Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Co ma drybling do techniki? Jasne, dobra technika pomaga w dryblingu, bo lepiej kontrolujesz piłkę, ale to są 2 różne aspekty jednak.
A u Bale'a ani kontrola piłki, ani drybling zresztą też nie są na wysokim poziomie. Najlepiej wyszkolonych technicznie napastników, moim zdaniem, podałem dziś gdzieś w którymś temacie ale powtórzę - Benzema, Aguero, Gabriel Jesus, Griezmann. Kiedyś chociażby Berbatov, Henry czy Ronaldo Luis Nazario. .
Berbatov to w ogóle miał 1,90 czyli był jeszcze wyższy od Bale'a, a technika użytkowa z najwyższej półki. Henry czy Benzema to przecież też nie karzełki.
Bale'owi czy Cavaniemu to często piłka odskakuje, muszą dużo bardziej przykładać się do przyjęcia długich podań i ogólnie widać, że w tym aspekcie odstają. Cavaniemu nie przeszkadza to tak bardzo, do dobrzy strzelcy nie potrzebują jakiejś bajecznej techniki, tak było i jest, ale u Bale'a dużo bardziej widać te braki.
Wyżej napisałem, że dobrzy strzelcy nie potrzebują super techniki, ale ja jednak wolę by napastnik był świetny w tym aspekcie, dlatego też zawsze byłem i będę fanem takich graczy, niech nawet mniej strzelają, nadrobią asystami.
Hiszpania Julena, "drewniak" na szpicy otoczony znakomitymi technicznie pomocnikami, tak to było zbudowane. To jeszcze ma prawo funkcjonować, choć mi Costa od początku przygody z Hiszpanią nie pasował do tej drużyny i nie podobał mi się tam, no ale w sumie nie mieli dużego wyboru.
To jest jakaś wyższa szkoła jazdy. Benzema równany z Henry i Ronaldo. Szkoda strzępić ryja bo widać, że masz jakiś ołtarzyk z Karimkiem.
Whisky o te 20 goli w lidze ?
Benzema nadrobi asystami brak bramek hahaha. Ostatni piłkarz w Realu który miał tyle asyst żeby Benzema nadrobil swój brak bramek grał tutaj parę lat temu, Mesut ma na imie, gra na innej pozycji i jest lepszym piłkarzem od Benzemy i technicznie i w strefie kreacji.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 326, 327, 328
Strona 328 z 328