Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lukecik Hala Madrid y nada más

|
Wysłany: 2013.03.26 12:12 Temat postu: |
|
|
Raula w roli piłkarza? Z tego co pamiętam raz dla jajec próbowałem go ściągnąć jak mu się kontrakt kończył i nie był zainteresowany. Z Moraty i Enzo nic nie będzie, można się ich pozbyć bez problemu.
Ciekaw jestem waszej opinii. Gość z obrazka poniżej wg mnie jest świetny, chciałbym go dać na lewe skrzydło. Jedyne co mnie powstrzymuje to jego szybkość. 14 dla skrzydłowego to trochę mało. Ale te jego atrybuty techniczne... Brać go?

|
|
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
kabanog Just relax

|
Wysłany: 2013.03.26 12:58 Temat postu: |
|
|
Jako schodzący napastnik mógłby nieźle namieszać w wielu meczach. Ale bym się zastanawiał mocno jeżeli miałbym wydać na niego 40 mln.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
liso7 todo al blanco

|
Wysłany: 2013.03.26 13:06 Temat postu: |
|
|
Daj go na odgrywającego, trudno o lepszego 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2013.03.26 14:15 Temat postu: |
|
|
Eee nie, w ogóle nie mam roli odgrywającego w mojej taktyce, gram jednym wysuniętym napastnikiem. Albo kupię go z myślą o posadzeniu go na skrzydło, albo w ogóle. Myślałem nad Muniainem, ale poleciało mu wszystko w dół po kontuzji i już tak nie niszczy jak wcześniej.
|
|
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
liso7 todo al blanco

|
Wysłany: 2013.03.26 15:09 Temat postu: |
|
|
Zawsze możesz dać mu odgrywającego, jednemu na skrzydle dać rolę schodzącego napastnika, a drugiemu klasycznego skrzydłowego i akcje tylko tamtą stroną. Czasem skutkuje wielką ilością goli 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Absynt. #OrgulloBenzemista

|
Wysłany: 2013.03.26 20:47 Temat postu: |
|
|
Zacząłem grać po ponad rocznej przerwie Realem od zera i już jest pięknie od początku 3 miesiące przerwy dla Ronaldo i mam coś takiego:

|
|
_________________ - Przetrwanie rasy ludzkiej zależy od selektywnej odpowiedzialności!
last.fm |
|
Powrót do góry |
|
 |
TygrysBytom Fanatyk

|
Wysłany: 2013.03.27 16:43 Temat postu: |
|
|
Miał już ktoś tak w FM12 że finał ligi mistrzów, miałbyć rozgrywany na stadionie śląskim w Chorzowie?
Mam rok 2016 w moim Newcastle, a finał na polskim stadionie ma być rozegrany 2019 roku. Mam 3 lata na zbudowanie potęgi takiej, aby zagrać na tym "legendarnym" stadionie
Co ciekawe, Stadion Śląski wygrał rywalizacje z Old Trafford i San Siro na organizacje tego finału.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kielczak prawie jak szachista
|
Wysłany: 2013.03.27 18:18 Temat postu: |
|
|
kurwa.... gram tottenhamem i mam polfinal z realem madryt w uefie, pierwszy mecz. caly czas normalnie, wygrywam 1;0, wszystko jest ok... po czym nastepuje druga polowa i nagle robi sie jakis bug polegajacy na tym, ze moi zawodnicy... stoja sobie. tzn marcelo robi rajd po lewej, a moi zawodnicy ktorzy maja ustawionych konkretnych zawodnikow do krycia... nie gonia zawodnikow w wyniku czego zamiast niegroznej proby ze strony realu jest sytuacja w ktorej mam 5 niekrytych zawodnikow w polu karnym. dafuq ?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2013.03.28 18:55 Temat postu: |
|
|
Niezły numer u mnie. W listopadzie Espanyol przejął jakiś słowacki miliarder. W dwa letnie okienka wydali na transfery ponad 100 mln, zajęli w ostatnim sezonie piąte miejsce, a teraz wg bukmacherów są faworytem do mistrzostwa A mnie udało się wywołać u Gotzego wkurwienie na City za notoryczne odrzucanie mojej oferty opiewającej na 90 mln i tym sposobem sprowadziłem go za 60, gdy na jego żądanie wrzucili go na listę 
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TygrysBytom Fanatyk

|
Wysłany: 2013.03.28 20:16 Temat postu: |
|
|
A u mnie, Leo Messi 8 raz z rzędu z złotą piłką 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Onyx. Galácticos 2.0

|
Wysłany: 2013.03.28 20:21 Temat postu: |
|
|
U mnie Kaka w wieku 34 lat ZP zdobył 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Leszczu Bitches love Benzy

|
Wysłany: 2013.03.28 20:22 Temat postu: |
|
|
lukecik, w mojej 2011 też ktoś mocny ich przejął. Oddałem im swoich pomocników - Alonso i Sahina, którzy grali tam zajebiście. Sprowadzili też Neymara i kilka innych dużych nazwisk. Ale w lidze nawet Barcelonie nie podskoczyli.
|
|
_________________ http://twitter.com/MatijaPL |
|
Powrót do góry |
|
 |
Romek_ Culé

|
Wysłany: 2013.03.29 19:56 Temat postu: |
|
|
Możecie sie normalnie zalogowac na Steam? Kurde wpisuje prawidlowe dane, lipa, wpisuje kod produktu, lipa. Nie da sie grac 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GonzaloRM Castilla

|
Wysłany: 2013.03.31 12:16 Temat postu: |
|
|
@Onyx - Kaka Złotą Piłkę? Pewnie Messi i Ronaldo mieli sezon z kontuzjami...
Ma ktoś screeny polskich talentów po paru sezonach gry? Chodzi mi o Wolskiego, Sobiecha, Salamona i Milika.
Z góry dzięki za odpowiedź
EDIT: A, jeszcze małe pytanko. Kiedy Ostrzołek zgodzi się w końcu na grę w naszej kadrze?
[FM 12]
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Troi Ronaldo

|
Wysłany: 2013.03.31 12:30 Temat postu: |
|