Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Adamnen Kibic

|
Wysłany: 2014.03.20 05:41 Temat postu: Counter-Strike: Global Offensive |
|
|
Witam forumowiczów. Chciałbym założyć osobny temat specjalnie dla tej gry. Co myślicie o tej grze? Jeżeli ktoś gra to jakie są wasze wrażenia? Ja osobiście po kilkuletniej grze w cs'a 1.6 musiałem znależć troche czasu, żeby sie przestawić. Zupełnie inny recoil broni, troszkę zmienione mapki (wiadomo schemat ten sam), ale gra się całkiem fajnie. Zapraszam do dyskusji i jeżeli ktos gra to to zapraszam na jakieś wspólne meczyki czy grę ffa. Polecam postrzelać po często trafiają sie gracze z Barcelona w avatarze.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
WylęgarniaWęży Gwiazda

|
Wysłany: 2014.03.20 17:18 Temat postu: |
|
|
Mam te gierkę, kupiłem na promocji świątecznej na steamie. Rozegrałem około 100 godzin ale nie jestem w to zbyt dobry. Gram zazwyczaj z kolegami, w grze jest skopany system dobierania meczy (z kolegami mamy srebra, a trafiamy na złota), i denerwujące jest to że przynajmniej u mnie, gra nie zapamiętuje ustawień, wchodzę do gry zmieniam np. grafikę na niższą i przy następnym uruchomieniu znowu są ustawienia domyślne. Ale gra się nawet przyjemnie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Guti16 Prezes

|
Wysłany: 2014.03.20 17:39 Temat postu: |
|
|
Dobra gra, ale tylko za 10 zł.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hugh hefner forumowy ekspert

|
Wysłany: 2014.03.20 18:11 Temat postu: |
|
|
Nie mam żadnego problemu z ustawieniami, ustawiłem je raz i nigdy później nie musiałem nic zmieniać. Rozegrane mam coś ponad 100 godzin, nigdy wcześniej nie grałem w cs'a, ani na dłużej w jakąś strzelankę przez neta (pomijając gówniany Combat Arms), więc i wymiataczem delikatnie mówiąc nie jestem. Widziałem kiedyś jakieś gameplay'e CSa i nigdy mnie jakoś do niego nie ciągnęło, ale teraz muszę przyznać, że gra jest po prostu w chuj dobra. Niedociągnięć/bugów praktycznie nie ma, gra jest bardzo dobrze zbalansowana i potrafi wciągnąć grywalnością. Choć jak mówiłem doświadczenie mam praktycznie zerowe z fpsami, imho taki taktyczny shooter to zdecydowanie lepsza opcja od tych arcade'owych (jeszcze z 3 miesiące temu pewnie powiedziałbym na odwrót).
|
|
_________________ „Wspaniali Anglicy, jaka szkoda, że nie żyją” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Crawler Madrid, banuj!

|
Wysłany: 2014.03.20 20:02 Temat postu: |
|
|
Rozegrałem dwadzieścia godzin i mi się znudziło. Miałem pograć z chłopcami z RM.pl :* ale nie wyjdzie raczej.
|
|
_________________ Neymar da Silva Santos Júnior [2019-1902] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|