Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
panzerfaust Prezes

|
Wysłany: 2020.10.24 17:36 Temat postu: |
|
|
Dziwny przypadek Rafała Warana, który robi wszystko na odwrót. Zwykle obrońcy swój prime mają ok 27-28 lat i w górę, a nie 19.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
steff Prezes

|
Wysłany: 2020.11.03 21:36 Temat postu: |
|
|
Barane...
|
|
_________________ Death and taxes.
Ja tylko niosę pomoc. Za pieniądze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sicario Manhunt

|
Wysłany: 2020.11.03 21:39 Temat postu: |
|
|
Pisałem już to kilkukrotnie. To typ gracza, który lepiej prezentował się na początku swojej przygody niż teraz. Nie rozwija się od kilku lat. Trzeba szukać stopera, bo bez Ramosa jest tragedia, a drugim Hiszpanem to on nie będzie. Nie ta inteligencja boiskowa, nie to poruszanie i umiejętności.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Buju Lion Jesus, did I say that? Or just think that?

|
Wysłany: 2020.11.03 22:57 Temat postu: |
|
|
To już naprawdę pora, żeby spróbować go wytransferować za jakieś dobre pieniądze póki jest coś jeszcze wart, żeby za 1-2 sezony nie zostać z kolejnym szrotem w kadrze. Z sezonu na sezon, z meczu na mecz z małymi przerwami zalicza coraz większy zjazd. Liderem obrony już nie zostanie, nie ta głowa i nie ta mentalność, a zegar na ręce Ramosa coraz głośniej tyka...
|
|
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gondola. WORLD'S BEST BOSS

|
Wysłany: 2020.11.03 23:06 Temat postu: |
|
|
Tylko kto za niego? Bo chyba nie Militao. Może Upamecano z Lipska? De Ligt z Juve?
|
|
 |
 |
Ja w ciebie, Gondola, zawsze wierzyłem. Mój ulubiony forumowicz, reszta może się wypchać. |
 |
 |
Gondola jest najnormalniej podchodzący do ludzi o odmiennych poglądach |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Goldschmidt Captain Banhammer

|
Wysłany: 2020.11.03 23:11 Temat postu: |
|
|
Organizujcie jakąś zbiórkę.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Aimar. #BaleOut

|
Wysłany: 2020.11.03 23:55 Temat postu: |
|
|
Alaba z kontraktem w ręku + Upamecano i mamy obronę na następne lata. Rafa swoje wygrał w piłce, czas na nową przygodę. Bez Ramosa nie istnieje, a i z nim się cofa. Warty nadal wielkie pieniądze, a te się przydadzą. Szkoda, że wtopiono z Militao.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ElControlTotal Prezes

|
Wysłany: 2020.11.03 23:58 Temat postu: |
|
|
W reprezentacji gra jak profesor.
W Realu zaczyna zawalać mecze na miarę Marcelo.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sicario Manhunt

|
Wysłany: 2020.11.04 08:51 Temat postu: |
|
|
Ja bym uderzał w Alabę. Przemianowany na ŚO, może grać na LO, a nawet w pomocy. De Lighta to bym odpuścił, bo nie jest to w Juve piłkarz wart dużych pieniędzy. Co do Upamecano, dawno go nie widziałem, wiec nie wiem jak gra.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lol1def Trener

|
Wysłany: 2020.11.04 14:30 Temat postu: |
|
|
Możliwe, że dzisiaj z PSG będzie grał.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kakamilus Prezes

|
Wysłany: 2020.11.04 18:31 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Ja bym uderzał w Alabę. Przemianowany na ŚO, może grać na LO, a nawet w pomocy. De Lighta to bym odpuścił, bo nie jest to w Juve piłkarz wart dużych pieniędzy. Co do Upamecano, dawno go nie widziałem, wiec nie wiem jak gra. |
Upamecano gra całkiem przyjemnie. Widziałem mecz z Bayerem (1-1) i pogrom z United. W pierwszym spotkaniu zdecydowanie był najlepszy z defensywy, chociaż wydawał mi się ciut za wolny. W meczu z United potwierdził brak szybkości kiedy zdeklasował go Greenwood, a później nie zdążył za Rashfordem, reszta bramek absolutnie nie z jego winy. Zaliczył kilka odważnych podań i dobrych odbiorów. Oprócz tego pokazał ile w nim siedzi siły, a jest jej całkiem sporo. Warto też dodać, że u nas miałby trochę łatwiej, bo gramy na 4 obrońców z czołgiem na lewej, czyli pewnie po stronie na której miałby w domyśle grać.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
steff Prezes

|
Wysłany: 2020.11.04 21:31 Temat postu: |
|
|
A ktoś śledzi może, jak radzi sobie Vallejo? Będzie coś z niego jeszcze?
Momenty ma też Tuanzebe, aczkolwiek nie sądzę, żeby Manchester go oddał.
|
|
_________________ Death and taxes.
Ja tylko niosę pomoc. Za pieniądze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KarBar ¡Hala madrid! Y nada más

|
Wysłany: 2020.11.04 22:23 Temat postu: |
|
|
Z Alabą nie ma szans, ze względu na nasze podejście do pensji, gość będzie za drogi w utrzymaniu, a przecież nie jest to medialna bomba.
A szkoda, bo byłby mega wzmocnieniem.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TWL64 Alfred

|
Wysłany: 2020.11.04 22:32 Temat postu: |
|
|
Każdy z wyżej wymienionych grajków zostałby szybko zweryfikowany. Gra w Realu to jednak turbopoziom, więc mimo wszystko nie widzę chwilowo żadnego stopera-zbawiciela. Już jednego takiego mamy i szału nie robi.
|
|
_________________ A triunfar en buena lid, defendiento tu color! |
|
Powrót do góry |
|
 |
alejasienieznam Prezes

|
Wysłany: 2020.11.04 23:05 Temat postu: |
|
|
Upamecano dziś znów zawalił bramkę. Jakby to był piłkarz Realu, to byście się rozglądali za nowym ŚO. Nie chcę bronić Varane'a, bo na pewno notuje zniżkę, ale nie jestem przekonany, czy istnieje realna alternatywa na rynku. Trochę brakuje stoperów, a przed pandemią płacono za takiego Maguire'a 80 mln...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|