Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Wysłany: 2019.09.01 16:24 Temat postu:
Domel Madridista napisał:
Ale te dwa cepy zamiast sprawdzić, a dopiero potem próbować zabłysnąć wolą od razu się przypierdalać Ktoś zna odpowiedź na moje pytanie? Nie chce spamu na skrzynce a chciałbym też dostawać jakieś powiadomienia ze stowarzyszenia
Szczerze, mam to w chuju. Bo jak chciałem po roku przerwy wrócić, to chcieli ode mnie zapłaty za rok, w którym członkiem nie byłem więc mam totalnie wyjebane na takie coś.
Ja się nie przypierdalam, po prostu nie wiem - obstawiałem, ze skoro pytasz, to jest tylko jedna wersja. Kto tutaj jest cepem zatem? Jest przetłumaczone, a Ty nie masz o tym pojęcia? No kurwa gratuluję
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 118, 119, 120
Strona 120 z 120