Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Chcialbym byc takim przegrancem, Jak on. Pomimo nalogu I zwiazanych z nim problemow zdrowotnych mial tak barwne zycie, ze starczyloby wrazen na 100 chlopa. Oczywiscie patrze z perspektywy hedonisty, natomiast do tego to zycie sie chyba sprowadza, aby czerpac z niego, jak najwiecej. Diego czerpal I jest wielu innych ludzi bardziej pasujacych pod pojecie 'przegraniec'.
Mi tam by nie przeszkadzało, gdybym wiódł życie takie jak Diego i pożegnał się z tym światem w wieku 60 lat.
A mógł pożyć dłużej, szkoda, że głowa nie dojechała na stare lata i Diego nie chciał się "ustatkować". Tętniak był kolejnym sygnałem od układu krążenia, że jeszcze chwila i serce odmówi współpracy.
Ja w ciebie, Gondola, zawsze wierzyłem. Mój ulubiony forumowicz, reszta może się wypchać.
Cytat:
Gondola jest najnormalniej podchodzący do ludzi o odmiennych poglądach
Papa Boupa Diop, były gracz choćby West Hamu, Fulham, Portsmouth i reprezentant Senegalu zmarł mając zaledwie 42 lata. Pamięta tego wielkoluda na środku pomocy na mundialu w Korei.
_________________ "Pamiętam o Algierii moich rodziców, nie zapomniałem o mojej arabskiej dzielnicy w Marsylii, jestem dumny z tego, że stałem się Francuzem z taką przeszłością.."
Zinedine Zidane
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2