Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Nie żyje Montserrat Caballe (...) Masowa publiczność poznała ją dzięki współpracy z Freddie Mercurym (utwór "Barcelona", napisany z okazji przyznania Barcelonie organizacji Igrzysk Olimpijskich w 1992 roku oraz album o tym samym tytule). Miała 85 lat.
I tak jak nam kiedyś, teraz umilają Panu Bogu czas.
Była/byli - wspaniała/wspaniali.
_________________ "Pamiętam o Algierii moich rodziców, nie zapomniałem o mojej arabskiej dzielnicy w Marsylii, jestem dumny z tego, że stałem się Francuzem z taką przeszłością.."
Zinedine Zidane
Nie żyje Scott Wilson. Najbardziej znany z roli Hershel'a z The Walking Dead. Genialny aktor, niesamowita postać w serialu. Do tego ma być jego cameo w najnowszym sezonie TWD, a tu nagle śmierć. Przyczyną zgonu była leukemia.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 135, 136, 137
Strona 137 z 137