Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bonso Por décima vez...

|
Wysłany: 2006.02.04 20:26 Temat postu: Real Madryt - Arsenal Londyn |
|
|
Tak myślę, że najwyższa pora zacząć dyskutować na temat tego meczu To już za niecałe 3 tygodnie, mecz który trzeba wygrać, no bo w końcu każdy kibic Realu chciałby, żeby Puchar Mistrzów wrócił na właściwe miejsce Jeśli Real utrzyma obecną forme (no może trochę ją zwiększy) powinno być dobrze Kiedy pisze tego posta prowadzimy z Espanyolem 1-0, Arsenal wygrał dzisiaj z Birmingham 2-0. Wiadomo jak jest z Arsenalem. Trzeba uważać na Henry'ego, nie dać się Reyesowi i dać do zrozumienia Cole'owi gdzie powinien grać Będzie się działo, ale ja jestem przekonany, że awansujemy dalej
UWAGA
Mecz będzie transmitowany przez TVP 1 Miejmy tylko nadzieję, ze nie dadzą Szpakowskiego 
|
|
_________________ https://twitter.com/bonso17 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamil176 Siempre Madridista

|
Wysłany: 2006.02.05 00:14 Temat postu: |
|
|
Nie za wcześnie na ten temat ?? Jeszcze z ponad 2 tygodnie do meczu. Bonso skąd wiesz, że na TVP będzie transmitowany ?? Ja tam liczę na transmisję na Polsat Sport . Jutro napiszę trochę więcej, bo późno już .
>> Temat zostaje. - Serpico
|
|
_________________ Vamos! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klatus Eterno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sheila Obrońca praw Beckhama

|
Wysłany: 2006.02.05 14:25 Temat postu: |
|
|
Tak, do meczu prawie 3 tygodnie, jednak ja o nim myślę już od czasu rozlosowania zespołów, kiedy to Galacticos trafili na Arsenal. Myślę, że w obecnej formie możemy wygrać mecz, który z pewnością nie będzie łatwy. Fajnie będzie wreszcie popatrzeć na Real w telewizji, popcorn do ręki i jak w kinie Mam nadzieję, że będzie dla nas Happy End. Cole może nie zagrać z Realem, wiemy jak to bywa z jego kontuzjami, a trzy tygodnie to wystarczająco dużo czasu na jakiś uraz. Jeśliby Anglik nie zagrał, mogłoby to oddalić jego szanse na Real, natomiast jeśli zagra i to dobrze, być może Cole zawita u Galacticos szybciej niż to sobie wyobrażamy. Jednak na razie kwestia transferu odchodzi na bok, bo przede wszytkim musimy walczyć o LM. Mamy silny skład, Zidane ostatnio notuje bardzo dobre mecze pod względem goli i nietylko, Robinho rozkręca się jak katarynka, strzelając gol za golem, Beckham, co cieszy w ostatnim meczu podniósł formę, Ronaldo ideałem nie błyszczy, ale gole strzela, co też raduje, Cicinho nasz dośc nowy nabytek, szybko sie zaklimatyzował, a za trzy tygodnie pewno bedzie hasać na boisku, że aż łezka się w oku zakręci...Cassano, Carlos i reszta wg mnie też bez zarzutu. To stan Realu na dzień dzisiejszy, za trzy tygodnie może być gorzej w co wątpię lub lepiej, na co licze, lub zostanie bez zmian co też raduje. Jeśli wygramy z Arsenalem można będzie stanowczo powiedzieć, że Real powrócił w dawnej formie i wygrywać potrafi poza La Liga. Nie kryje że bardzo liczę na Beckhama, jednak nie uważam, że do czasu meczu z Arsenalem mógłby zmienić swoją formę o 360 stopni...nie, ale niech przynajmniej zostanie przy wczorajszej. Najbardziej liczę na Robinho, który z pewnością nie zawiedzie... to by było na tyle, co mam do powiedzenia w tej kwestii...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bubello Dziecko Neostrady

|
Wysłany: 2006.02.05 14:30 Temat postu: |
|
|
Ja niestety nie obejrze meczyku na C+ nie ma Ligi Mistrzów, a TVP, będzie na bank pokazywać Barca-Chelsea(czemu się nie dziwie)
|
|
_________________ I'm not black like Barry White no I am white like Frank Black is |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2006.02.05 14:41 Temat postu: |
|
|
To może na Polsat Sport wyemitują 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
el crack total aviomarin.

|
Wysłany: 2006.02.05 14:55 Temat postu: |
|
|
 |
 |
a TVP, będzie na bank pokazywać Barca-Chelsea(czemu się nie dziwie) |
o ile mi wiadomo, terminy tych meczów nie pokrywają się 
|
|
_________________ sami khehehehedira |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bubello Dziecko Neostrady

|
Wysłany: 2006.02.05 15:02 Temat postu: |
|
|
 |
 |
 |
 |
a TVP, będzie na bank pokazywać Barca-Chelsea(czemu się nie dziwie) |
o ile mi wiadomo, terminy tych meczów nie pokrywają się  |
MAy the force be with U. Obyś miał racje.
Co do Polsatu Sport, to szkopuł w tym, że go nie mam:/
|
|
_________________ I'm not black like Barry White no I am white like Frank Black is |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gento Gram dla herbu
|
Wysłany: 2006.02.05 15:06 Temat postu: |
|
|
Bonso napisał,że mecz będzie transmitowany na TVP ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2006.02.05 16:04 Temat postu: |
|
|
Ale Bonso nie musi mieć racji A z tego co słyszałam, to będzie mecz Barcy i Chelsea, inni mówią że Realu i Arsenalu, co rzeczywiście wyemitują? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kargul1990 Juvenil

|
Wysłany: 2006.02.05 16:06 Temat postu: |
|
|
ja napewno sobie obejrze awans realu bo mam satelitę polsata i mam polsat sport i polsat sport+. Pewnie na jednym bedzie chelsea-farsa a na drugim będzie Realek! 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Footman Simplemente perfecto

|
Wysłany: 2006.02.05 16:07 Temat postu: |
|
|
Arsenal jest jak najbardziej do przejścia. Real powinien wygrać u siebie 2-3 golami i spokojnie jechać na Highbury. Osobiście obstawiam wynik na jakieś 4:2, 4:1 dla nas.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2006.02.05 16:10 Temat postu: |
|
|
 |
 |
o ile mi wiadomo, terminy tych meczów nie pokrywają się
|
Właśnie... Pała ze mnie...ale...w takim razie o czym wszyscy mówią?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Serpico El Duderino

|
Wysłany: 2006.02.05 16:28 Temat postu: |
|
|
Fajnie tak sobie ponabijać posty i dyskutować o jakichś bzdurach?
Może was oświecę:
21.02.
Real - Arsenal
Benfica - Liverpool
PSV - Lyon
Bayern - Milan
22.02.
Chelsea - Barca
Werder - Juve
Ajax - Inter
Villarreal - Rangers
Tak trudno poszperać w internecie? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Damian2902 transcendentalista

|
Wysłany: 2006.02.05 17:09 Temat postu: |
|
|
mecz Realu z Arsenalem będzie na TVP, bo widziałem już reklamę, więc możecie wierzyć Bonso. 8)
|
|
_________________ "Niektórzy ludzie mają tak otwarte umysły, że mózg im wycieka." ~ Flannery O'Connor |
|
Powrót do góry |
|
 |
|