Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Behappy be humble

|
Wysłany: 2016.12.30 04:43 Temat postu: |
|
|
Przemyślałem i są nowe opcje.
Uno
Duo
TRI
Vamos!
|
|
_________________ "all you need to have is faith in God, an undying passion for what you do and what you choose to do in this life (...)" |
|
Powrót do góry |
|
 |
KarBar ¡Hala madrid! Y nada más

|
Wysłany: 2016.12.30 10:53 Temat postu: |
|
|
1 lub 2 dla mnie.
3 za spokojny 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
saymen Prezes

|
Wysłany: 2017.01.15 15:37 Temat postu: |
|
|
Zegarek do 500 zł na czarnym pasku, nie sportowy styl ?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tuchacz Kibic

|
Wysłany: 2017.01.17 15:57 Temat postu: |
|
|
Ja bym brał 3 - najbardziej klasyczny, będzie pasował do wszystkiego
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
neviarana Kibic

|
Wysłany: 2017.01.19 20:15 Temat postu: |
|
|
opcja numer 3 jest zdecydowanie najlepsza potwierdzam moich poprzedników
|
|
_________________ GA-120 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Antyteza Alcoholic Visionary

|
Wysłany: 2017.03.14 10:42 Temat postu: |
|
|
Pany, jak stoicie z garniakami? Problem przedstawia się następująco; przy ok. 184 cm wzrostu i 112 cm w klatce oraz szerokich ramionach (typowa sylwetka V) - kmam rebus z każdym wieszakowym garniturem; konkretniej - odstającymi klapami w marynarkach. Szycia na miarę chcę uniknąć jak ognia. Any ideas?
|
|
_________________ "...Pijacy są to ludzie, ktorzy piją do dna i duszkiem. Gdyby mieli silniejszą głowę i więcej smaku, byliby astronomami..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cover Obersturmbannführer

|
Wysłany: 2017.03.14 14:30 Temat postu: |
|
|
Nie możesz kupić garnituru, a później dokonać poprawek u krawca lub na miejscu? Druga opcja bardzo często istnieje. Nie tylko ty masz ten problem, a firmy muszą iść za rynkiem. Na pewno wyniesie cię to taniej niż cały garnitur u krawca.
Szycia na miarę chcesz uniknąć, jak mniemam, z powodu finansów? Tu rozumiem, bo poza tym ta opcja chyba nie ma jakichkolwiek minusów w stosunku do garniaków ze sklepów (zresztą, o czym ja mówię, skoro nie stac mnie i na to i na to ).
|
|
_________________ "Initiative comes to thems that wait." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sondokan Because fuck you, that's why.

|
Wysłany: 2017.03.14 14:45 Temat postu: |
|
|
Połaź po sieciówkach i popytaj się gdzie przy zakupie garnituru robią poprawki w cenie (bez dodatkowych kosztów) - na pewno jest chociaż jeden taki sklep, bo sam z tego korzystałem (może Pako Lorente?). Poprawki same w sobie oferuje chyba każdy sprzedawca tylko przeważnie są one dodatkowo płatne.
Co do garnituru szytego na miarę, to niestety koszt liczony w tysiącach - ale innych wad to rozwiązanie nie ma; no może poza dyskomfortem podczas ściągania wymiarów przez krawca )
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2017.03.14 15:25 Temat postu: |
|
|
Nie chodzi o samą kasę, a fakt, że sylwetka wciąż mi się zmienia i np. za rok-dwa ten garniak będzie do zdania (lub kolejnych poprawek). Szycie na miarę to minimum 3 tysiące, nie żałowałbym wiedząc, że posłuży, ale na raz to jednak sporo.
Mierzyłem już kilkanaście sztuk; Bytom, Vistula i pochodne - wszędzie ten sam problem, różnica jedynie w skali. Całość leży ok - tylko te klapy... a w większym, nawet po wytaliowaniu, będę wyglądał jak Columbo. No nic, trzeba chyba znaleźć kompromis.
|
|
_________________ "...Pijacy są to ludzie, ktorzy piją do dna i duszkiem. Gdyby mieli silniejszą głowę i więcej smaku, byliby astronomami..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2017.03.14 16:18 Temat postu: |
|
|
Mierzyłeś inne kroje? Bez "klapy" z tyłu? Nie każdemu w tym ładnie i nie każdemu to pasuje 
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2017.03.14 17:09 Temat postu: |
|
|
Klapy są z przodu Tył i ramiona leżą ok w wersji regularnej; będzie trzeba jedynie wytaliować dół, by nie było worka.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2017.03.14 18:50 Temat postu: |
|
|
aaaa myślałem, że chodzi Ci o podwójne rozcięcie z tyłu co wygląda jak klapa hehe
Nie pompuj w takim razie tyle na siłce hehe
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sondokan Because fuck you, that's why.

|
Wysłany: 2017.03.14 18:56 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Nie chodzi o samą kasę, a fakt, że sylwetka wciąż mi się zmienia i np. za rok-dwa ten garniak będzie do zdania (lub kolejnych poprawek). Szycie na miarę to minimum 3 tysiące, nie żałowałbym wiedząc, że posłuży, ale na raz to jednak sporo.  |
No to takiego gajera co rośnie razem z tobą nie wymyślili Poszukaj takich co są niby dla "atletycznych sylwetek" np. to http://www.pakolorente.com/product-pol-2400-Garnitur-PLM-4X-035-S-szary.html - Krój garnituru dedykowany sylwetce atletycznej z rozbudowaną linią barków, bicepsów i ud.
A co do przeróbek w dłuższym okresie - chyba w Giacomo Conti takie coś proponowali, tzn przeróbki gratis zarówno przy kupnie jak i w ciągu dwóch lat (z paragonem).
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
El Dominik Madridista

|
Wysłany: 2017.03.21 14:54 Temat postu: |
|
|
Polecicie jakiś fajny internetow sklep z markową odzieżą (poszukuje przede wszystkim koszulek/t-shirtów)? Najlepiej kilka różnych firm/marek w jedym miejscu. Ja jakoś nie orientuje sie za bardzo, a chciałbym wyhaczyć jakieś fajne promocje. Napewno są osoby, które ogarniają różne ciekawe miesca, gdzie można coś fajnego kupić.
|
|
_________________ Soy un madridista y tengo una alma blanca!
Marcelo. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|