Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Burzafka El Madrid para siempre.

|
Wysłany: 2018.08.31 13:29 Temat postu: |
|
|
Na trybunę gości nie kupisz bez posiadania statusu socio. Musisz polować na bilety od Viktorii, a tam to nie wiem jak wygląda sprzedaż.
|
|
_________________ Soy un Madridista y tengo una alma blanca.
Mbappe [2019-2020] |
|
Powrót do góry |
|
 |
labeleq #mijajkalisz

|
Wysłany: 2018.08.31 13:29 Temat postu: |
|
|
Biorąc pod uwagę pojemność stadionu, to wchodzi raczej wyłącznie kupno przez oficjalne fankluby.
|
|
_________________ "How can I explain poetry, if you have never seen Zidane play?" |
|
Powrót do góry |
|
 |
gierej Kibic

|
Wysłany: 2018.09.02 13:38 Temat postu: |
|
|
Dzięki za odpowiedzi. A jak wygląda sytuacja z biletami na mecz z Barceloną w Madrycie? Rozumiem, że kupno biletu przez oficjalną stronę graniczy z cudem bądź jest niemożliwe. Jak i gdzie w takim razie można upolować bilety na Gran Derbi?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szefo89 Prezes

|
Wysłany: 2018.09.02 14:10 Temat postu: |
|
|
Chyba gorny77 pisał, że można dostać bilety na Klasyk, ale trzeba sporo czasu posiedzieć przed komputerem i odświeżać często stronkę z biletami. Do tego są małe szanse że kupisz bilety dla więcej niż 1 osoby za jednym zamachem, więc jeżeli z kimś chcesz jechać, to najprawdopodobniej nie będziecie siedzieć razem, a w innym sektorach, a może nawet na innych trybunach.
Poza tym są oczywiście pośrednicy (np. viagogo), jednak tam ceny mogą być kosmiczne.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gorny77 Gwiazda

|
Wysłany: 2018.09.07 12:46 Temat postu: |
|
|
Nie wiadomo jak będzie z Gran Derbi w tym roku może będzie łatwiej, bo po odejściu CR7 straszne pustki na trybunach zapełnienie na zwykłe mecze 50-60% trybun Santiago Bernabeu
Po 10 rano ruszyła sprzedaż dla wszystkich na Real Roma, bez problemu kupiłem z terenu Polski 2 bilety za ławką Realu po 155 euro opłacając bilety zwykłą kartą Alior Kantoru w euro
Konieczny kod 3 D secury, pilnować bo pyta by ściągnęło za bilety w euro, gdyż chce przeliczyć na zł po ich bardzo niekorzystnym kursie
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lukibest Kibic

|
Wysłany: 2018.09.09 09:58 Temat postu: |
|
|
Szukam biletów na REAL - ATLETICO na 29-tgo września. Ceny z kosmosu jak widzę po 250Euro. Możecie doradzić gdzie znajdę taniej ? lub może ktoś sprzedaje ?
Z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gorny77 Gwiazda

|
Wysłany: 2018.09.09 16:42 Temat postu: |
|
|
Od 24.09 po 10 rano na oficjalnej stronie internetowej Realu na Entradas es
Choć też tanio nie będzie, najtańsze od 90 euro bilet
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
HalaGalacticos Kibic

|
Wysłany: 2018.09.18 16:15 Temat postu: |
|
|
Panowie czy jedynym ważnym biletem aby wejść na mecz jest posiadanie tego biletu na tej aplikacji co jest podana? Nie jakoś wydrukowana? Nie orientuje się bo to mój pierwszy mecz
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gorny77 Gwiazda

|
Wysłany: 2018.09.18 17:19 Temat postu: |
|
|
Zakupione bilety online masz tylko w formie biletu elektronicznego do zapisania w aplikacji PassWallet i pokazania na bramce stadionowej
Na email przychodzi z biletem elektronicznym nr rezerwacji, zapewne jak podejdzie się do kasy stadionowej to go wydrukują, ale też podany jest tam nr telefonu do nich i można zapytać
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gierej Kibic

|
Wysłany: 2018.09.19 12:13 Temat postu: |
|
|
Koledzy z forum, potrzebuję rady. Chcę zrobić prezent dla brata oraz pojechać na mecz Realu z Barceloną w Madrycie. Rozumiem, że teraz przez oficjalne strony Realu takiego biletu nie kupię - ewentualnie tydzień przed meczem co za pewne będzie graniczyło z cudem. Ze względu na to, że nie mogę ryzykować chciałbym kupić bilety teraz. Polecicie może jakiegoś w miarę godnego zaufania pośrednika? Bądź inne kanały dystrybucyjne, które pozwolą mi teraz kupić bilety obok siebie? Rozumiem, że przebitka cen może być kolosalna, ale pomimo wszystko prosiłbym o pomoc.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Las Fanatyk

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Las Fanatyk

|
Wysłany: 2018.09.27 19:53 Temat postu: |
|
|
Widzicie co dzieje się z biletami na Atletico? Efekt braku CR7. Śmiem twierdzić, że w tym roku będzie łatwizna kupić bilet na klasyk.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gorny77 Gwiazda

|
Wysłany: 2018.09.28 09:48 Temat postu: |
|
|
Efekt braku CR7 (kiedyś niestety i tak by odszedł), padaki w lidze na wyjazdach i to co ogólnie na teraz prezentują Real oraz Atletico
Ale o swobodnym dostępie biletów na Gran Derbi zapomnij!!!
Mi się na szczęście trafił bdb mecz w LM z Romą
Tak więc z Benzemą i tak grającym np. Marcelo obecny trener zapewne skończy jak Benitez, takie samo spojrzenie na Futbol
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Las Fanatyk

|
Wysłany: 2018.09.28 10:05 Temat postu: |
|
|
Gorny77 chodzi mi o to, że bilet na klasyk będzie można kupić dużo łatwiej niż przez ostatnie lata.
Gorny77 Gran Derbi to mecze Sevilli z Betisem! Tylko i wyłącznie 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gorny77 Gwiazda

|
Wysłany: 2018.09.28 12:16 Temat postu: |
|
|
Dobrze, Klasyk, El Clásico, od biedy Derbi Español, ale nie Gran Derbi
A jak będzie zobaczymy na przełomie luty - marzec 2019r., bo chyba nie piszesz o meczu w Barcelonie...zbyt różne sposoby dystrybucji
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|