Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Szjk Intelektualna elita forum.

|
Wysłany: 2016.06.06 01:59 Temat postu: |
|
|
Trudno, żebym przekonał cię do czegoś, do czego cię nie przekonywałem i do czego cię przekonać nie chciałem. Mi wystarczy, że przekonałem cię do mojego zdania, z którym się nie zgadzałeś, ale do którego cię przekonałem, czego dowód jest poniżej.
 |
 |
mam nadzieję, że podobne historie jak ta Comana i Moraty się nie powtórzą. |
Próba zmiany tematu i narzucenie rzekomego clou sporu zupełnie niepotrzebne, zamiast szukać jakiegoś awaryjnego wyjścia z tematu należy zwyczajnie przyznać rację.
Co do informacji calciomercato.com, to uwierzę jak zobaczę. 
Ostatnio zmieniony przez Szjk dnia 2016.06.06 02:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
_________________ "Nie udało się, ale idziemy dalej razem, tu wszyscy płyną na jednym statku. Kto wysiadł, niech nie wraca na koniec świętować." - Sergio Ramos |
|
Powrót do góry |
|
 |
bialoczarny Fanatyk

|
Wysłany: 2016.06.06 02:02 Temat postu: |
|
|
Patrząc na ilość gotówki zaproponowanej w tamtym momencie, oczywiście Z resztą, gdybyś miał pojęcie o czym piszesz w kontekście Juve (ewentualnie czytał ze zrozumieniem to co napisałem), to wiedziałbyś, że w systemie 3-5-2 i nie było, nie ma i nie będzie dla niego miejsca. Także niech się temu Comanowi powodzi w Monachium
 |
 |
Piszesz to tak, jakby sam Kovacic był już na wylocie, a Real na zabój szukał mu nowego pracodawcy byleby tylko nie zostać z nim na kolejny sezon, no błagam cię  |
Nie błagaj Odnoszę się do tego, co podają włoskie źródła. Cały czas też proszę o jakieś info z Hiszpanii.
 |
 |
Ale wróżbictwo to ty zostaw Maciejowi  |
To jest lekcja historii Twojego klubu. Kaka również pozdrawia
 |
 |
Trudno, żebym przekonał cię do czegoś, do czego cię nie przekonywałem i do czego cię przekonać nie chciałem.
Co do informacji calciomercato.com, to uwierzę jak zobaczę.  |
To po co było w ogóle się odzywać? Fajną tu macie atmosferę xd
Również czekam.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szjk Intelektualna elita forum.

|
Wysłany: 2016.06.06 02:10 Temat postu: |
|
|
Po to, by uświadomić ci jak Juve dało dupy przy pozbywaniu się Comana (co wyjaśnił ci też Reggie), co też uczyniłem, czego dowód dałeś przyznając mi rację i wyrażając nadzieję, że historia taka jak z Comanem się nigdy więcej nie powtórzy.
 |
 |
Jeśli zostanie, a nie będzie grał to (podobnie jak Isco), nie rozwinie się tak jak mógłby, a za jakiś czas pójdzie raczej drogą Illary, Robbena i wielu wielu innych. |
Isco w ostatnich trzech sezonach zagrał odpowiednio 2627, 3761 i 3145 minut. Nie znam się to się wypowiem w twoim wykonaniu po raz kolejny.
Z mojej EOT.
|
|
_________________ "Nie udało się, ale idziemy dalej razem, tu wszyscy płyną na jednym statku. Kto wysiadł, niech nie wraca na koniec świętować." - Sergio Ramos |
|
Powrót do góry |
|
 |
bialoczarny Fanatyk

|
Wysłany: 2016.06.06 09:45 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Po to, by uświadomić ci jak Juve dało dupy przy pozbywaniu się Comana (co wyjaśnił ci też Reggie), co też uczyniłem, czego dowód dałeś przyznając mi rację i wyrażając nadzieję, że historia taka jak z Comanem się nigdy więcej nie powtórzy. |
Ty tak zawsze?
Reggie nic mi nie wyjaśnił Za to chłop próbuje mi udowodnić, że piłkarz, który przesiedział większą część sezonu na ławce/trybunach zwiększył swoją wartość z 35 do 50 mln. Swoją drogą trzeba być ślepym, żeby nie zauważyć, że rozmawiamy o pieniądzach i właśnie aspektu finansowego broniłem w odpowiedzi na to, że:
 |
 |
Na Comana to was Bayern wyruchał. W czasach gdy płaci się chore pieniądze za niesprawdzonych młodzików jak Martial czy Sanchez wy oddaliście go na dwa lata za 7 milionów z możliwością wykupu za 20? Złoty deal Bayernu. |
padł z Twojej strony zarzut, że wzięliśmy za niego za mało kasy. Po czym zmieniłeś taktykę i twierdząc, że od początku chodziło Ci o formę transferów (czemu przeczy post nr 1)
 |
 |
Isco w ostatnich trzech sezonach zagrał odpowiednio 2627, 3761 i 3145 minut. Nie znam się to się wypowiem w twoim wykonaniu po raz kolejny. |
Skót myślowy. Od takiego gracza jak Hiszpan regularnie powinno rozpoczynać się ustalanie składu. 3728 minut zgarnął w poprzednim sezonie 18stolatek z Benfici
[ Dodano: Dzisiaj o 12:01 ]
 |
 |
więc lepiej robić z siebie idiotę do samego końca. |
Mam nauczkę na przyszłość, żeby nie wdawać się z Tobą w dyskusję. Jak się zaczęło, tekstem Bayern was "wyruchał", tak się skończyło, na obrażaniu. Jaki poziom użytkownika, taka retoryka 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reggie ja tu tylko sprzątam

