Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Kto zostanie mistrzem Anglii w sezonie 2015/2016? |
Chelsea FC |
|
31% |
[ 33 ] |
Manchester City |
|
24% |
[ 26 ] |
Inny... |
|
16% |
[ 17 ] |
Manchester United |
|
10% |
[ 11 ] |
Arsenal FC |
|
7% |
[ 8 ] |
Liverpool FC |
|
5% |
[ 6 ] |
Tottenham Hotspur |
|
3% |
[ 4 ] |
Everton |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowało Użytkowników : 105 |
Wszystkich Głosów : 105 |
Szczegółowe rezulataty |
|
Autor |
Wiadomość |
AdamK Prezes

|
Wysłany: 2017.01.01 10:50 Temat postu: |
|
|
W drugiej połowie było tyle niedokładności, że aż oczy bolały, Liverpool mógł wygrać wyżej, ale decyzje o ostatnim podaniu były fatalne. Natomiast obrona City to jakiś kompletny absurd, przez ostatnie trzy zimowe okienka wydali na środkowych obrońców pewnie więcej niż jakakolwiek inna drużyna i grają z niesamowicie niepewną parą Stones - Otamendi (100 milionów euro za obu...). 30 baniek za Mangalę nawet nie ma co komentować, podobnie jak poziomu bocznych obrońców. Fajne w porównaniu z nimi wygląda obrona Tottenhamu (13 straconych goli do 21 City) z Vertonghenem kupionym za 12,5 miliona euro.
Meczu Chelsea obejrzałem tylko skrót, ale widać że dzida na Croucha działa na każdą obronę. Ale sam mecz dobrze świadczy o sile drużyny Conte, kiedy niespodziewanie zawiodła ich obrona potrafi się spiąć i strzelić 4 gole, Costa w tym sezonie to jest bestia, ale już tylko piłkarska. Hazard to z kolei historia do piłkarskiego z archiwum x, jak to możliwe żeby tak dobry piłkarz, tak ssał, nie przez 2, 3 miesiące, ale praktycznie cały poprzedni sezon.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Behappy be humble

|
Wysłany: 2017.01.01 12:36 Temat postu: |
|
|
No co Ty, przecież Costa jest hamem i bucem 
|
|
_________________ "all you need to have is faith in God, an undying passion for what you do and what you choose to do in this life (...)" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szjk Intelektualna elita forum.

|
Wysłany: 2017.01.01 14:13 Temat postu: |
|
|
chamem*
Ja wbrew wcześniejszym założeniom nie oglądam w tym sezonie BPL za wiele, ale seria jaką kręci Chelsea jest niesamowita. Nie wierzyłem w Conte a tu proszę, pokaz siły niesamowity.
Klopp też sobie świetnie radzi i mam nadzieję, że utrzymają poziom do końca. United zaczęli zabezpieczać czwarte miejsce i jak tak dalej pójdzie to im się uda, bo pewnie Tottenham i Arsenal długo jeszcze takiego ciśnienia nie wytrzymają.
|
|
_________________ "Nie udało się, ale idziemy dalej razem, tu wszyscy płyną na jednym statku. Kto wysiadł, niech nie wraca na koniec świętować." - Sergio Ramos |
|
Powrót do góry |
|
 |
groguet Real Madryt A

|
Wysłany: 2017.01.01 17:40 Temat postu: |
|
|
Wieszano tu na mnie psy jak wieściłem, że Chelsea może zdobyć tytuł. Jasne, nic pewnego jeszcze, ale Conte - szacuneczek niesamowity. Gość ma niemal identyczny skład co Mou, a pozmieniał trybiki, odkurzył niechcianego Mosesa i pyk 
|
|
_________________ Bycie normalnym czyni Cię wyjątkowym |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|