Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Przy równoczesnym odejściu Di Marii i Khediry nasza kadra wydawać mi się będzie za szczupła o jedno nazwisko. Aż się prosi, by sprowadzić jakiegoś napastnika, ale nie liczyłbym na to. Tobie Szjk też radzę się z tym zacząć godzić. Nie ma żadnych, absolutnie żadnych przesłanek by twierdzić, że kogoś jeszcze sprowadzimy. Wręcz przeciwnie.
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu."
No i stało się, Di Maria lada moment wyląduje w United. Najlepszy piłkarz w Realu, zaraz po Ronaldo. Dla niego to świetny ruch, lepsza liga i miejsce w podstawowej 11. U nas niestety grałby ogony, piłkarze na których wywaliliśmy 94 i 80 mln muszą grać...
Zedd - Ale jaki mój świat? W każdym świecie jest tak samo, angielska liga najlepsza. W każdym za wyjątkiem tych kibiców Barcy i Realu, którzy poza swoim klubem życia nie widzą.
Myśliciel z Manchesteru podjarał się tym, że jego klub w końcu pozyska piłkarza na najwyższym poziomie (miła odmiana od Bebe czy Zahy) i nagle szaleje na forum. Jeszcze chwilę i się okaże, że Di Maria jest najlepszym piłkarzem na świecie, a jak nie, to już na pewno w Top 3! Przynajmniej humor poprawia.
Szkoda chłopcze, że większość tutaj podobnie pisze...że to Di Maria robił całą grę. Jarać to się będę jak mój Real wygra LM wychowankami jak Barcelona, albo uzupełniając skład kupując wcześniej młodych i obiecujących zawodników jak United a nie wydając prawie miliard na wzmocnienia. A jeśli do tego dorzucą ligę i puchar Króla kompletując potrójną koronę to chyba kupię wazelinę, wszak United i Barcelona już ją mają na swoim koncie.
Mi humor poprawiają tacy pseudokibice, którzy już liczą hajs na kolejną gwiazdeczkę
Co do Rodrigueza, to nie licz, że zastąpi Di Marię. Jeśli chociaż w połowie wniesie do drużyny tyle co Aniołek to będzie dobrze.
Ostatnio zmieniony przez cris2706 dnia 2014.08.23 21:20, w całości zmieniany 1 raz
Tobie Szjk też radzę się z tym zacząć godzić. Nie ma żadnych, absolutnie żadnych przesłanek by twierdzić, że kogoś jeszcze sprowadzimy. Wręcz przeciwnie.
Spokojnie, będzie jeszcze transfer pod koniec okienka, gdy uporamy już się z Di Marią. Na razie jest cisza by nie wychodzić na desperata który musi sprzedać Angela i mieć lepszą pozycję przy negocjacjach. Jestem pewien, że Perez ma już wszystko rozplanowane.
_________________ "Nie udało się, ale idziemy dalej razem, tu wszyscy płyną na jednym statku. Kto wysiadł, niech nie wraca na koniec świętować." - Sergio Ramos
Jarać to się będę jak mój Real wygra LM wychowankami jak Barcelona, albo uzupełniając skład kupując wcześniej młodych i obiecujących zawodników jak United a nie wydając prawie miliard na wzmocnienia. A jeśli do tego dorzucą ligę i puchar Króla kompletując potrójną koronę to chyba kupię wazelinę, wszak United i Barcelona już ją mają na swoim koncie.
d: No, news się nie liczy, powinien to powiedzieć rok temu, jak grał w Realu.
No i te twoje newsy, dobrze że już wszystko mi wyjaśniłeś. Di Maria idzie na zesłanie do MU. I to za mniej niż 30 milionów.
Nie ma to jak wypychać "na siłę" swojego topowego piłkarza i MVP finału Ligi Mistrzów. Tylko dlatego, że sprowadzono na "jego" pozycję () cracka (medialnego). Ciężko cię nie kochać. <3
d2:
Wiadomo, że nie ma nic szczerszego niż buziaczki na prezentacji.
Szejku w formie, jak zwykle. Jakieś pierdolenie o klubach, które Angelem się nawet nie interesowały. To tak, jakby powiedzieć, że Real ściągnął Jamesa czy Bale'a bo nikt inny nie chciał tyle zapłacić (no, może poza 120 milionami z MU ), tak więc - Bale jest na zesłaniu. Pokaż mi jeszcze gdzie napisałem, że Di Maria wymusza transfer ze względu na swoją "miłość" do MU. No, dajesz. Twoja nienawiść do tego klubu jest dla mnie jednym z niewielu powodów dla których jeszcze wchodzę na to forum. Także - poradziłeś sobie już z tym Olympiakosem?
Pozwól że cię uprzedzę - z mojej strony eot. Czekamy na fotki Angela w koszulce United. I w kajdanach. I nie za 30 baniek.
Ostatnio zmieniony przez Herman. dnia 2014.08.23 22:46, w całości zmieniany 5 razy
_________________ "There is a mystique and a romance about it which no other club can match"
Zresztą, z tego co czytałem w tym okienku już Angel podziękował United, bo liczył na PSG, dopiero jak tamci się wypięli to postawiony pod ścianą zgodził się pójść do was, bo gdyby miał wybór, to byłby już w Paryżu, także ciesz się nowym crackiem, zamiast się spinać.