|
Wysłany: 2016.06.06 16:16 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Nie błagaj Odnoszę się do tego, co podają włoskie źródła. Cały czas też proszę o jakieś info z Hiszpanii. |
No to się nie doczekasz, bo w Hiszpanii nie ma w ogóle tematu sprzedaży Kovacica dokądkolwiek. To, że ty swoją wiedzę na temat jego sytuacji opierasz na tym co przeczytałeś we włoskich mediach, które póki co też nie podają żadnych sprawdzonych informacji to już nie jest mój problem.
 |
 |
To jest lekcja historii Twojego klubu. Kaka również pozdrawia  |
Czy ty właśnie porównałeś transfer Kovacicia do transferu Kaki? Jeśli tak, to jesteś głupcem...
 |
 |
Reggie nic mi nie wyjaśnił Za to chłop próbuje mi udowodnić, że piłkarz, który przesiedział większą część sezonu na ławce/trybunach zwiększył swoją wartość z 35 do 50 mln. Swoją drogą trzeba być ślepym, żeby nie zauważyć, że rozmawiamy o pieniądzach i właśnie aspektu finansowego broniłem w odpowiedzi na to, że: |
Jak do ściany... Powtarzam ci po raz kolejny, że na ten moment temat definitywnej sprzedaży Kovacicia nie istnieje, nikt nie chce się go pozbywać na stałe, więc co najwyżej może odejść na sezon na wypożyczenie, przy czym Real też wcale nie ma obowiązku zawierać z zainteresowanym klubem jakiejkolwiek klauzuli odstępnego, ale jeśli ta rzeczywiście miałaby zostać ustalona, to nie wyobrażam sobie, aby Real miał ustalić ją na poziomie o 10 milionów niższym od tego ile zapłacili za niego rok temu. Tu nigdy nie chodziło o to, że jego wartość wzrosła czy zmalała, po prostu jeśli Juve chce go mieć u siebie na stałe, to będzie musiało głęboko sięgnąć do kieszeni, bo na dzień dzisiejszy Real w ogóle nie planuje sprzedaży Kovacicia. Twoje postrzeganie świata jest mylne, jeśli uważasz, że kluby mają prawo wymagać za swojego zawodnika od drugiego klubu dokładnie tyle ile jest rzeczywiście wart. Odwołując się do twojego wcześniejszego posta - wartość zawodnika również jest pojęciem abstrakcyjnym. Dla Interu Kovacić warty był 35 mln, bo za tyle go sprzedali. Real Kovy sprzedawać nie chce, więc równie dobrze może być on dla nich warty i 100 mln i problem w tym momencie ma jedynie strona zainteresowana, Real ma w głębokim poważaniu czy kwota jest adekwatna czy nie, skoro w ich interesie nie leży sprzedaż Kovy. Przekaz jest jasny : "Chcesz go? Sprawdźmy jak bardzo". To jest naprawdę proste jak pierdolenie, ale ty na okrągło mijasz się z meritum. Napisałem ci posta na stronę A4, ty kompletnie olałeś jego zdecydowaną większość odpowiadając jedynie na wybrane przez ciebie wycinki i jeszcze piszesz "Reggie nic mi nie wyjaśnił" - no kurwa
EOT z mojej strony.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TheAdam Trener

|
Wysłany: 2016.07.23 19:54 Temat postu: |
|
|
Ta liga jest mega słaba.. Jeden klub i długo długo nic, przez najbliższe kilka lat Juve będzie zdecydowanym faworytem do wygrania ligi.Żal patrzeć na te ligę mając w pamięci jak kilka dobrych lat temu walka o tytuł była zawzięta a i w LM włoskie klubu siały postrach.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
miXUE Prezes

