Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Ja nawet jeszcze GTA V nie skończyłem, bo gram w co innego. ;_;
_________________ "Pewne rzeczy skazane są na zagładę i zapomnienie ze względu na samą swą wyjątkowość; niepowtarzalność należy do definicji cudu. Natomiast to, co pospolite, trwa wiecznie."
Ten las Strasznie mi się podoba. A że fabuła (najważniejsze) będzie dobra, to można stawiać w ciemno.
Cytat:
taki gothic 2 dla mnie nadal wygląda dobrze
To samo. W sumie do jedynki już mi ciężko wrócić - zwłaszcza sterowanie, tak dwójkę pewnie jeszcze nie raz w przyszłości ogram.
W ogóle to jak ta gra jest zrobiona... w każdym rozdziale można paść jak się zbytnio zgrywa bohatera.
Obecnie, w przerwach między pisaniem pracy magisterskiej, ogrywam tylko Far Cry 3 w multi.
_________________ "Bądź zmianą którą chcesz zobaczyć w świecie"
W ramach protestu wobec robienia z kolejnych klasycznych gier gównianych MMO i tęczowej propagandy w ostatnim DA wróciłem do sikania na przechodniów w Postalu 2.
_________________ "And now an International Soccer Special, Manchester United v Southampton."
NIENAWIDZĘ, po prostu z całego serca NIE CIERPIĘ pojazdów latających w grach.
Jebać to GTA.
Jak komukolwiek może sprawiać przyjemność latanie tymi zawszonymi samolotami.
_________________ "Pewne rzeczy skazane są na zagładę i zapomnienie ze względu na samą swą wyjątkowość; niepowtarzalność należy do definicji cudu. Natomiast to, co pospolite, trwa wiecznie."
Chyba musiałoby mnie coś popieścić, abym pada podłączył.
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)
Przecież konsole nie mają na stałe wetkniętych padów. Podłącza je się tak samo.
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)