Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MarcinS psychoTata

|
Wysłany: 1 tydzień temu o 21:54 Temat postu: |
|
|
Luka pierdolony profesor Modric 
|
|
_________________ "One nie są takie szybkie, ale myślę, że by poszły jakbym miał Corollę". |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukexpl Prezes

|
Wysłany: 1 tydzień temu o 21:59 Temat postu: |
|
|
Najlepszy mecz Realu odkąd wrócił Zizou. Szkoda straconej bramki, ale 3-1 przed meczem brałbym w ciemno. Ostatnie 10min meczu bardzo nerwowe przez całkowite cofnięcie do obrony, ale najważniejsze, że udało się dowieść ten wynik do końca.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zedd. Soy Celeste

|
Wysłany: 1 tydzień temu o 22:02 Temat postu: |
|
|
Dobra zaliczka przed rewanżem, nawet bardzo dobra, którą tak jak napisano przed meczem można było brać w ciemno.
Wszystko zagrało dziś tak jak należy i za to brawa dla Zidane'a i i całe ekipy.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
panzerfaust Prezes

|
Wysłany: 1 tydzień temu o 22:14 Temat postu: |
|
|
No i weź tu bądź mądry i rozwalaj prehistoryczne piłkarsko CKM. Przecież oni są niezatapialni.. Toni po sporym dołku od odejścia CRa w tym sezonie wszedł na swój najwyższy level, a Lukita to pierdolony wariat, w tym wieku..
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TWL64 Alfred

|
Wysłany: 1 tydzień temu o 22:18 Temat postu: |
|
|
Szoook
Wrócił Real Zidane'a, który wygrywał LM. Pod względem fizycznym oczywiście.
Świetne tempo, kontrola piłki, wymiany podań, technika - palce lizać. Biorąc pod uwagę męczarnie śródsezonowe to niebo a ziemia.
Brawo Panowie, szacunek za dzisiejsze zawody 
|
|
_________________ A triunfar en buena lid, defendiento tu color! |
|
Powrót do góry |
|
 |
minusek Prezes

|
Wysłany: 1 tydzień temu o 22:23 Temat postu: |
|
|
Brawo, brawo, brawo. Wszyscy świetnie, nawet Asensio, Vini z 2 bramkami, Vazquez zagrał najlepszy mecz w defensywie (jak i cały zespół). Szkoda mi tych kontr Asensio-Vini i potem Rodrygo, bo można było ich dobić, szczególnie że oni mieli pół okazji w meczu i zdobyli bramkę. Niemniej świetny wynik po bardzo dobrej grze. Jedziemy dalej
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lukexpl Prezes

|
Wysłany: 1 tydzień temu o 22:54 Temat postu: |
|
|
Swoją drogą Klopp się nieźle ośmieszył. Zrezygnował z treningu dzień przed meczem na stadionie, który jednak pozwala się oswoić zawodnikom z murawą i wielkością boiska. Dzisiaj był zdziwiony, że będą grać na boisku treningowym, a przez pierwsze 15 minut było widać, że Liverpool tego boiska po prostu nie czuje.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TWL64 Alfred

|
Wysłany: 1 tydzień temu o 23:02 Temat postu: |
|
|
Pewnie będzie płacz o faul na Mane przed drugim golem.
Swoją drogą sędzia chyba sporo błędów popełnił przy interpretacji fauli. Poczytamy jutro 
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lukexpl Prezes

|
Wysłany: 1 tydzień temu o 23:08 Temat postu: |
|
|
Długo to nie trwało, bo na konfie już jest płacz o sędziego i stadion 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
miXUE Prezes

