Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zedd. Soy Celeste

|
Wysłany: 2017.11.25 20:56 Temat postu: |
|
|
Przykro się patrzy na obecny Real. Zero frajdy, zaraz po naszym meczu obejrzałem Liverpool-Chelsea z bardzo dobrym tempem mimo małej ilości goli. Aż żal mi było końca meczu. U nas wręcz przeciwnie, człowiek czuje ulgę, że to już koniec i jakimś cudem udało się wygrać.
Kolejne spotkanie do zapomnienia, dobrze, że są 3 punkty, ale to już jest nie do zaakceptowania. Męczyć się u siebie z Malagą, która wykręca w tym sezonie tak fatalne wyniki.
Nasze najbliższe mecze ligowe to Athletic, Sevilla, Barcelona i wyjazd na Celtę. Żeby się nie okazało, że strata do Barcelony jeszcze wzrośnie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reggie Prezes

|
Wysłany: 2017.11.26 01:28 Temat postu: |
|
|
O to akurat można być pewnym.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
madridcampeon Busquemos soluciones

|
Wysłany: 2017.11.26 02:12 Temat postu: |
|
|
Czy tylko ja miałem wrażenie, że jakaś dziwna ta kamera wczoraj była? I jakoś tak ciemno na stadionie się wydawało. 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
browar Gwiazda

|
Wysłany: 2017.11.26 12:49 Temat postu: |
|
|
Kolejna żenada z naszej strony. Zero chęci i ambicji. Przyjeżdża 18 w tabeli Malaga i samą ambicją i zaangażowaniem jedzie z nami jak chce. To, że Ronaldo nie trafi z karnego byłem pewny w 200%.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
RvN91 Fanatyk

|
Wysłany: 2017.11.26 15:35 Temat postu: |
|
|
Nie było aż tak źle jak we wcześniejszych meczach. Gdyby nie świetne interwencje bramkarza Malagi, Cristiano miałby hat-tricka i byłoby po zawodach. Kolejnym plusem jest to, że znów strzeliliśmy ponad dwa gole i nie opieraliśmy się wyłącznie na dośrodkowaniach.
Nadal nie jest to gra, co do której można być optymistą przed ważnymi meczami, ale coś tam minimalnie drgnęło.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lukecik Hala Madrid y nada más

|
Wysłany: 2017.11.26 17:17 Temat postu: |
|
|
Problem w tym, że niemal co mecz jest to samo. Nawet jak gramy dobrze czy chociaż przyzwoicie, to brakuje ten kropki nad i w postaci wykończenia, szczęścia czy wyrachowania. Zrobimy sobie 10 sytuacji, wykorzystamy jedną lub żadnej, a rywal przez cały mecz zrobi dwie i strzela dwie bramki.
|
|
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2017.11.26 17:31 Temat postu: |
|
|
Zostało nam zabrane to co najważniejsze - przyjemność z oglądania gry Realu Madryt. Słaba dyspozycja Kroosa czy Marcelo, brak topowego bramkarza czy wreszcie indolencja strzelecka naszej dwójki z przodu są nie do zatuszowania. O ile Kroosa łatwo można nakryć innym pomocnikiem (nie podejmuje się takiej próby), o tyle z przodu nie mamy pola manewru - na własne życzenie.
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083