Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Cement Trener

|
Wysłany: 2018.04.28 13:49 Temat postu: |
|
|
Zidane końcówką sezonu kupił sobie bilet na następny sezon, cudowne decyzje z ławą dla BB, to było świetne i myśle, że Perez doceni
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
miXUE Prezes

|
Wysłany: 2018.04.28 18:35 Temat postu: |
|
|
Dla mnie Zidane jest nietykalny. Niezależne od LM. Już na początku sezonu mówiłem, że po obronie LM mam w tyłku trofea w tym sezonie, w środku sezonu chciałem jego odejścia w związku z totalną upartością w stawianiu na Benzemę, pomijaniu młodych, braku eksperymentowania ze składem, formacjami - ale w końcówce sezonu to zmienił; formacje i systemy od 433 przez 4312 do 442, potrafi zmarginalizować rolę Bale'a jak nikt wcześniej i usadzić Benzeme(!!!!!), eksperymentować z przodem. Więc niezależnie od tego czy w półfinale skończy się nasza passa w dwumeczach czy w finale Lfc wygra - Zidane musi tu zostać i niech się dalej rozwija jako trener. Transfery Varane'a, wcześniejsze próby ściągnięcia Mbappe(był kontakt) czy Hazarda(jak jeszcze był w Lille) pokazują mi, że ma oko do zawodników. Więc niech dalej się rozwija jako trener, ale ze zmienionym składem i wierzę, że będzie wspaniale.
Guti może się rozwijać w bardziej "konserwatywnym" tempie niż Zidane, udowodnić coś w niższej lidze/zagranicznej, a potem - kto wie, może za 5 lat będziemy musieli wybierać między genialnym trenerem Gutim, a genialnym trenerem Xabim? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Clif 21st Century Schizoid Man

|
Wysłany: 2018.04.28 22:11 Temat postu: |
|
|
"Wybierać"
Kolego, to jest Guti, Imperator, człowiek który zatrzymał ziemię. Stawianie go przy jakimś Xabim co spierdolił do Monachium w końcówce okienka to zniewaga dla Diosa.
|
|
_________________ Ἰησοῦ Χριστοῦ τοῦ Κυρίου ἡμῶν
Stat Crux Dum Volvitur Orbis |
|
Powrót do góry |
|
 |
JakisLogin Castilla

|
Wysłany: 2018.04.28 22:16 Temat postu: |
|
|
Nie uważam żeby Zidane był jakimś wybitnym trenerem i żeby gra Realu za jego kadencji specjalnie mi się podobała, ale póki będzie wygrywać LM albo mistrzostwo ligi to niech siedzi 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Para Siempre Real Madrid
|
Wysłany: 2018.04.28 22:24 Temat postu: |
|
|
 |
 |
"Wybierać"
Kolego, to jest Guti, Imperator, człowiek który zatrzymał ziemię. Stawianie go przy jakimś Xabim co spierdolił do Monachium w końcówce okienka to zniewaga dla Diosa. |
miXUE dołączył w 2016 roku, może nie pamiętać jak na rm.pl panował kult Gutiego. Swoją drogą - grajkiem był niezłym, ale bez znowu takiej przesady. Zastanawiam się czy w hiszpanii były podobne głosy jak w PL co do jego osoby. Pamiętam, że crackovia przedstawiała go w innym świetle ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bonk Prezes

|
Wysłany: 2018.04.28 23:22 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie Guti to był leń z wielkim talentem. Bądź co bądź niespełnionym. Mógł dużo więcej osiągnąć indywidualnie. Do dziś pamiętam jego wieczne truchtanie za przeciwnikiem.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
puto_jefe El Madrid para siempre.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Clif 21st Century Schizoid Man

|
Wysłany: 2018.05.31 12:34 Temat postu: |
|
|
Guti musisz.
|
|
_________________ Ἰησοῦ Χριστοῦ τοῦ Κυρίου ἡμῶν
Stat Crux Dum Volvitur Orbis |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dexter. Mr. Champions

|
Wysłany: 2018.05.31 12:36 Temat postu: |
|
|
Serio to chyba jedyna opcja na teraz, ale gość jest tak szalony... Sam nie wiem czy pasuje na trenera pierwszej drużyny, choć może w jego szaleństwie jest jakaś metoda.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
novy154 Prezes

|
Wysłany: 2018.05.31 13:00 Temat postu: |
|
|
Czy Wy juz kompletnie powariowaliście?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
panzerfaust Prezes

|
Wysłany: 2018.05.31 13:25 Temat postu: |
|
|
Przynajmniej byłby ogień na konferencjach przed klasykiem.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
El Goral Gerwazy

|
Wysłany: 2018.05.31 13:53 Temat postu: |
|
|
Zbyt ryzykowny wybór. Ja wiem, że jak byśmy trafili i Guti godnie zastąpił Zizou, to w Katalonii nastąpiłby koniec świata, ale umówmy się za duże ryzyko. Guti ma zbyt wybuchowy charakter, to nie jest osobowość typu Zidane'a. To granat z wyciągniętą zawleczką. Real potrzebuje jako trenera, albo kogoś wybitnego, z osiągnięciami, który samym CV powoduje, że nasze gwiazdy spojrzą na niego łaskawie, albo taka legenda jak Zizou, który potrafi tymi ludźmi zarządzać. Guti w sumie nawet mniejsze doświadczenie niż Zizou, a prawdopodobieństwo wybuchów zbyt duże.
|
|
_________________ http://en.wikipedia.org/wiki/File:CBO_Forecast_Changes_for_2009-2012.png |
|
Powrót do góry |
|
 |
ElControlTotal Prezes

|
Wysłany: 2018.05.31 14:02 Temat postu: |
|
|
To, że wypaliło z Zidanem nie znaczy, że wypali z Gutim. Eksperyment z ZZ był niezwykle ryzykowny, jednak udało się, przerosło to nawet nasze oczekiwania, ale chyba wystarczy...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krist Prezes

|
Wysłany: 2018.05.31 14:11 Temat postu: |
|
|