|
Wysłany: 1 tydzień temu o 23:12 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Vini dzisiaj dokłada +2 w kanadyjce, mark my words.
A POR ELLOS!!! |
O cholera, gratki szczęścia/intuicji.
 |
 |
O kurwa, ale połowa.
Szczerze, dawno nie widziałem takiego Realu. Bezwględny, perfidny psychol. Jeszcze jakby Asensio przedziurawił Janusza na 3:0 to 10/10.
Forma formą, ale klasy nie kupisz. Kroos grał w tylu ważnych meczach w życiu, że tym chłopcom życia nie starczy, żeby w tylu zagrać łącznie. |
A to MVP komentarzy tego meczu, w dodatku bardzo trafny i dobrze podsumowujących naszą grę
Bo - no właśnie - zagraliśmy zajebisty mecz. Wszystkie nasze cofnięcia się i gra a'la Atleti były elementem kalkulacji i realizowania szerszego planu, świetne miałem poczucie kontroli, nawet jeśli ta gra z wyprowadzaniem piłki od Thibo czy obrona dwiema liniami z odstępem od siebie kilku metrów podnosiła mi ciśnienie.
Zasadniczo uważam, że calutka drużyna zagrała kompletny mecz. Naprawdę nie wiem czy ktoś odstawał... W jednym temacie ktoś wspomniał Kazka, ale nie zgadzam się, miał kilka naprawdę ważnych, stykowych odbiorów. Ciężko mi też powiedzieć coś złego na Asensio, choć dwie akcje niestety skiepścił - dwie bardzo dobre akcje - ale strzelił bramkę i w pierwszej części meczu byłem z niego zadowolony. Także wszyscy zagrali bardzo dobrze, ale...
...
... Ale kilku naszych zagrało wybitnie. Oczywiście mowa tu o:
- Vinim,
- Tonim,
- Luce,
- i Zidanie
Do tego uważam że należy zaakcentować bardzo dobrą grę Militao - z tak niewielka ilością minut w sezonie gość wchodzi do ćwierćfinału Ligi Mistrzów i gra z Liverpoolem i wygląda naprawdę przekonywująco.
Jeszcze raz gratulacje dla zawodników i równie wielkie gratulacje dla Zizu - świetny mecz z jego strony.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
minusek Prezes

|
Wysłany: 1 tydzień temu o 23:30 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Swoją drogą sędzia chyba sporo błędów popełnił przy interpretacji fauli. Poczytamy jutro  |
Wstydu by nie mieli, po tym jak kilka minut wcześniej sędzia ich oszczędził po EWIDENTNYM karnym na Karimie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TWL64 Alfred

|
Wysłany: 6 dni temu o 20:39 Temat postu: |
|
|
Rewanż w TVP1 jakby ktoś szukał gdzie obejrzeć 😉
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sajdak Treneiro

|
Wysłany: 5 dni temu o 6:48 Temat postu: |
|
|
Różnie może być - jak Kurski włączy skład BVB na telegazecie i zobaczy tam Piszczka...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
IVAN_ZAMORANO Eu adoro ser quem sou!

|
Wysłany: 5 dni temu o 16:40 Temat postu: |
|
|
 |
 |
 |
 |
Vini dzisiaj dokłada +2 w kanadyjce, mark my words.
A POR ELLOS!!! |
O cholera, gratki szczęścia/intuicji. |
Ekspert wie. A tak poważnie - ani to szczęście, ani intuicja - czysta obserwacja na podstawie ostatnich spotkań Realu Madryt i Viniciusa. Mecz z Eibarem, gdzie wszedł sobie na luzie na 30 minut i dograł słabszą nogą mięciutkie dośrodkowanie wprost na głowę Karima tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że będzie mieć wpływ na wtorkowe spotkanie w postaci zapisania się w protokole.
 |
 |
 |
 |
Swoją drogą sędzia chyba sporo błędów popełnił przy interpretacji fauli. Poczytamy jutro  |
Wstydu by nie mieli, po tym jak kilka minut wcześniej sędzia ich oszczędził po EWIDENTNYM karnym na Karimie. |
Są ludzie, dla których to nie jest karny, a "wygrana pozycja" przez Kabaka. Poważnie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|