Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kabanog Just relax

|
Wysłany: 2018.12.05 18:35 Temat postu: |
|
|
Jest na forum jakaś opcja "Ignoruj użytkownika" ?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
vini639 Gwiazda

Ostrzeżeń: 5 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2018.12.05 19:04 Temat postu: |
|
|
Raczej nie ma, choć przydałaby się - na gości, którzy stawiają spację przed znakami interpunkcyjnymi. Wyjątkowo wkurwiające.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2018.12.05 19:35 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Mało powiedziane - Twój "żart" nie ma żadnego dna, jest mało śmieszny, żałosny i niepotrzebny i żeby Ci to uświadomić nie potrzebuję najeżdżać na Twą personę, czy przedstawiać swoją opinię na temat całokształtu Twojej twórczości w tym miejscu. A jeśli wciąż nie odszukałeś tego prawidłowego przesłania mojej wypowiedzi, to spójrz na post viniego i może na podstawie przykładu zrozumiesz, jak to co zrobiłeś było pozbawione sensu. |
Wiesz jaka jest różnica między moim postem i Twoim odbiorem mojego posta, a postem viniego i moim odbiorem jego posta? To bardzo proste. Po prostu ja potrafię mieć na taki tekst wyjebane przejść obojętnie i zwyczajnie go olać - tak jak całą twórczość viniego (choć przyznam, że czasem można się pośmiać - a postem akurat sprytnie tutaj zripostował) Tobie za to skoczyło ciśnienie jak by faktycznie Ramos miał wygrać i było to już pewne. Zaczynasz drążyć i szukasz wyjaśnień - niepotrzebnie dałem się wciągnąć. Tak mi się ciśnie teraz na język trafnie: "Gadaj z dupą, to Cię osra".
Spokojnie - do czasu odebrania przez Ramosa ZP pewnie znajdziesz już kolegów i znikniesz z tego gnijącego miejsca.
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rokoko i’m sooooo changeable!

|
Wysłany: 2018.12.05 20:13 Temat postu: |
|
|
Aaa, to o to się nie martw - bardzo mi tu przytulnie. I gdzie mi tu skacze ciśnienie? Kogo jak kogo, ale Ramosa szanuję, odnosiłem się jedynie do tego co napisałeś.
I przypominam, że to Ty tu jesteś jedynym, który w ramach swych argumentów postanowił najeżdżać na mnie personalnie i tworzyć jakieś kurwa dziwne sugestie o tym, że nie mam kolegów. Ojej. Weź mi napisz jeszcze, że w szkole kradli mi kanapki, to zachowasz swój iście wysoki poziom.
I oczywiście tak - to ja sram. Zachowuję maksymalny poziom kultury i staram się Ciebie nie obrażać, Ty w zamian na mnie wjeżdżasz, ale to ja sram. Nikomu już kurwa nie można nic napisać, bo od razu się zaczynają spinać i kazać wypierdalać, weźcie się sami wszyscy nawzajem poblokujcie, to będziecie mogli czytać tylko własne piękne i prawdziwe słowa, bo przecież tak ciężko się popotyczkować na słowa i normalnie postarać się przekonać do swoich racji.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2018.12.05 20:30 Temat postu: |
|
|
Jeśli bierzesz teksty o kolegach na serio do siebie i uważasz to za personalne najazdy to nie jest dobrze. Nie kazałem Ci wypierdalać, nie myl mnie z Sarkazmem. Sam stwierdziłeś, że gnijesz na tym forum. Tylko zasugerowałem, że może znajdziesz coś ciekawszego do roboty, niż gnicie tutaj z nami. Uwierz mi - ja nie szukam tutaj z Tobą zwady, za to o Tobie bym tego tak do końca nie powiedział. Skończmy ten temat, bo wyjechaliśmy zbyt daleko poza temat. No i nie spinaj się tak, bo Ci żyłka pęknie. 
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rokoko i’m sooooo changeable!

