Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Tylko z ustatawianiem sie w lini ma spory problem, zwykle zostaje w tyle gdy cała linia się już przesuneła w przód albo tył, no ale ma czas by się tego nauczyć .
Bardzo pozytywne zaskoczenie. Spodziewałem się, że po jego wejściu zrobi się nerwówka i dramat, a gość niczym nie odstawał. W sumie już nie taki junior z niego, bo rocznik 97, ale ja bym go na stałe włączył do pierwszej ekipy, niech gra. Vallejo już tak czy tak trzeba pożegnać.
Javi i Regui wyślizgają z kadry Theo i Vallejo, jeśli będą dalej się tak pokazywać. To tylko jest dowodem, że w canterze nadal mamy perełki, tylko trzeba dobrze poszukać i wpuszczać ich stopniowo.
Te jego wślizgi w 16stce to standard, w Juvenilu i jak wchodził do Castilli bardzo często można było oglądać takie interwencje w jego wykonaniu, co ciekawe, zawsze były to czyste wejścia. Jedynym jego minusem jest to ustawienie się w linii (chociaż tego jeszcze się nauczy) i szybkość (to już może jedynie nadrobić tym pierwszym). Rocznik ten sam co Vallejo, jestem ciekawy jak to rozegrają w klubie, jeśli zdecydują się na powrót Hermoso.
_________________ Soy un Madridista y tengo una alma blanca.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 74, 75, 76
Strona 76 z 76