Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Kto wygra mecz? |
Real |
|
64% |
[ 24 ] |
Barca |
|
27% |
[ 10 ] |
będzie remis |
|
8% |
[ 3 ] |
|
Głosowało Użytkowników : 0 |
Wszystkich Głosów : 37 |
|
Autor |
Wiadomość |
Serpico El Duderino

|
Wysłany: 2004.04.17 23:04 Temat postu: Gran Derby: Real Madrid CF - FC Barcelona |
|
|
vs
Gran Derby tuż tuż. Real w kryzysie, Barca na fali. To będzie bardzo ciężki mecz, mam nadzieję, że wszyscy łącznie z Ronniem wyzdrowieją. Stawiam remis, może 2:2.
:barca:
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mdramski Mariusz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2004.04.18 01:09 Temat postu: |
|
|
Ewidentnie ucieszyły mnie 3 punkty Realu z Atletico, jeszcze bardziej uciesza mnie 3 z Barca. Chociaż nic nie wskazuje, zebysmy wywalczyli wiecej niz jeden. Barca jest zespołem silnym, poukładanym, dobrym w ataku, obronie, majacym bardzo dobry środek pola i świetnego kreatywnego R-dinho. Real po pierwsze drużyną nie jest, a zlepkiem indywidualnosci, poztym ma najgorszy środek pomocy jezeli chodzi o czołowe kluby. Jednak mysle, ze nie przegraja, że to szczęscie Ronaldo, że może w końcu Raul, a może Zizou lub Figo a nawet Becks lub Carlos ze stałego fragmentu gry. Mam nadzieje, że Quiroz zrezygnuje z Gutiego i że Motta jezeli zagra albo Gerard wywalczą czerwień.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jacko88 Prezes

|
Wysłany: 2004.04.18 08:21 Temat postu: |
|
|
Ja wierze w REAL. Mam nadzieje ze przelamal kryzys i wygra. Choc mecz z Athletico nie nalezal do najlepszych choc wygrali
|
|
_________________ HALA MADRID!!!
Real Madrid es el mejor equipo el mundo y ganar cada partido! |
|
Powrót do góry |
|
 |
RaulGonzalez Kibic

|
Wysłany: 2004.04.18 10:59 Temat postu: |
|
|
z barceloną grało się cieżko jednak jakoś damy radę. real troche sie wali więc trudno liczyć na powtórkę z camp nou. nieoznacza to że musimy akurat przegrać. myślę że ostatnia wygrana dobrze wpłyneła. dobrze wiemy że jak są w dobrej formie to potrafią wygrać. ciekawe czy casillas znów pokarze klase i powstrzyma ronaldihno i kluiverta. oby !!!!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2004.04.18 21:18 Temat postu: |
|
|
no i w obliczu remisu Valencii z RSSS mecz z Barcą nabiera nowego wymiaru, w zasadzie oprócz aury hsitorycznych derby trzeba patrzec na niego w kontekscie mistrzostwa Hiszpanii, cóż zawsze grało sie nam cieżko, trzeba liczyc na fantazje i galaktyczność galaktycznych no i żeby Pavoni wzniesli sie ponad przecietnosc.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mansta Real Madryt A

|
Wysłany: 2004.04.19 08:14 Temat postu: |
|
|
Wygramy z Barceloną a wygramy najwyżej jeżeli będzie w ataku grał Saviola z Kluivertem. Stawiam 2:0
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bery7 Fanatyk

|
Wysłany: 2004.04.19 09:49 Temat postu: Wygramy |
|
|
Real wygra ten mecz 2-1 lub 3-1. Dziękuję!!!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pred Vamos Guddy

|
Wysłany: 2004.04.19 11:10 Temat postu: |
|
|
Supreme: motta ani gerard nie zagraja, bo srodek pomocy stanowic beda Cocu-Xavi-Davids no i prawdopodobienstwo czerwa dla tego ostatniego jest duze, choc i tak to juz nie jest ten sam pitbull co wylatywal z boiska notorycznie
mansta: kluivert z saviola nie zagraja razem, o to sie nie boj... Barcelona gra jednym napastnikiem
W Realu zabraknie Pavona, w Barcelonie prawdopodobnie Puyola, mozna wiec rzec ze zabraknie najlepszych obroncow w obu zespolach
U nas nastroje sa optymisttyczne, odebralismy punkty valencii i depor, odbierzemy i wam;) jesli skutecznosc i pomylki sedziowskie nie stana nam na drodze;)) a tak calkiem serio to spodziewam sie ze pojdziemy was 3-0 ;]
|
|
_________________ GONE IN 10 SECONDS - Real szybszy niż Gołota |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cwirek vel Szacowny Autobus

|
|
Powrót do góry |
|
 |
czarny prorok

|
Wysłany: 2004.04.19 11:55 Temat postu: |
|
|
Podoba mi sie Twoj podpis Predzik
my oczywiscie liczymy na sedziego z patetico sedzia z madrytu okazal sie byc z katalonii
Do meczu jeszcze sporo czasu. Generalnie to jesli Guti nie zagra to moze byc kiszka. Mimo wszystko stawiam 6:2 dla nas 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pred Vamos Guddy

|
Wysłany: 2004.04.19 12:11 Temat postu: |
|
|
Gran Derby beda na C+ (zwyklym) w niedziele o 19, podobno reklamuja to jako wydarzenie kwietnia....
|
|
_________________ GONE IN 10 SECONDS - Real szybszy niż Gołota |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2004.04.19 15:49 Temat postu: |
|
|
Oczywiscie że Gran Derby beda i to Live
A mecz bedzie ciezki ale trzeba wierzyć.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ogór Kibic

|
Wysłany: 2004.04.19 17:16 Temat postu: |
|
|
Ja myśle że będzie remis 3:3 gole Real:Raul, Carlos, Zidane a dla Barcy: Ronaldinho 2 i Saviola
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.04.19 17:56 Temat postu: |
|
|
Moim skromnym zdaniem Real wygra z Barcą 2:0 po golach Figo z karnego i Ronaldo.
|
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083