Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jeyjey Castilla

|
Wysłany: 2004.08.09 16:55 Temat postu: |
|
|
Gdziekolwiek by to nie było to zawsze można wyjść gdzieś z kumplami/przyjaciółkami, do jakiegoś baru,pizzerii itp. A jak się nie ma kasy, to w jakieś miejsce w mieście gdzie zwykle dużo ludzi się pojawia(parki,rynki itp)i posiedzieć i pogadać, a nie tylko(tak jak mówisz że jest w twoim przypadku)piłka i komp 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.08.09 20:46 Temat postu: |
|
|
Racja racja, chyba ze sie nie ma przyjaciol/znajomych... 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kublas Juvenil

|
Wysłany: 2004.08.09 21:42 Temat postu: |
|
|
Mieszkam w 10 tysięcznym miasteczku,które się nazywa Jedlicze.Jest to województwo podkarpackie.Miasto to słynie z rafineri,która jest jedną z największych w Polsce.Ostatnio wybudowano tu również dużą halę sportową na którą czasem idę sobie pokopać piłkę .No niestety przyjaciół takich prawdziwych nie mam Może poznam ich w liceum.Mam jednak dużo znajomych,ale na pewno nie można nazwać ich przyjaciółmi.Najbardziej znaną osobą z Jedlicza jest Sławek Peszko piłkarz Wisły Płock.Zresztą blisko Niego mieszkam.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
aaangie Wasz ulubiony moderator

|
Wysłany: 2004.08.10 08:47 Temat postu: |
|
|
no moje miasto jest generalnie wielkie, ale moje osiedle to raczej taka troszke osada pod Bydgoszcza i centrow rozrywki to tu nie ma ale jest rzeczka w ktorej mozna sie popluskać i lasek w ktorym mozna na rowerku pojezdzic
A ze nie mam w tym miesiacu biletu miesiecznego, to moje wyjazdy do centrum sa ograniczone no ale dzis na zuzulek jadę a to mi poprawia humor
raczej nigdzie nie wyjade bo mój Ktoś nie ma urlopu ale u Niego w domku tez jest milutko
wiec generalnie nie narzekam - a jak jestem u siebie w domku to obiadki gotuje, a na tym czas szybko zlatuje az do nastepnej wizyty u mojego Kogoś 
|
|
_________________ Zgodnie z prawami matematyki 2 zawsze bedzie mniejsze od 9  |
|
Powrót do góry |
|
 |
benek szerszeń hunter
|
Wysłany: 2004.08.11 08:45 Temat postu: |
|
|
Do zobaczenia wszystkim,wyjeżdżam dziś z moim słoneczkiem do Władysławowa,klikne coś za 2 tygodnie!
|
|
_________________ you can run but you'll only die tired |
|
Powrót do góry |
|
 |
jeyjey Castilla

|
Wysłany: 2004.08.11 11:44 Temat postu: |
|
|
Benek ja też wyjeżdżam do Władysławowa, z tym że dopiero w piątek i będę tam też 2 tygodnie, znasz może jakieś fajne imprezki?Albo ktokolwiek z tego forum?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.08.20 13:00 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Wow powiedz coś więcej o Ustce bo jutro wyjeżdżam tam ze znajomymi. Jakie miejsca warto obejżeć, jakie są najlepsze kluby, puby itd. i czy można z Ustki wypłynąć statkiem na Bornholm bo podobno sa oferty. |
No widze ze juz wrociles. Czekam na relacje. Co tam slychac w Ustce? Jak tam imprezy w Maaxie i Vivie? Znalazles ta taksowke? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ugi3 Prezes

|
Wysłany: 2004.08.20 13:20 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o Vive i Maax to ani razu tam nie bylem, odepchęło mnie to że sporo ludzi w podeszlym wieku jak również małych gówniarzy z kolonii wchodzilo tam, osobiscie zdziwilem sie jak to zobaczylem. Korsarza widzialem ale nie jechalem z nim. Najbardziej mnie rozczarowalo w Ustce to że życie praktycznie umiera tam po 23, dla mnie szok, tymbardziej że jest to miejscowosc turystyczna. Za to promenada, port i plaża extra. Nie wiem jak Ty ale ja trafilem tam na żyłę złota czyli na piwo Berg za 90 groszy i odziwo jest dosyc dobre, dlatego 20 piw za ok. 19 zl i jazda. Z tego powodu że życie tam tak szybko umieralo to piliśmy w domku a wychodzilismy tylko po dodatkowy alkohol. Trafilismy tez na koncert Varius Manx. Dużą popularnosc zdobyl Viking, na którym zawsze wieczorem byl konkurs karaoke. Wkurzali mnie tez mafiozi w czarnych BMW-icach, raz malo brakowalo a mialbym czołówke z jednym z nich. ogolnie wyjazd super, za rok oczywiscie powtorka, nie wiem tylko czy akurat do Ustki, ta cisza po 23 bardzo odpycha.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wienek Trener

|
Wysłany: 2004.08.30 22:56 Temat postu: |
|
|
A w Madrycie po 23 życie dopiero się zaczyna Ludzie wylegają na ulice i przesiadują w barach do późnych godzin nocnych
I znowu miałem szczęście znaleźć się tam po 3 letniej przerwie, dzięki temu, że Wisła wylosowała Real, znowu poczuć ten dreszczyk na stadionie piękna sprawa !!!! Tylko troszkę jak dla mnie to za goraco, nie wiem tak naprawdę czy mógłbym tm mieszkać na stałe.
Ale tak co rok, na 2 tygodnie to spokojnie mógłbym tam jeździć 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cwirek vel Szacowny Autobus

|
Wysłany: 2004.08.30 23:08 Temat postu: |
|
|
A w środe młodzieży do szkółki Skonczyła sie wakacyjna laba Może temacik zamykamy? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wienek Trener

|
Wysłany: 2004.08.30 23:14 Temat postu: |
|
|
a co ze studentami ??!! mają chyba jeszcze miesiąc
jeżeli wogóle są tu tacy 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2004.08.31 09:19 Temat postu: |
|
|
Są, są a ze mam labę od maja to jakos nie potrafie sobie wyobrazic pazdziernikowego powrotu do szarej rzeczywistosci 
|
|
_________________ Zgodnie z prawami matematyki 2 zawsze bedzie mniejsze od 9  |
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.08.31 10:55 Temat postu: |
|
|
To wcale nie jest smieszne! Ale naszczescie to ostani rok liceum (matura )... Aangie idziesz na dzienne, wieczorowe czy zaoczne???
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jaro Culé

|
Wysłany: 2004.08.31 11:04 Temat postu: |
|
|
Spokojnie ,mi zajecia zaczynaja sie 4 pazdziernika ,a biorac pod uwage charkter pierwszych zajec szykuje sie jeszcze 1,5 miesiaca luzu ,a potem zacznie sie wielkie kucie na zimowe 4 i letnie 5 egzaminów...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2004.08.31 16:19 Temat postu: |
|
|