Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Leszczu Bitches love Benzy

|
Wysłany: 2006.03.07 15:16 Temat postu: Valencia CF - Real Madryt |
|
|
Już w sobotę 11 marca na Mestalla Real Madryt zmierzy się z zespołem Valencii. 3. zespół ligowej tebeli, który ustąpił pozycję wicelidera stołecznemu klubowi, zremisował ostatni mecz z Malagą, jednak wcześniej drużyna Enrique Sancheza Floresa radziła sobie naprawdę bardzo dobrze. W lutym Valencia wygrała z takimi klubami jak Deportivo, FC Barcelona, Real Sociedad. Dobra passa zakończyła się jednak, gdy piłkarze naszego najbliższego przeciwnika zremisowali 1:1. Najlepszym strzelcem Valencii jest David Villa, który już strzelał gole wielu bramkarzom w Premiera Division. Myślę, że Real wygrywając ten mecz zbliży się do Barcelony( która gra z Osasuną w Pampelunie), a na pewno wyprzedzi Valencię. Real zagra po męczącym spotkaniu z arsenalem, ale myślę, że żaden piłkarz nie będzie odstawiał nogi. Możliwe, że La Liga to jedyna rzecz, jaką możemy w tym sezonie wygrać, dlatego wierzę, że piłkarze dadzą z siebie wszystko. Proponuję kadrę taką jak na Atletico
Ostatnie mecze Valencii:
Deportivo La Coruna - Valencia CF 0 : 1
Valencia CF - FC Barcelona 1 : 0
Real Sociedad - Valencia CF 1 : 2
Valencia CF - Getafe CF 1 : 1
Malaga CF - Valencia CF 0 : 0
|
|
_________________ http://twitter.com/MatijaPL |
|
Powrót do góry |
|
 |
Acid senior

|
Wysłany: 2006.03.07 15:24 Temat postu: |
|
|
zapewne bedzie goraco,w obecnej formie naszych Krolewiczow remis biore w ciemno.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Domel Madridista The Special One

|
Wysłany: 2006.03.07 15:27 Temat postu: |
|
|
No myśle że remis nie byłby najgorszy, no ale patrząc na sytuacje w tabeli trzeba nam zwycięstwa. 2:1 do przodu.
|
|
_________________ "Najlepszą obroną jest... atak" Florentino Pérez |
|
Powrót do góry |
|
 |
madziuszek Luis Figo Superstar

|
Wysłany: 2006.03.07 15:32 Temat postu: |
|
|
Zwycięstw to nam zawsze trzeba. i wierzę w nich. Żeby tylko tak dobrze zaczęli jak w derbach :*
|
|
_________________ chwilowy obiekt zainteresowania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Expert7 Realny Realista

|
Wysłany: 2006.03.07 16:21 Temat postu: |
|
|
Mecz z "gatunku" niezwykle ciężkich spotkań. Jest to chyba najniewygodniejszy dla nas przeciwnik z całej Primiera Division. Mam nadzieję, że Real da radę odnieść zwycięstwo na tym niezwykla trudnym terenie-na pewno nie będzie łatwo chociażby ugrać remis. Real nie może pozwolić sobie na najmniejszą stratę punktów-niestety Valencia również. Czekam z niecierpliwością na pierwszy gwizdek w tym meczu jednak wcześniej Real musi zapewnić sobie awans do dalszej fazy Ligii Mistrzów w co głęboko wierzę...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Choob Jugamos primer toque

|
Wysłany: 2006.03.07 17:54 Temat postu: Re: Valencia CF - Real Madryt |
|
|
 |
 |
3. zespół ligowej tebeli |
A czy przypadkiem my nadal nie jesteśmy na 3. miejscu? Toż dostaliśmy z Nietoperkami po dupie.
|
|
_________________ 95% |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamil_tcz Prezes

|
Wysłany: 2006.03.07 20:22 Temat postu: |
|
|
Będzie ciężko,nawet zremisowac,Valencia w tym sezonie gra znakomicie i z pewnością będa chcieli wywieść 3 pkt,mam nadzieję że chociaż zremisujemy bo na wygrana to ja raczej nie licze chociaż nigdy nie można tracić wiary.Stawiam 1-1 a jeśli Real miałby wygrać to 1-2 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamil176 Siempre Madridista

|
Wysłany: 2006.03.07 21:50 Temat postu: |
|
|
Liczę na remis lub naszą wygraną. Będzie bardzo ciężko, szczególnie, że gramy na Mestalla, a Valencia wygrała na SB 2-1 (choć nie mieliśmy wtedy pełnego składu ).
Kamil_tcz - Valencia po co ma wywozić pkt. z własnego stadionu ??
Choob - z tego co ja wiem, to najpierw się liczy bilans bramkowy i z-r-p .
Expert7 - Barca chyba jest bardziej niewygodnym przeciwnikiem.
|
|
_________________ Vamos! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Choob Jugamos primer toque

|
Wysłany: 2006.03.08 15:08 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Choob - z tego co ja wiem, to najpierw się liczy bilans bramkowy i z-r-p |
No to źle wiesz, bo w PD przecież liczą się wyniki 'dwumeczów'. Dlatego tak na dobrą sprawę dystans do Barcelony wynosi 11 punktów.
|
|
_________________ 95% |
|
Powrót do góry |
|
 |
Domel Madridista The Special One

|
Wysłany: 2006.03.08 19:23 Temat postu: |
|
|
Racja, niestety 11 pkt za Barcą... duuuuużo...ale nietoperką wpierdzielimy 
|
|
_________________ "Najlepszą obroną jest... atak" Florentino Pérez |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dam88 Prezes

|
Wysłany: 2006.03.08 19:29 Temat postu: |
|
|
Jezeli D. Ville upilnujemy, a Ronaldo bedzie na trybunach to mamy szanse na wygrac, bedzie ciezko ale mysle ze powinnismy wygrac . Aaaa i jeszcze jest Vincente 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamil176 Siempre Madridista

|
Wysłany: 2006.03.08 20:20 Temat postu: |
|
|
Który jest kontuzjowany (chyba), ale jak ma do Realu przechodzić, to niech tak nie będzie kontuzjogenny .
|
|
_________________ Vamos! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pantita złotousta diablo

|
Wysłany: 2006.03.08 23:20 Temat postu: |
|
|
Mecz ten widze w czarnych kolorach... Remis bylby naprawde wspanialym rezultatem.. Chociaz... Boje sie tylko o to ze nasi pilkarze moga sie zalamac po odpadnieciu z LM... A wtedy klapa 
|
|
_________________ coffee & cigarettes, cigarettes & coffee |
|
Powrót do góry |
|
 |
wienek Trener

|
Wysłany: 2006.03.08 23:24 Temat postu: |
|
|
hm...nawet jeżeli się nie załamią, bo i dlaczego by się mieli załamać, przecież kasa cały czas płynie nie przerwanym strumieniem, niezaleznie od wyników, to i tak każdy inny wynik oprócz przzegranej, będzie cudem!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manitou Prezes

|
Wysłany: 2006.03.08 23:27 Temat postu: |
|
|
Niech chociaz doczłapią się teraz do tego 4-miejsca w lidze i żegnamy. Oby tylko nie powtorzyla się sytuacja z 2004r. bo to juz byla by kompletna tragedia...
|
|
_________________ Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd. - Albert Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
|