Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mic90 Real Madryt A

|
Wysłany: 2015.02.20 21:53 Temat postu: Elche CF - Real Madryt [0-2] |
|
|
Przed nami 24. kolejka Primera Division, w której to Real zagra na wyjeździe z Elche. Rywal nie jest zbyt wymagający, główny cel to utrzymanie się w lidze.
Elche w ostatnich sześciu meczach odniosło cztery zwycięstwa (i dwie porażki, w tym 0:6 z Barceloną u siebie), dzięki temu wydostało się z dna tabeli i obecnie zajmują 17 pozycję.
Wśród polskich fanów Realu Madryt i hiszpańskiej piłki, Elche znane jest z obecności Przemysława Tytonia (który rozegrał ostatnio swój najlepszy mecz w barwach Franjiverdes i uratował gościom 3 punkty),
udanych niegdyś występów Tomasza Frankowskiego (8 goli w 14 meczach), oraz trenera Frana Escriby, który mógłby uchodzić za sobowtóra Jose Mourinho.
Pod znakiem zapytania stoi występ Carvajala, poza tym Carlo Ancelotti prawdopodobnie postawi na taką samą "11", która wybiegła w Gelsenkirchen.
W zeszłym sezonie Real wygrał po męczarniach na wyjeździe 2-1, strzelając rzut karny w 96 minucie. Każdy inny wynik niż wysokie zwycięstwo Realu będzie sensacją. Początek meczu 22 lutego o 21:00.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jabol. Nawigator

|
Wysłany: 2015.02.20 21:56 Temat postu: |
|
|
Mega męczarnie się znowu szykują. Nie ma co liczyć na pogrom, szczególnie z tym co gramy ostatnio.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zajac1211 Prezes

|
Wysłany: 2015.02.21 10:40 Temat postu: |
|
|
Damy radę. Pewnie Barca dziś wygra wysoko i zmobilizuje naszych do dobrego występu. Co jak co ale na Elche to muszą być 3 punkty. W takich meczach zdobywa się mistrzostwo. Miejmy nadzieję że Ronaldo odblokował się w środę na dobre i dorzuci coś w walce o Pichichi.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
greex Gwiazda

|
Wysłany: 2015.02.21 10:49 Temat postu: |
|
|
Ja myślę, że to jest mecz, gdzie możemy walnąć wkońcu jakieś 4-5 bramek...
* 17 drużyna ligii
* Najwięcej straconych bramek w lidze razem z Levante (42)
* Mecze z największymi:
Barcelona 3:0 Elche
Real 5:1 Elche
Elche 0:2 Atletico
Elche 0:6 Barcelona
Barcelona 5:0 Elche
Elche 0:4 Barcelona
Gramy na wyjeździe, ale ja jestem optymistą. Mecz z Schalke na wyjeździe nie był najlepszy, ale pokazał, że drużyna gra już lepiej niż to było przedtem.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KarBar ¡Hala madrid! Y nada más

|
Wysłany: 2015.02.21 16:40 Temat postu: |
|
|
Najwyższa pora obudzić apetyt na bramki.
Bardzo ważny mecz bo wydarzyć się może totalnie wszystko, ale obstawiam zwycięstwo co najmniej dwiema bramkami.
Ostatnio tak jak sama forma bardzo ciekawi mnie nasze ustawienie. Dobrze byłoby znowu zagrać Lucasem i marzenie - posadzić Bale'a w jego miejsce wstawić Jese.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
miyagi1 Real Madryt A

|
Wysłany: 2015.02.21 18:24 Temat postu: |
|
|
No to teraz trzeba spiąć poślady i znowu 4 pkt przewagi ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Loczeno Ridens Moriar

|
Wysłany: 2015.02.21 18:27 Temat postu: |
|
|
Nie ma możliwości umoczyć tego jutro.
|
|
_________________ The only fight we lose is the one we abandon.
https://twitter.com/Loczeno |
|
Powrót do góry |
|
 |
bombel22 Prezes

|
Wysłany: 2015.02.22 12:28 Temat postu: |
|
|
Jezeli nie wyjdzie Asier to bedzie dobrze,
ma ktos info kto skomentuje mecz?Mam nadzieje ze nie Laboga...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Don RAUL To wina Iriny jest

|
Wysłany: 2015.02.22 12:45 Temat postu: |
|
|
Zabójczy duet: Laboga i Orłowski
Wyjść na pełnej z intensywnością, zagonić do rogu i zgwałcić najlepiej hat-trickiem Króla futbolu. Innej opcji nie biorę pod uwagę.
I nie chce widzieć Illarry w podstawie, bo już od początku słowo 'intensywność' zmieni znaczenie na bezsensowne nabijanie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bombel22 Prezes

|
Wysłany: 2015.02.22 13:14 Temat postu: |
|
|
Co ja takiego zrobilem ze musze po raz kolejny sluchac tego idioty Labogi..no coz.
Tak jak wyzej, jezeli szybko Real strzeli bedzie spokojnie, wynik na styku w Elche jak pamietamy to kiepskie rozwiazanie..
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Neris Prezes

|
Wysłany: 2015.02.22 13:16 Temat postu: |
|
|
Lepszy duet Laboga Orłowski niż Żewłakow i Szpakowski . No ale żeby już nie przesadzać no to Laboga + Jagoda. Nie wiem czy kiedykolwiek było combo Jagoda Orłowski. Chyba najgorsze połączenie.
Mi się wydaje, że dzisiaj Illaramendi mimo wszystko wyjdzie w podstawowym składzie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lukecik Hala Madrid y nada más

|
Wysłany: 2015.02.22 13:52 Temat postu: |
|
|
Z moich źródeł wynika, że mecz skomentuje duet Laboga&Przytuła.
|
|
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
minusek Prezes

|
Wysłany: 2015.02.22 14:10 Temat postu: |
|
|
Na zakończenie meczu Sociedad - Sevilla życzyli Labodze i Leszkowi równie wielkich emocji w naszym meczu. I dobrze.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bombel22 Prezes

|
Wysłany: 2015.02.22 14:23 Temat postu: |
|
|
Wolski + kazdy poza Laboga to dobry uklad.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
D-X Real Madryt A

|
Wysłany: 2015.02.22 14:44 Temat postu: |
|
|
Wypadałoby dzisiaj wygrać, taki prezent, jaki sprezentowała wczoraj Barcelona, może długo się nie powtórzyć.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|