Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.07.15 00:03 Temat postu: |
|
|
No więc ja wybywam z domu już jutro rano
Były deszcze ma się zrobić ciepło i to już w ten piątek więc grzybków raczej nie zabraknie Ponad to ciśnienie idzie w górę i może wkońcu rybka zacznie brać Jadę z wielkimi nadziejami i mam nadzieję że się nie zawiode Szkoda tylko że będę miał dość dużą przerwę od komputera 
|
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mr Yoda AlvaroCap17an

|
Wysłany: 2004.07.15 08:46 Temat postu: |
|
|
Ja w tym roku jade tylko do babci A potem znowu w chacie i tak w kółko 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manitou Prezes

|
Wysłany: 2004.07.15 13:28 Temat postu: |
|
|
 |
 |
A ja za dosłownie 20 minut wyjeżdzam na 12 (?) dni z czteroma kuplami do Mielna. Myśle, że wyjazd sie uda tym bardziej iz od weekendu nastapic ma znaczna zwyżka temperatury, wiec z terminem trafilismy niezwylke udanie. |
Chyba jednak z tym terminem nie trafiliście dobrze, bo z okna widzę, że w Mielnie pogoda jest beznadziejna... 
|
|
_________________ Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd. - Albert Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
Manitou Prezes

|
Wysłany: 2004.07.15 13:30 Temat postu: |
|
|
 |
 |
A ja za dosłownie 20 minut wyjeżdzam na 12 (?) dni z czteroma kuplami do Mielna. Myśle, że wyjazd sie uda tym bardziej iz od weekendu nastapic ma znaczna zwyżka temperatury, wiec z terminem trafilismy niezwylke udanie. |
Chyba jednak z tym terminem nie trafiliście dobrze, bo z okna widzę, że w Mielnie pogoda jest beznadziejna...
Jeśli już ktoś chce jechać do Kołobrzegu, Mielna, czy innych miejscowości nad Wybrzeżem Środkowym, to koniecznie w sierpniu, wtedy pogoda jest idealna. W lipcu wręcz przeciwnie...
|
|
_________________ Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd. - Albert Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.07.15 15:28 Temat postu: |
|
|
Mowia ze ma byc cieply weekend wiec ja najprawdopodonbniej jutro rano wybywam z warszawy na dzialke do kumpla, zapewne beda i procenty i szama no i beda osoby plci przeciwnej 8) powrot chyba w poniedzialek
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
uwka Kibic

|
Wysłany: 2004.07.15 21:23 Temat postu: |
|
|
Najpierw jade na chwilke do Czech potem na drugi dzien jade do qmpekli nad jeziorko(czas nieokreslony) a potem na obóz konny:D Sesesesees
|
|
_________________ Rełal Madryt tey:D |
|
Powrót do góry |
|
 |
benek szerszeń hunter
|
Wysłany: 2004.07.15 22:57 Temat postu: |
|
|
Witam ponownie po krótkiej przerwie spowodowanej tym i owym od jutra na dobre wracam na stare śmieci a jeśli chodzi o moje wakacyjne plany to wybieram się z moją kobietką na 10 dniowy pobyt do Władysławowa.
35 zł za dobe:pokój 2-ososbowy,łazienka z prysznicem ,TV z kablówką,lodóweczka itd.ogólnie to będzie wypas!
|
|
_________________ you can run but you'll only die tired |
|
Powrót do góry |
|
 |
henry_02 Castilla

|
Wysłany: 2004.07.15 23:03 Temat postu: |
|
|
 |
 |
35 zł za dobe:pokój 2-ososbowy,łazienka z prysznicem ,TV z kablówką,lodóweczka itd.ogólnie to będzie wypas! |
nie chcialbym byc nie dyskretny...ale czemu 2-osobowy ?? 
|
|
|
 |
Dexster Kibic

|
Wysłany: 2004.07.17 10:50 Temat postu: |
|
|
Dobra chłopaki ja sie z wami rzegnam jade do WŁOCH ale bedzie zajebi****** kurde już sie nie moge doczekać.Nie wiem kiedy wruce mam nadzieje że nigdy 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
netSaM Fanatyk

