję na wjazd na pełnej, konkretna mobilizacja jak to na LM na SB przystało i zwycięstwo w końcu po dobrym meczu.
|
|
_________________ Gomu Gomu Nooo |
|
Powrót do góry |
|
 |
panzerfaust Prezes

|
Wysłany: 2012.11.05 16:50 Temat postu: |
|
|
Chciałbym żebyście mnie jutro zacytowali, ale czuję, że będzie jak zwykle z niemiecką drużyną, czyli klapa. Porażka lub remis. Tak czy inaczej Realu jutro na kupon nie wrzucam, zbyt niepewne spotkanie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dexter. Mr. Champions

|
Wysłany: 2012.11.05 17:02 Temat postu: |
|
|
Z Bayernem u siebie wygraliśmy, to tym bardziej musimy wręcz pożreć "jakąś" Borussie. Wrócił Arbeloa, więc nie powinno być źle, chociaż kadra i tak nie wygląda zadowalająco.
Liczę na 3:1 i mam nadzieję, że się nie przeliczę.
Fajnie by było usłyszeć doping na miarę tego z ManCity.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maciek19911 Soy un Madridista y tengo un alma blanca

|
Wysłany: 2012.11.05 17:16 Temat postu: |
|
|
Ja jestem spokojny o jutrzejszy mecz i końcowy wynik. Jeżeli już mam mięć jakieś obawy albo czuć niepewność to prędzej w niedzielny wieczór podczas wyjazdowego meczu z Levante. Wracając do BVB to gramy u siebie. Drużyna spina się na ważne mecze co pokazały spotkania z Barceloną i Manchesterem City. Wraca Arbeloa także już Reus/Goetze tak łatwo nie będzie jeździć tą prawą stroną. Alonso troszkę odpoczął co powinno odbić się na plus w jego grze. Mam nadzieję, że nie będziemy kombinować asekuracyjnie tylko od początku zepchniemy BVB do obrony i będziemy grać skutecznie. Pomimo tego, że aktualnie Borussia jest liderem grupy i wygrała z nami w pierwszym spotkaniu to spodziewam się jutro gładkiego zwycięstwa z naszej strony. Tak, jak już wyżej wspominałem ciężej i to zdecydowanie będzie w niedziele.
|
|
_________________ Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|