Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pablo10 Real Madryt A

|
Wysłany: 2007.11.07 11:46 Temat postu: |
|
|
Gra zespołu nie wyglądała najgorzej, ale szkoda że zabrakło skuteczności. To drugi mecz z rzędu, w którym nie zdobyliśmy bramki, czego już dawno nie było. Dobry mecz Ramosa, Heinze, Marcelo, wreście lepiej zagrał Sneijder, nieźle Van Nistelrooy, szkoda że nie strzelił gola, raz był blisko, ale trafił w poprzeczkę. Teraz pozostaje tylko czekać do następnego meczu w LM z Werderem, gdzie mam nadzieję, że zapewnimy sobie awans, chociaż też to łatwe nie będzie, bo gramy na wyjeździe, ale zawsze pozostanie jeszcze mecz z Lazio. Dobrze byłoby awansować z pierwszego miejsca.
|
|
_________________ "Nie ma większej rozkoszy dla głupca, niż znaleźć głupszego od siebie" - Aleksander Fredro
http://pl.youtube.com/watch?v=bYuzMuG5hCI
http://pl.youtube.com/watch?v=aLRoQHrKBYI |
|
Powrót do góry |
|
 |
acidrinker Prezes

|
Wysłany: 2007.11.07 16:23 Temat postu: |
|
|
dobry mecz w naszym wykonaniu, duża przewaga kilka ładnych sytuacji bramkowych jednak świetne zawody rozgrywał Nikopolidis, mimo wyniku optymistycznie patrze w przyszłość
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jacu_Skaut Kibic

|
Wysłany: 2007.11.08 21:51 Temat postu: |
|
|
Dobry mecz. Skuteczność poprawić i będzie super. Dobry mecz Sneijdera.
Nareszcie Gago zaczyna grać. Ja nie wiem czy tylko mi się podoba jego gra czy jest jeszcze ktoś.
|
|
_________________ Jedni lubią jak im cyganie grają, a drudzy jak im buty śmierdzą! |
|
Powrót do góry |
|
 |
zizou2005 Castilla

|
Wysłany: 2007.11.08 22:25 Temat postu: |
|
|
Witaj w klubie Gago z meczu na mecz gra coraz pewniej i utwierdza mnie to w przekonaniu, że Capello dawał mu za mało szans, stąd jego słaba "gra" w zeszłym sezonie
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|