|
Wysłany: 2004.07.19 08:38 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Dobra chłopaki ja sie z wami rzegnam jade do WŁOCH ale bedzie zajebi****** kurde już sie nie moge doczekać.Nie wiem kiedy wruce mam nadzieje że nigdy |
No to życzę udanych wakacji i nie zapomnianych wrażeń
Ej tylko do nas tutaj wruć
Ja w tą Niedziele co będzie wyjeżdzam na wakacje do Londynu
I wrucę za 3 tygodnie Mam nadzieje że także będzie fajnie 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.07.19 17:10 Temat postu: |
|
|
No i wrocilem z tej dzialeczki....
Dzien 1 tj czwartek 15 lipca.
Na szybko zoorganizowany wyjazd. Docieram na miejsce ok godziny 20. Na dzien dobry grill i piwko oczywiscie, po grillu juz w weszym gronie (3 osoby) wypity 1l wodki wyborowej...
Dzien 2
Pobudka okolo godziny 13... Lekkie suszenie ale dalo sie wytrzymac, wieczorem grill i 2 piwka
Dzien 3
Sobota.... Oj sie dzialo... Zaczelo sie delikatnie od 2 piw, wieczorem impreza w pobliskim barze. Wczesniej dotarly do nas 2 kolezanki. Wypilismy moze po 2 piwa no i po zbiorce pieniedzy przezucilismy sie na wodeczke. Pierwszy raz w swoim zyciu spotkalem dziewczyne kata... Tak jak ona pila... SZOK! Po wypiciu wszystkiego powrot do domku (bardzo dlugi powrot) w nocy tez sie dzialo ale to juz moja prywatna sprawa
Dzien 4
Nie wyspany (ok 2 godzin spania) budze sie rano z kacem... No ale szybko przeszedl. W zwiazku z tym ze w sobote byla zajebista pogoda poszlismy nad liwiec po opalac sie i po kapac Dzien zakonczyl sie 3 piwkami...
Dzien 5 tj dzis
Pobudka rano i i uczucie pieczenia... Moje plecy.... Okolo 12 powrot do Warszawy, zalatwienie biletow na nastepny wyjazd (23.07 godz 21:30 )
Teraz sprawdzam co sie dzieje na swiecie i pochlaniam zurek
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cwirek vel Szacowny Autobus

|
Wysłany: 2004.07.20 17:12 Temat postu: |
|
|
Ja wczoraj wróciłem z prawie 5-dniowego pobytu u mojej kobietki. Wszystko super ,pięknie ok. ,ale za krótko... :-/ Teraz praca i 31/1 sierpień 2-dniowy Festiwal Muzyczny w Tychach ,oczywiście zjawia sie moja dziewczyna. Co do jakiegos wyjazdu ,dłuższego wakacyjnego to na dzień dzisiejszy odpada ,no chyba ,że sie z dnia na dzień coś pozmienia... Pod koniec sierpnia ,może początek września znowu stawiam sie na parę dni u mojej. Ogólnie wakacje przesiąknięte pracą...ehhh.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
netSaM Fanatyk

|
Wysłany: 2004.07.20 17:15 Temat postu: |
|
|
Ja się wybiaram do Londynu w tę Niedziele, mam nadzieje że przeżyje tam nie zapomniane chwile, na pewno będzie ciekawie 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Simon © Real Madryt A

|
Wysłany: 2004.07.20 17:51 Temat postu: |
|
|
netSaM: przemów Vieirze do rozumu i jak wrócisz to ma być już w Madrycie :]
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
netSaM Fanatyk

|
Wysłany: 2004.07.20 18:03 Temat postu: |
|
|
 |
 |
netSaM: przemów Vieirze do rozumu i jak wrócisz to ma być już w Madrycie ![:]](images/smiles/krzywy.gif) |
Naprawde chciałbym go tutaj u nas
Pogadam z nim o tym, powiem Mu że na forum realmadryt.pl są jego sami fani, napewno się zgodzi
PS. Ciągle chodzi mi o klub ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|