Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sarcasm but still awesome...

|
Wysłany: 2018.08.14 12:55 Temat postu: |
|
|
Jak za kilka-kilkanaście lat znajdą się nowi kibice Realu, będą przeglądać historyczne wątki na forum to stwierdzą, że ten Benzema to był jednak gość. W każdym wątku, nawet w offtopach było o nim pełno. On to musiał być crackiem.
|
|
_________________ it's not about the name on the back of the jersey, it's about the badge on the front... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kakamilus Trener

|
Wysłany: 2018.08.14 14:05 Temat postu: |
|
|
Valverde raczej nie będzie crackiem ale solidnym środkowym pomocnikiem jak najbardziej.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Burzafka El Madrid para siempre.

|
Wysłany: 2018.08.31 19:07 Temat postu: |
|
|
Witamy na pokładzie pierwszej drużyny. Pierwszy sezon z numerem 15, warto mieć na oku tego chłopaka.
|
|
_________________ Soy un Madridista y tengo una alma blanca.
Mbappe [2019-2020] |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiwaczek11 Fanatyk

|
Wysłany: 2018.10.23 21:29 Temat postu: |
|
|
Lepiej niż Casemiro ... 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Goldschmidt Captain Banhammer

|
Wysłany: 2018.10.23 21:53 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobra zmiana. Taktycznie jest nawet ogarnięty choć trochę klocowaty.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
DurdenOrMaximus Kibic

|
Wysłany: 2018.10.23 22:08 Temat postu: |
|
|
Jest klocowaty bo to środkowy/ defensywny pomocnik a dziś biegał jako lewoskorzydłowy?
Z piłką przy nodze dobre i szybkie decyzje, w obronie przynajmniej 2 kluczowe interwencje. Momentami miał problem ze znalezieniem sobie miejsca na boisku ale myślę, że można to zwalić na debiut/ brak ogrania/ występ nie na swojej nominalnej pozycji.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
miXUE Prezes

|
Wysłany: 2018.10.23 22:11 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobry debiut. W zasadzie obok udanego spotkania Benzemy to jedyny dzisiejszy plus meczu. Udział przy akcji bramkowej, dobre dośrodkowania, nawet odnalezienie się w strefie bramkowej przy główce (zabrakło centymetrów), dwie świetne interwencje w obronie, dobre podania i szybkie decyzje. Pytałem się o chłopa wielokrotnie w temacie "Wychowankowie" i często dostawałem o nim super informacje; entuzjazm przygasł po tym jak zanotował 12 spotkań na trybunach, ale znów się delikatnie pojawił...
Obyśmy mieli więcej okazji go zobaczyć 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hugh hefner forumowy ekspert

|
Wysłany: 2018.10.23 22:15 Temat postu: |
|
|
Jedyny pozytyw dzisiejszego meczu. W pretemporadzie wyglądał dość przeciętnie, ale pamiętam go z wcześniejszych występów, także w kadrze i gość zapowiadał się na cracka totalnego. Pewnie wstępnych oczekiwań nie spełni, ale dziś zdecydowanie na plus. Praktycznie wszystko z pierwszej piłki, dobre wybory. Tak trzymać.
|
|
_________________ „Wspaniali Anglicy, jaka szkoda, że nie żyją” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pabloos. benzemisti

|
Wysłany: 2018.12.10 11:30 Temat postu: |
|
|
Ciężko mi dostrzec jego fenomen. Staram się, aczkolwiek mam z tym ogromny problem. Nie pomaga mi w tym status, który nadał mu Solari. Wydawać by się mogło, że chłopak został jednym z pierwszych zmienników. Pytanie dlaczego? Bacznie go obserwuję i nie widzę odpowiedzi. Na palcach jednej ręki jestem w stanie policzyć momenty, w których zabłysnął czymś pozytywnym. Głównie widzę go przegrywającego pojedynki stykowe i wybierającego najprostsze rozwiązania. Bardzo często zostaje zdominowany przez swojego vis-a-vis. Liczę, że w końcu ujrzę to, co widzi Solari, ale uważam, że na ten moment będzie lepiej, jeśli jego występy ograniczą się do CdR.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Quros Gwiazda

|
Wysłany: 2018.12.10 11:56 Temat postu: |
|
|
Chciałoby się, żeby taki młody chłopak znikąd nagle wchodził do składu i błyszczał ale fakty są takie, że po jego wejściu i Isco, straciliśmy już całkowicie kontrolę w tym meczu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tayron36 kibic w kapciach

|
Wysłany: 2019.01.13 21:37 Temat postu: |
|
|
Gutim to on nie jest Szkoda, bo naprawdę do tej pory gra naprawdę świetnie. W końcu się nie dziwię czemu gra on, a nie Ceba czy Isco.
|
|
_________________ Kobe Bryant #24
"Wyimaginowany Beckham, czyli nadęty gwiazdor, nie istnieje, istnieje natomiast Beckham profesjonalista" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pabloos. benzemisti

|
Wysłany: 2019.01.13 21:49 Temat postu: |
|
|
Ambiwalentne odczucia. Gdyby siadło mu to taconazo, to zbierałbym szczękę z podłogi przez kilka dni. Jednakże, takich rzeczy nie robi się przy stanie 1-0, nie gdy nie masz na nazwisko Gutierrez.
|
|
_________________ #kbnueve |
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083