Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Global El Siete

|
Wysłany: 2008.01.07 21:20 Temat postu: |
|
|
jeżeli ktoś narzeka, że Real nie gra joga bonito to niech sobie obejrzy kilka razy bramkę Baptisty na Camp Nou i niech się zastanowi, jakiej gry jeszcze oczekuje, bo jeżeli ktoś woli żałosne triki w miejscu pod publiczkę ( jak to nazwał jezzo) to jest mi tu kogoś żal
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
DavidBlanco Real es mi vida

|
Wysłany: 2008.01.07 22:06 Temat postu: |
|
|
Seria zwycięstw na Bernabeu przedłużona głównie dzięki niesamowitemu Ikerowi i Robinho. Pierwsza połowa i początek drugiej to nieudane próby ofensywne Realu, których było bardzo mało i ciągłe zagrożenie pod naszą bramką, nasi obrońcy nie radzili sobie z powstrzymywaniem akcji gości ale na szczęście robił to Iker. Bronił fantastycznie, ta główka z bliska czy wolny z końcówki. Po przejściu Ramosa na środek obrony od razu straciliśmy ważne ogniwo w akcjach ofensywnych a dodając do tego słaby środek pola (całkowicie bezbarwny Sneijder i średni Bestia) długo nie mogliśmy stworzyć zagrożenia. Wystarczyły jednak dwie akcje Robinho i już było 2-0, dobrą zmianę dali Guti i Gago poprawiając środkową formację naszej jedenastki. Tak więc stworzyliśmy mało okazji, ale z tego padły dwa gole i to pokazuje jak nie wiele potrzebujemy aby odmienić losy meczu, to pierwszy mecz po przerwie świątecznej i mam nadzieję, że w następnych gra będzie lepsza.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|