|
Wysłany: 2016.07.23 21:59 Temat postu: |
|
|
E tam, w tym sezonie nie było tak źle, różnica 9 pkt; względem ubiegłych lat można powiedzieć, że była naprawdę zażarta walka XD Imo Bundesliga jest bardziej zmonopolizowana.
Mam nadzieję, że Napoli baaardzo mądrze rozdysponuje te uzyskane pieniądze i... kto wie? Może w kolejnym sezonie będzie im brakować tylko 6 punktów Jakkolwiek ciężko może być Higuaina zastąpić(Boże, nie sądziłem, że to kiedykolwiek napiszę)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bialoczarny Fanatyk

|
Wysłany: 2016.07.24 00:04 Temat postu: |
|
|
Nawet gdyby kupili Messiego, nie założyłbym się o te 6 pkt różnicy
Buffon
Barzagli - Bonucci - Chiellini
Alves (1/8) - Khedira (5/4) - Pjanic (12/13) - Pogba (10/16) - Sandro (2/5)
Dybala (23/9) - Higuain (38/3)
*gole/asysty z poprzedniego sezonu we wszystkich rozgrywkach
Wszystkim zainteresowanym walką o Scudetto w najbliższym sezonie życzę powodzenia
Ciekawi mnie czy Milan po pierwszych 9 kolejkach zdoła wywalczyć więcej niż 6 pkt.
1. Kolejka. Milan - Torino
2. Kolejka. Napoli - Milan
3. Kolejka. Milan - Udinese
4. Kolejka. Sampdoria - Milan
5. Kolejka. Milan - Lazio
6. Kolejka. Fiorentina - Milan
7. Kolejka. Milan - Sassuolo
8.Kolejka. Chievo - Milan
9.Kolejka. Milan - Juventus
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
AdamK Prezes

|
Wysłany: 2016.07.24 08:44 Temat postu: |
|
|
Naprawdę wśród kibiców Juventusu panuje przekonanie że kupno Higuaina to nie jest automatyczna sprzedaż Pogby? Przecież to dość oczywiste.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
fnatic0 Fanatyk

|
Wysłany: 2016.07.24 16:43 Temat postu: |
|
|
Juventus odrzucił dziś 120mln ofertę od United. Ten klub nie musi sprzedawać. To jest trochę inny poziom sportowy niż reszta serie a. Akurat ja bym pogbe za 120 oddał z dostawą do United na drugi dzień, ale klub wie co robi. Pogba ma jeszcze co najmniej 10 lat gry na najwyższym poziomie więc jest to inwestycja na długo dla klubu który bo kupi. Coś jak moment kiedy real kupił Ronaldo, więc ta kwota nie jest wcale taka z kosmosu. Poza tym Juve ma dostać 450mln odszkodowania za calciopoli.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lukecik Hala Madrid y nada más

|
Wysłany: 2016.07.24 18:30 Temat postu: |
|
|
Obojętnie czy Pogba zostanie w Turynie, czy nie, Juventus niestety wciągnie tę ligę nosem. Kurs na dziś na zwycięstwo w lidze to 1.50, aż kusi żeby wszystkie oszczędności postawić 
|
|
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
AdamK Prezes

|
Wysłany: 2016.07.24 19:18 Temat postu: |
|
|
Wiadomo że bez różnicy chyba, no chyba że kupi go Napoli.
A z kursami i tak nieźle, w Bundeslidze jest 1.12 i odrębny zakład "Bundesliga 2016/17 - łączny zwycięzca (bez FC Bayern Monachium)".
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kabanog Just relax

|
Wysłany: 2016.07.24 19:35 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Obojętnie czy Pogba zostanie w Turynie, czy nie, Juventus niestety wciągnie tę ligę nosem. Kurs na dziś na zwycięstwo w lidze to 1.50, aż kusi żeby wszystkie oszczędności postawić  |
No ja dokładam do tego jeszcze PSG i Bayern i wychodzi ładny kurski. Kusi aby dodać do tego Real, ale tak chyba obstawię 2 kupony, jeden z a drugi bez Realu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mastodon27 Kibic

|
|
Powrót do góry |
|
 |
hugh hefner apostoł zlewaczenia

|
Wysłany: 2016.07.26 17:25 Temat postu: |
|
|
Oby oficjalka pociagnela za soba przejscie Pogby do ManU.
|
|
_________________ „Wspaniali Anglicy, jaka szkoda, że nie żyją”
 |
 |
No rzecz w tym że w forum jak taki hugh jebnie posta to kolację zjesz i nie przeczytasz, nie zaśniesz bo przetwarzasz 2 dni. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|