|
Wysłany: 2018.12.05 20:41 Temat postu: |
|
|
Jeszcze raz powtórzę - do Ciebie się nie spinam, w późniejszych słowach bardziej chodziło mi o pierwszy post na tej stronie (i w pewnym sensie ogólne podejście pewnych ludzi do pewnych spraw na tym forum). Tekstów z internetu też nie biorę do siebie, ustaliłem jedynie poziom Twoich docinek, bo sam mnie w swojej metaforze przyrównałeś do dupy.
Co do nowych zajęć - zaraz wjeżdża Arsenal - United. Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
miXUE Prezes

|
Wysłany: 2018.12.12 10:12 Temat postu: |
|
|
Gdyby Ramos zrobił to co Van Dijk wczoraj - płaczu kibiców choćby tego wiecznie pokrzywdzonego Liverpoolu i komentarzy z całego świata nie byłoby końca.
Ba, to było po stokroć gorsze niż sytuacja/intencjonalność o którą się oskarża Ramosa w starcu z Salahem.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
miXUE Prezes

|
Wysłany: 2019.01.19 18:42 Temat postu: |
|
|
Cichy bohater meczu, świetna gra w obronie. Jakoś bardzo mnie to nie dziwi, przeciwko Sevilli zawsze jest zmotywowany, bardziej się można o przemotywowanie obawiać. Pamiętam jak - chyba w rewanżu Pucharu Króla w 16/17 (?) mieliśmy serię trzech spotkań z Sevillą. I w jednym z nich zagrał ZAJEBIŚCIE, jego najlepszy mecz pod kątem obronnym jaki widziałem, był tak nabuzowany, że... wbił swojaka XD
Ale świetnie, to bardzo ważny symptom dla naszej obrony i zapewne powód dla którego w tym elemencie ostatnio wyglądamy lepiej.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sajdak Treneiro

|
Wysłany: 2019.01.20 08:55 Temat postu: |
|
|
I znowu o krok od bezmyślnej czerwonej kartki.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pabloos. benzemisti

|
Wysłany: 2019.01.24 23:29 Temat postu: |
|
|
Gdyby miano arbitra nosiła osoba, która faktycznie na nie zasługuje, capi kończyłby mecz z trzema bramkami. Co za legenda, co za piękny człowiek. Milusio, że jesteś.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
novy154 Trener

|
Wysłany: 2019.01.24 23:36 Temat postu: |
|
|
Jebany, kiedyś go ktoś na tej panence złapie.
Ale póki co 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tayron36 kibic w kapciach

|
Wysłany: 2019.01.25 08:17 Temat postu: |
|
|
Karne ma w stylu Lewego, a on też nie pudłuje. Naprawdę super je wykonuje i kiedyś bramkarz poczeka, to Ramos po prostu uderzy w róg. Cały czas mam tylko czarną wizję nieudanej panenki w bardzo ważnym meczu 
|
|
_________________ Kobe Bryant #24
"Wyimaginowany Beckham, czyli nadęty gwiazdor, nie istnieje, istnieje natomiast Beckham profesjonalista" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Burzafka El Madrid para siempre.

|
Wysłany: 2019.01.25 09:19 Temat postu: |
|
|
Król. 
|
|
_________________ Soy un Madridista y tengo una alma blanca.
Mbappe [2019-2020] |
|
Powrót do góry |
|
 |
bol33 Prezes

|
Wysłany: 2019.01.25 10:35 Temat postu: |
|
|
Przed karnym byłem pewny ,że będzie panenka ale że zostanie złapany. Jednak bramkarz bez szans. Szacun za karnego i brameczkę głową. 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
saymen Prezes

|
Wysłany: 2019.01.25 11:23 Temat postu: |
|
|
Kiedyś kto go wyczeka na bank, złapie piłke i zasmieje mu sie w twarz Oby nie w ważnym meczu
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|