Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Mam do was prośbę - mam kumpla z Hiszpanii, który akurat w dzień Gran Derbi będzie w Warszawie i chciałby obejrzeć je w gronie madridistats, najlepiej gdzieś w okolicach PKiN. Po polsku za bardzo nie umie, ale angielski ma bardzo dobry. Ktoś chciałby go przygarnąć gdzieś?
Wysłany: 2017.12.20 19:35 Temat postu: Klasyk w Warszawie w pubie ?
Gdzie W Warszawie o 13 godzinie ( chora godzina ale co zrobić ) jakiś pub pokazuje mecz o tej porze ? Bo u mnie w mieście lipa dopiero od 16 puby są otwierane
Winners Sports Bar, na Nowolipki 17c. Całkiem spoko bar, browar za 7 zł, sporo miejsc siedzących(tylko trzeba przyjść wcześniej, chociaż o tej porze tłumów nie spodziewałbym się). Trochę kibiców Realu też powinno być.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 53, 54, 55
Strona 55 z 55