Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rothen Jack the Ripper
|
Wysłany: 2004.04.03 12:02 Temat postu: |
|
|
Queriroz napewno nie będzie oszczędzał zawodników, z prostego względu...Valencia siedzi nam na ogonie Liga jest równi ważna, a z Monaco mamy światną sytuację, pierwszy mecz wygrany. A jeżeli chodzi o wynik to stawiam...3:1 dla nas
|
|
_________________ Oczekiwać od rządzących, że zrobią coś dobrego dla kraju to jak oczekiwać od Hitlera dostaw broni dla partyzantów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
patryk12 Kibic

|
Wysłany: 2004.04.03 12:04 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Queriroz napewno nie będzie oszczędzał zawodników, z prostego względu...Valencia siedzi nam na ogonie
To prawda i nie możemy wypuścić ligi, gdy jest tak blisko! |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.04.04 10:46 Temat postu: |
|
|
Meczu niestety nie widziałem ale jestem zadowolony z wyniku choć skromne zwycięstwo to najważniejsze są 3 ptk,które udało się zainkasować.Licze na miłe niespodzianki mianowicie mam nadzieje że Valencia DLC stracą dzisiaj ptk choc w przypadku Valenci trudno będzie meczu nie wygrać Mam nadzieje że ostatnie 7 kolejek będą się kończyć zwyciestwami Królewskich !
|
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
benek szerszeń hunter
|
Wysłany: 2004.04.04 10:58 Temat postu: |
|
|
łłłe Cwirek trafił z wynikiem szczerze mówiąc to liczyłem na bardziej przekonujące zwycięstwo,ale nie ma co narzekać.Najważniejsze,że Blancos zachowali pozycję lidera.
|
|
_________________ you can run but you'll only die tired |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rothen Jack the Ripper
|
Wysłany: 2004.04.04 12:12 Temat postu: |
|
|
I wygraliśmy, byłem blisko wyniku, obstawiałem 3:1, no i wygrałem w profesjonalu 40zł. Jeszcze chyba jakieś dwa mecze rozstawiłem, ale dałem 4zł. Vanencia mogłaby się potknąć, żeby dała nam odetknąć. 
|
|
_________________ Oczekiwać od rządzących, że zrobią coś dobrego dla kraju to jak oczekiwać od Hitlera dostaw broni dla partyzantów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cwirek vel Szacowny Autobus

|
Wysłany: 2004.04.04 13:05 Temat postu: |
|
|
Jasnowidz
Bardzo ważne 3 pkt. Szkoda ,że napadziory nic nie ustrzeliły... Widać ,ze Mejia coraz lepiej sobie radzi ,według mnie będzie to o wiele większe wzmocnienie niż Pavon. Zawodnicy ,ogólnie wszyscy mówią o zmęczeniu ,żeby to nie był główny klucz do ptfu!! niezdobycia zamierzonych trofeów... Hala Madrid!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ruben Fanatyk

|
Wysłany: 2004.04.04 20:05 Temat postu: |
|
|
Znowu trafnie wytypowalem wynik i znowu trafilem strzelca bramki. Raz na jakis czas sie udaje Licze na kontunuowanie passy Krolewskich i podwojna korone.
|
|
_________________ Łatwiej zdobyć sukces, trudniej na niego zasłużyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2004.04.04 21:33 Temat postu: |
|
|
Ogólnie chyba mecz był mało ciekawy, w TVE widziałem bramki, Carlos, w tym jedna po rykoszecie od Figo, trzy punkty czyli wszystko w tym meczu jak miało być.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jacko88 Prezes

|
Wysłany: 2004.04.05 13:15 Temat postu: Mecz z Albacete... |
|
|
Ja stawiam na wygrana Krolewskich dwoma bramkami.
HALA MADRID!!!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083