U:
Myślisz, że ja mówiłem o roku 2009, gdy stwierdzałem, że cracki nie chcą grać w United? Bo do tego by się odnosił ten news. W 2009 sytuacja była diametralnie inna niż teraz. To raz, dwa Di Maria idzie na zesłanie do United, bo w Realu nie dali mu podwyżki, sprowadzili cracka na jego pozycję, a potem wypchnęli z klubu. Chciał iść do PSG, nie wyszło, nie miał alternatyw - poszedł do United. Proste.
U2:
Takie są fakty, poszło o hajs. Jakby dostał podwyżkę - transferu do was by nie było. Jakby mógł iść do PSG - transferu do was by nie było. Jakby mógł iść do City - transferu do was by nie było. Kibice United jak zawsze w swoim świecie, w którym Di Maria wymusił transfer na Realu bo od dziecka marzył o grze dla United. Jeden sezon nie sprowadził was jeszcze na ziemię.
U3:
Oj tak, ostatni sezon nie sprowadził jeszcze was na ziemię. Widzisz różnicę między zawodnikiem który chce się wyrwać z klubu bo marzy mu się gra dla Realu (Bale, CR) i który wymusza na swoim obecnym klubie transfer, a zawodnikiem który nie dostał podwyżki, na którego miejsce sprowadzono cracka za 70 milionów i z którego postanowiono zrezygnować, który praktycznie jest zmuszony do odejścia? To byłoby pytanie retoryczne, gdyby nie było kierowane do kibica United, bo ci mają to do siebie, że są żałośnie zaślepieni. Transfer po tylu latach cracka do United, a kibicom diabełków już się w główkach poprzestawiało. Co do tych 30 milionów, to tyle pewnie byście musieli zapłacić Angelowi, by go przekonać do przeprowadzki, gdyby nie był wypychany z SB. Smutne, ale prawdziwe, nawet Vidal na was laske wykłada (jakbyście mieli te 30 milionów dla Vidala, to zapewne by zmienił zdanie). Olympiakos? Po tylu wpierdolach i kompromitacjach? Oczywiście. Nawet jakbyście wygrywali, to czemu miałbym mieć problem z przełknięciem czegokolwiek związanego z United, skoro tutaj Real decime sobie ogarnął. Nie bądź śmieszny.
Ostatnio zmieniony przez Szjk dnia 2014.08.23 22:52, w całości zmieniany 6 razy
_________________ "Nie udało się, ale idziemy dalej razem, tu wszyscy płyną na jednym statku. Kto wysiadł, niech nie wraca na koniec świętować." - Sergio Ramos
Mam nadzieję, że teraz kupią napastnika...Jeżeli nie to Florek mógł chociaż obniżyć o 10-15mln Di Marię i wziąć razem z kasą Chicharito. Nie zdziwiłbym się jakby topowy podgrzewacz ławy z Utd wygryzł z pierwszego składu naszego francuskiego cracka
Jeśli będzie mu się chciało, to będzie rozpierdalał w Premier League. Pytanie tylko, czy będzie mu się chciało? Ostatnio jak dostał podwyżkę, to znacznie obniżył loty. Ale przy połączeniu MU + Louis Van Gaal o poziom motywacji Di Marii można być spokojnym . Byle nie grał na prawym skrzydle, bo tam się po prostu marnuje. Powodzenia w MU, Angel.
Ale pieprzenie wielki Angel bez niego wszytko przegramy.............
Gra dobrze od pól roku i mamy za niego 70 mln!Przy czym mamy Jamesa który za rok 2 będzie go zjadał,zobaczycie.
Po wielkim Mou tez jaki był płacz ochhhh a cudowny Mesut faktycznie miażdży w Arsenalu.
Szkoda chłopcze, że większość tutaj podobnie pisze...że to Di Maria robił całą grę. Jarać to się będę jak mój Real wygra LM wychowankami jak Barcelona, albo uzupełniając skład kupując wcześniej młodych i obiecujących zawodników jak United a nie wydając prawie miliard na wzmocnienia. A jeśli do tego dorzucą ligę i puchar Króla kompletując potrójną koronę to chyba kupię wazelinę, wszak United i Barcelona już ją mają na swoim koncie.
Mi humor poprawiają tacy pseudokibice, którzy już liczą hajs na kolejną gwiazdeczkę
Co do Rodrigueza, to nie licz, że zastąpi Di Marię. Jeśli chociaż w połowie wniesie do drużyny tyle co Aniołek to będzie dobrze.
Props ziomek, polać mu.
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)
Ancelotti powtarzał, że przez kontuzje przegrali ligę bo nie mogli zmieniać oblicza meczu, poprzez wprowadzanie nowych graczy. Po odejściu Di Marii i Khediry, będzie to samo... Najbardziej szkoda Angela, skrzydłowy i gość do środka w jednym, wielka strata.
Szjk. Diego czasem nie odszedł na zasądzenia transferu definitywnego, czyli, że nic mu nie zapłaciliśmy? Transfer w stylu Kaki.
Herman. Nikt tu go nie wypycha na siłę. Sam poprosił o transfer a Real nie czekając na rozwój wypadków ściągnął Jamesa na zastępstwo.
Myślę też, że United miało chrapkę na Bale'a. Moyes to potwierdził i jakaś wielomilionowa oferta poszła.
United zyskuje znakomitego zawodnika, my mamy znakomite zastępstwo. Dalej mam nadzieję, że kluby się nie dogadają.
_________________ Kobe Bryant #24
"Wyimaginowany Beckham, czyli nadęty gwiazdor, nie istnieje, istnieje natomiast Beckham profesjonalista"