Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hugh hefner apostoł zlewaczenia

|
Wysłany: 2020.11.27 16:14 Temat postu: |
|
|
"Jabłka Adama" - polecam, bardzo dobry, śmieszny film. Zawsze gdy czytam Ciebie gimnastykującego się na wszelkie sposoby, byle tylko usprawiedliwić Zizou i Pereza z ich błędów, mam przed oczami księdza z tego filmu (postać po lewej). Nie jest to obraza - pozytywna postać, po prostu bardzo wypierająca ze świadomości wszystkie nieprzyjemne wydarzenia. 
|
|
_________________ „Wspaniali Anglicy, jaka szkoda, że nie żyją”
 |
 |
No rzecz w tym że w forum jak taki hugh jebnie posta to kolację zjesz i nie przeczytasz, nie zaśniesz bo przetwarzasz 2 dni. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ElControlTotal Prezes

|
Wysłany: 2020.11.28 14:07 Temat postu: |
|
|
Nie wiedziałem w jakim temacie zapytać więc zrobię to tutaj.
Który piłkarz jako ostatni zakończył swoją karierę grając w Realu Madryt (buty zawieszone na kołek, nigdzie już nie przechodzi)?
Szukam pamięcią i do głowy przychodzi mi właśnie Zidane i... Jerzy Dudek
Myślałem jeszcze o Arbeloi ale wikipedia wyprowadziła mnie z błędu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hugh hefner apostoł zlewaczenia

|
Wysłany: 2020.11.28 14:56 Temat postu: |
|
|
Był też De La Red, ale to specyficzna sytuacja ze względu na kontuzję.
|
|
_________________ „Wspaniali Anglicy, jaka szkoda, że nie żyją”
 |
 |
No rzecz w tym że w forum jak taki hugh jebnie posta to kolację zjesz i nie przeczytasz, nie zaśniesz bo przetwarzasz 2 dni. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Aimar. #BaleOut

|
Wysłany: 2020.11.28 22:11 Temat postu: |
|
|
No, to już jest jeden most za daleko.
Drużyna wrak. Już szykować się na konferencje, „tak bywa w futbolu”
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MarcinS psychoTata

|
Wysłany: 2020.11.28 22:21 Temat postu: |
|
|
Co rptacja tp starta pkt. Ten system juz nie dziala
|
|
_________________ "One nie są takie szybkie, ale myślę, że by poszły jakbym miał Corollę". |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gondola. WORLD'S BEST BOSS

|
Wysłany: 2020.11.28 22:25 Temat postu: |
|
|
On ten skład ustala na podstawie wyników jakiejś maszyny losującej czy co? A nawet jeśli, to Stevie Wonder dałby radę wyczuć, że coś jest nie tak z tym line-upem, skoro mamy 0:2 i męczenie buły na boisku. A Zidane nic. Zero zmian, zero refleksji, zero taktyki. Dziś nawet klaskać przy bocznej linii boiska nie za bardzo ma jak, bo i okazji niewiele. Drugi raz na deskach, a ten dalej leci na złamanie karku na rywala. Co oni ćwiczą na tych treningach?
Czasami myślę, że eksperyment z Raulem wcale nie byłby dużym ryzykiem, ten sezon i tak można spisać na straty, a może zdziała efekt "nowej miotły"?
Jak dla mnie wpierdol od Atleti powinien być końcem kariery Zizou w Realu Madryt.
|
|
 |
 |
Ja w ciebie, Gondola, zawsze wierzyłem. Mój ulubiony forumowicz, reszta może się wypchać. |
 |
 |
Gondola jest najnormalniej podchodzący do ludzi o odmiennych poglądach |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
voitek Castilla

|
Wysłany: 2020.11.28 22:25 Temat postu: |
|
|
"Zabrakło intensywności".
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
madridcampeon Busquemos soluciones

