Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lukecik Hala Madrid y nada más

|
Wysłany: 2013.01.05 19:48 Temat postu: |
|
|
Zostań przy dwunastce, serio. Niepotrzebnie zacząłem grać w trzynastkę. Teraz jest już za późno by przestać, a wciąż żałuję, że ruszyłem to gówno.
Też macie tak, że nie idzie za nic strzelić bramkę po bezpośrednim wolnym? Kto by nie strzelał, Ronaldo, Ramos czy inny, to piła leci w mur. Strzały z dystansu można liczyć na palcach ręki. No i perełka, mam luty 2014 i do tej pory nie było jeszcze ani jednej (!) sytuacji sam na sam po jakimś podaniu za plecy obrońców górą czy dołem. W żadnym meczu.
|
|
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
swierczu Fanatyk

|
Wysłany: 2013.01.05 21:23 Temat postu: |
|
|
Z wolnych fakt, mało bramek pada. Przez dwa sezony może ze dwie bramki bezpośrednio z wolnego widziałem, jedna strzelił Ronaldo drugą Messi jak grałem z Barceloną, jak strzela Ronaldo to zawsze w mur, Alonso trafia w bramke ale zawsze bramkarz łapie. Rzuty karne to samo, jak Ronaldo podchodzi do karnego to w większości przypadków bramkarz broni. Co do tej twojej perełki to widziałem takie sytuacje i to nie jedną, tylko że chyba nigdy w wykonaniu mojej drużyny, przeciwnik jakoś to potrafi.
Z innej beczki, mam problem z Falcao, nie wiem co z nim zrobić, jak go ustawić bo zagrał 8 meczów a strzelił tylko 2 bramki, to już Neymar który gra dwa razy mniej i zwykle wchodzi jako rezerwowy strzelił dwa razy więcej.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Goldschmidt Captain Banhammer

|
Wysłany: 2013.01.05 23:55 Temat postu: |
|
|
Wolnych to nikt mi nie strzela nawet w 12. Ze dwa gole na sezon wpadają.
Skończyłem trzeci sezon przy próbie podniesienia zadłużonego trzecioligowca Oberhausen do Bundesligi. Nawet nieźle. Pierwszy sezon odbębnić, podpisałem dwóch grajków i w następnym z drugiego miejsca awans. Teraz w pierwszym sezonie w drugiej lidze niemieckiej 5 miejsce (aż sam się dziwiłem że takie wyniki wyciągałem składem który statystycznie powinien zająć miejsce u dołu tabeli) i wyszedłem na plus finansowo, nie mam już takiego limitu płac, dostałem 450k na transfery i podpisałem takiego grajka z wolnego transferu:
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)
Technicznie najlepszy z całego składu. Drugi najlepszy koleś ma 21 lat i ładuje po 20 bramek na sezon, ale też potrafi wkurzyć nierówną formą. W sumie to mało jest takich w składzie, którzy by nie wkurzali. Jeden 36-letni kameruński Geremi (tak, ten Geremi) którego kupiłem za grosze grał równo i mogłem na gościu polegać. Phi. Jak tylko awansuję spadam z tego grajdołu i zabieram się za ligę francuską, może włoską.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Leszczu Bitches love Benzy

|
Wysłany: 2013.01.06 00:05 Temat postu: |
|
|
Geremi zajebisty, w moim Guingamp w 2011 też dawał radę. Dużo lepszy od Vieiry wtedy.
|
|
_________________ http://twitter.com/MatijaPL |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rio17 Gwiazda

|
Wysłany: 2013.01.07 15:53 Temat postu: |
|
|
Co mogę zrobić jak zawodnik nie dostaje pozwolenia na pracę a za pół roku mu się kończy kontrakt?
Poleciłby ktoś OP, DP, N, najlepiej z anglii bo gram Burnley już 6 sezon.
/FM11
|
|
_________________ @rio17k
Corazon Blanco |
|
Powrót do góry |
|
 |
tyranitar Raúl para Siempre

|
Wysłany: 2013.01.10 23:27 Temat postu: |
|
|
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)
Shit happens
Ten sezon miał więcej smaczków - sprzedałem Igłę do Lyonu za 30mln(w nowym sezonie po 4 kolejkach ma 9 goli i coś czuję, że mi wpierdoli jak się spotkamy w LM ), Marcelo do City za 25 i Samiego do Sevilli za 20, ale za to wychowałem sobie nowych grajków na wypożyczeniach, więc teraz mocno odmłodziłem sobie kadrę. Arsenal za to od 3 sezonów błaga mnie o Aguero, a Bielsa jeździ na co drugi mój mecz, żeby oglądać Argentyńczyka - to już taki rytuał przed meczem "Arsenal boss Marcelo Bielsa is in the stands"
Mam jedną perłę, Francuz kupiony z Lyonu w wieku 19 lat, który w wieku 21 lat miał 4 gwiazdki potencjalne i na koniec sezonu 31 goli i 33 asysty + 17 goli w reprze. Liczby Crisa, w takim wieku - magik.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kleyo Bryniok

|
Wysłany: 2013.01.11 15:35 Temat postu: |
|
|
Ej zauważyliście jakieś wzmożone ilości kontuzji, po nowych patchach (znaczy tych co były tam jakiś miesiąc temu)?
Bo mam pomysł na super Superlige, z wszystkimi graczami na free, ale pomijając że niektóre kluby zatrudniają tylko bramkarzy (walczę z tym problemem) to nawet jak niektóre uzupełnią pełną kadrę, to i tak 3/4 piłkarzy jest kontuzjowanych prawie cały czas. Ktoś się leczy to nastepny wypada. Być może spowodowane to jest jakimś problemem z terminarzem, dlatego pytam czy u Was też coś takiego zaobserwowaliście?
|
|
_________________ Ciemno nocka idym ją, ciemno nocka idym ją,
Hej, na Kotarzu, na Kotarzu, dziewki śpią. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kielczak prawie jak szachista
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Minor Juvenil

|
Wysłany: 2013.01.17 21:08 Temat postu: |
|
|
Kojarzy ktoś taktykę 'Graj jak Barcelona' autorstwa Bobiego z cmrev? Stara jest, z 2010 roku, ale ostatnio mocno nudzi mi się moja 11stka i chętnie wypróbowałbym te katalońskie granie. Problem w tym, że linki do mirrorów wygasły, ma ktoś to może jeszcze gdzieś na kompie?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tom3k Acidofilia.

|
|
Powrót do góry |
|
 |
liso7 todo al blanco

|
Wysłany: 2013.01.18 12:09 Temat postu: |
|
|
zmiana nazwy nie pomaga 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Minor Juvenil

|
Wysłany: 2013.01.18 12:36 Temat postu: |
|
|
Tak jak pisał kolega wyżej - zmiana nazwy nie pomaga. Mógłbyś wrzucić to w formacie .tac na jakiś hotfile albo turbobit? Zawsze możesz też spakować winrarem przez wrzuceniem na sendspace i nie powinno być problemów.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tom3k Acidofilia.

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Minor Juvenil

|
Wysłany: 2013.01.19 14:06 Temat postu: |
|
|
Dzięki, teraz działa idealnie 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kielczak prawie jak szachista
|
Wysłany: 2013.01.22 13:55 Temat postu: |
|
|
hahahah, bosque zlozyl dymisje a iker skonczyl kariere reprezentacyjna... objalem wiec hiszpanie dodatkowo i uznalem ze xavi jest za stary zebym go powolywal, wiec zabralem mu opaske i caly zespol sie na mnie wkurwil 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|