Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Clif 21st Century Schizoid Man

|
Wysłany: 2006.05.17 12:06 Temat postu: |
|
|
Po takim meczu nawet ja nie moge nie pochwalić Beckhama za te 2 bramki. Chociaz za inne aspekty swojej gry powinien być nieźle opieprzomy. Wciąż mam nadzieje, ze jednak po sezonie poleci. Chociaż teraz numerem jeden do odeujścia powinna być Raólitka. Nie chce mi się nawe komentowac jego gry, bo nie warto. Jestesmy wicemistrzem, ale mam nadzieje, ze jednak nie pojedziemy na jakies tournee. I jeszcze jednao.
Gracias Zidane!!
|
|
_________________ Ἰησοῦ Χριστοῦ τοῦ Κυρίου ἡμῶν
Stat Crux Dum Volvitur Orbis |
|
Powrót do góry |
|
 |
marthen m to the

|
Wysłany: 2006.05.17 14:59 Temat postu: |
|
|
Pochwalę się wam moim zmysłem proroka - obstawiłem wynik meczu Sevilla - Real Madryt 3:4 i ostatnia bramka Zidane'a. Tylko strony mi się pomyliły... 
|
|
_________________ Kup mi Hleba. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Domel Madridista The Special One

|
Wysłany: 2006.05.17 16:14 Temat postu: |
|
|
Mi sie meczyk podobał, i kurde czułem przy 2:0 dla nas, że jeszcze mogą byc jakies jaja, ale nie aż takie... Ale wicemistrzostwo jest.
|
|
_________________ "Najlepszą obroną jest... atak" Florentino Pérez |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pantita złotousta diablo

|
Wysłany: 2006.05.17 17:17 Temat postu: |
|
|
Szkoda przegranego meczu ale mimo to najbardziej i tak cieszy nasze wicemistrzostwo Gitarka...Przynjamniej nie beda musieli sie tluc po eliminacjach do LM...Jeszcze by trafili na Legie i...wszystko mogloby sie zdarzyc
Gracias Zizou 
|
|
_________________ coffee & cigarettes, cigarettes & coffee |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gogeta Super Saiyan-Jin

|
Wysłany: 2006.05.17 18:18 Temat postu: |
|
|
Za wicemistrzostwo i drugie miejsce dla nas możemy dziękowac Osasunie, napewno lepiej, że nie będziemy musieli grac w eliminacjach do LM i Real będzie mógł się dokładniej przyłożyc do przyszłego sezonu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wojtas0001 Prezes

|
Wysłany: 2006.05.17 18:23 Temat postu: |
|
|
Hmmm... Tak sobie rozmyslam... Mowi sie ze Real jest w ogromnym kryzysie, ze jest to kryzys najwiekszy w historii klubu, Realem rzadzi chaos a pilkarzom nie chce sie kopac pilki bo za duzo zarabiaja. Powiem Wam, ze nie jedna druzyna chcialaby, aby bedac w przeogromnym, nieprawdopodobnie masakrycznym kryzysie zdobyc wicemistrzostwo kraju. Malo tego. Liga hiszpanska jest najsilniejsza liga swiata... Fakt. Nasi pilkarze w tym sezonie nie grali rewelacyjnie, ale pomyslcie o Realu sprzed paru sezonow. Robil to samo co Barca teraz, ale Barcelona wtedy nawet nie kwalifikowala sie do Intertoto Trzeba uczciwie przyznac ze w tym sezonie pilkarze z Katalonii byli lepsi, ale nie mowmy ze ten sezon jest katastrofalny.
Co do samego meczu... Przegralismy, ale na brak zaangazowania i bramek nie mozemy narzekac. Szkoda ze nasi w przyszlym sezonie dalej nie beda potrafili sie zebrac w sobie. Wszystko przez nasz "kochany" zarzad.
Trzeba byc dobrej mysli. Na koniec chcialbym podziekowac (po raz kolejny juz na tym forum) Mistrzowi mistrzow, Magowi magow, Wirtuozowi wirtuozow - Zizou. Gracias Zidane!
|
|
_________________ !Eto'o, cabrón, saluda al campeón! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kicior wybitny znawca kinematografii
|
Wysłany: 2006.05.17 19:33 Temat postu: |
|
|
Przed chwilą oglądałem sport... na Jedynce i ten gol Navasa był po prostu boski!
Zasługuje jeszcze jakiś na ściągnięcie?
|
|
_________________ Real is the best! Everybody knows it. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukecik Hala Madrid y nada más

|
Wysłany: 2006.05.17 21:48 Temat postu: |
|
|
Gol na 1:0 dla Realu. Może nie jakiś cudowny, ale.... powiedziałbym dziwny Druga bramka Savioli też ładna.
|
|
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Domel Madridista The Special One

|
Wysłany: 2006.05.18 12:52 Temat postu: |
|
|
A swoją drogą Saviola przytył jak go zobaczyłem w finale UEFA...nie to dziecko co grało w Barcelonie kiedys...
Bramka Zizu też fajna, bez ceregieli pierdyknoł i już 
|
|
_________________ "Najlepszą obroną jest... atak" Florentino Pérez |
|
Powrót do góry |
|
 |
El Jarek intocable

|
Wysłany: 2006.05.18 15:10 Temat postu: |
|
|
ja mam nadzieje ze Raul summienie przepracuje lato i obudzi sie w nastepnym sezonie bo jak nie....
|
|
_________________ Madridista/Mourinhista/Benzemista |
|
Powrót do góry |
|
 |
Choob Jugamos primer toque

|
Wysłany: 2006.05.18 15:13 Temat postu: |
|
|
Poprzedni okres przygotowawczy Raul przeprować bardzo sumiennie. Biegał sobie nawet po azjatyckich polach golfowych, a co mu to dało... ? shit.
|
|
_________________ 95% |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pixik Legendary

|
Wysłany: 2006.05.18 15:19 Temat postu: |
|
|
hahaha powiedzcie że początek sezonu też miał fatalny
...ale to już przecież nieważne
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pavlis Real Madryt A

|
Wysłany: 2006.05.18 15:41 Temat postu: |
|
|
Dobrze masz racje ,fatalny niebyl był poprostu słaby...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083