|
Wysłany: 2020.11.28 22:36 Temat postu: |
|
|
 |
 |
On ten skład ustala na podstawie wyników jakiejś maszyny losującej czy co? A nawet jeśli, to Stevie Wonder dałby radę wyczuć, że coś jest nie tak z tym line-upem, skoro mamy 0:2 i męczenie buły na boisku |
Konieczność. Mamy mecze co trzy dni, z Interem i Szachtarem mus zgarnięcia 6 punktów. A po Szachtarze jest Sevilla, Gladbach i Atletico. Gdzieś trzeba było namieszać składem. A że te trupy nie potrafią nawet Alaves u siebie pokonać, to już naprawdę szokujące i nawet ja, czołowy pesymista forum, nie jestem w stanie tego ogarnąć.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gondola. WORLD'S BEST BOSS

|
Wysłany: 2020.11.28 22:39 Temat postu: |
|
|
Czyli dziś teoretycznie drugi skład wtopił z Deportivo, a za trzy dni teoretycznie pierwszy skład wtopi z Szachtarem. To brzmi jak plan.
|
|
 |
 |
Ja w ciebie, Gondola, zawsze wierzyłem. Mój ulubiony forumowicz, reszta może się wypchać. |
 |
 |
Gondola jest najnormalniej podchodzący do ludzi o odmiennych poglądach |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pistacjon Fanatyk

|
Wysłany: 2020.11.28 22:39 Temat postu: |
|
|
Zrobił coś niesamowitego kiedyś. Właśnie kiedyś. Obecnie to jest beznadziejny. Jest gorszy niż Lopez Caro czy Ramon. To nie Milan że za zasługi się siedzi na stoliku dziesięć lat.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2020.11.28 22:41 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Czyli dziś teoretycznie drugi skład wtopił z Deportivo, a za trzy dni teoretycznie pierwszy skład wtopi z Szachtarem. To brzmi jak plan. |
Może wtopi, może nie. Ten dzisiejszy wtopiłby na pewno i mielibyśmy znów ciepło w LM.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
El Goral Gerwazy

|
Wysłany: 2020.11.28 23:08 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Konieczność. Mamy mecze co trzy dni, z Interem i Szachtarem mus zgarnięcia 6 punktów. A po Szachtarze jest Sevilla, Gladbach i Atletico. Gdzieś trzeba było namieszać składem. A że te trupy nie potrafią nawet Alaves u siebie pokonać, to już naprawdę szokujące i nawet ja, czołowy pesymista forum, nie jestem w stanie tego ogarnąć. |
A na chuj punkty z Sevillą jak tracimy z Alaves? Punkty z Sevillą więcej warte są w tabeli czy co?
|
|
_________________ http://en.wikipedia.org/wiki/File:CBO_Forecast_Changes_for_2009-2012.png |
|
Powrót do góry |
|
 |
minusek Prezes

|
Wysłany: 2020.11.28 23:13 Temat postu: |
|
|
Nie wygrywamy meczow, w których jesteśmy słabsi, a na dodatek przestaliśmy wygrywać te, w których jesteśmy lepsi. Następne mecze w lidze to potężna weryfikacja z Sevilla i materacami. Na razie w tych meczach "na szczycie" mamy 3:0: raz FCB i 2x Inter.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2020.11.28 23:16 Temat postu: |
|
|
 |
 |
 |
 |
Konieczność. Mamy mecze co trzy dni, z Interem i Szachtarem mus zgarnięcia 6 punktów. A po Szachtarze jest Sevilla, Gladbach i Atletico. Gdzieś trzeba było namieszać składem. A że te trupy nie potrafią nawet Alaves u siebie pokonać, to już naprawdę szokujące i nawet ja, czołowy pesymista forum, nie jestem w stanie tego ogarnąć. |
A na chuj punkty z Sevillą jak tracimy z Alaves? Punkty z Sevillą więcej warte są w tabeli czy co? |
Chodzi o założenie, że z Alaves u siebie to nawet te trupy powinny jakoś dać radę, a na Sevillę i Szachtar, które są w jednym tygodniu, wystawiamy najmocniejszy skład. Niestety to pierwsze założenie się nie sprawdziło.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
RvN91 Juvenil

|
Wysłany: 2020.11.28 23:17 Temat postu: |
|
|
Już olać skład czy rotacje. Co za różnica skoro tam wszyscy są bez formy i motywacji? Masz pięć zmian, a na boisko wchodzą ratować wynik Vinicius i Isco, za których równie dobrze mogliby wejść Blanco i Marvin, pewnie nawet z korzyścią.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|