Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jacko88 Prezes

|
Wysłany: 2004.10.15 15:11 Temat postu: |
|
|
No nie wiem. I MORO i Figo sa powolani na mecz wiec chyba nie sa w takim zlym stanie. Ale mysle ze jesli REAL bedzie wygywal (oby) to nie bedzie ryzykowal zdrowia Morientesa i wpusci Owena. A Figo pewnie zagra i jesli bedziemy prowadzic (oby) to go sciagnie i da pograc innym
|
|
_________________ HALA MADRID!!!
Real Madrid es el mejor equipo el mundo y ganar cada partido! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wojtas0001 Prezes

|
Wysłany: 2004.10.15 15:38 Temat postu: |
|
|
Hehe. Widze ze kolega jacko88 niebardzo wiezy w sukces naszej ukochanej druzyny, albo tak jak ja jest po prostu REALISTA trzymam kciuki za chlopakow, mogliby w koncu cos zaprezentowac godziwego w tym sezonie...
|
|
_________________ !Eto'o, cabrón, saluda al campeón! |
|
Powrót do góry |
|
 |
krzychuT Castilla

|
Wysłany: 2004.10.15 21:18 Temat postu: |
|
|
A ja jestem pesymistą i wierze że Real wygra mam nadzieję że Raul po nieudanym meczu w rep. przeciwko Litwie pokaże że jest w formie, a inni będą chcieli też w końcu wygrać i obstawiam na zwycięstwo, ale o dokłady wynik to się nie pokusze ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
benek szerszeń hunter
|
Wysłany: 2004.10.16 08:45 Temat postu: |
|
|
No obawiam się,że bez naszego najlepszego strzelca(Beckham)może być bardzo ciężko o jakąkolwiek zdobycz bramkową ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ you can run but you'll only die tired |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacko88 Prezes

|
Wysłany: 2004.10.16 13:14 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Hehe. Widze ze kolega jacko88 niebardzo wiezy w sukces naszej ukochanej druzyny, albo tak jak ja jest po prostu REALISTA trzymam kciuki za chlopakow, mogliby w koncu cos zaprezentowac godziwego w tym sezonie... |
Nie nie. Wierzyc to wierze i to bardzo mocno i zawsze. I nie jestem realista tylko pesymista. Ale wierze ze REAL przelamie zla passe a REAL B bedzie ciagnal dobra passe. Realistycznie patrzac REAL powinien to wygrac. Jednak jesli ja powiem ze REAL wygra to zazwyczaj przygrywa. Dlatego wole mowic ze przegra i wtedy mam nadzieje ze wygra. REAL MUSI WYGRAC!!! A JA MUSZE WIERZYC!!!
|
|
_________________ HALA MADRID!!!
Real Madrid es el mejor equipo el mundo y ganar cada partido! |
|
Powrót do góry |
|
 |
realo_madrito Juvenil

|
Wysłany: 2004.10.16 13:22 Temat postu: |
|
|
Ja tam myślę, że Real jest to w stanie wygrać, nawet na gorącym terenie. Heh co do Becksa, to chociaż może dzięki temu zagra Solari ? Ale jestem dobrej myśli, jeśli Luis Figo i Raul utrzymali dobrą formę, a poprawi się Ronnie i Zidane, to wszystko powinno być dobrze. Oby tylko obrona nie zawaliła (tak, ten galaktyczny Samuel) a Casillas będzie w swojej wspaniałej dyspozycji, a wynik 2:1 jesteśmy w stanie wywalczyć.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pablito89 Fanatyk

|
Wysłany: 2004.10.16 14:08 Temat postu: |
|
|
Ja stawiam że będzie 3:0 dla realu jeżeli moro rozegra cały mecz w parze z raulem a ronaldo zostanie wpuszczony dopiero na koniec... Wiem że to bardzo nierealna i optymistyczna wersja wydarzeń... Ale Moro to jest moro on potrafi robić cudowne rzeczy chociażby w meczu z realem w tamtym roku:)... I myśle że nawet jeśli przegramy to nie jesteśmy na straconej pozycji... Barca się powoli wykrusza mają już 3 zawodników z kontuzjami na ponad pół sezonu i co chwile pojawiają się u nich nowe kontuzje... Nie zdziwie się jeśli sytuacja zakończy się tak jak w tamtym sezonie tylko że odwrotnie barca zacznie dobrze a skończy żenująco natomiast real zacznie do dupy ale końcówka sezonu będzie jego popisem i zaowocują przygotowania do sezonu w wykonaniu camacho:)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
krzychuT Castilla

|
Wysłany: 2004.10.16 17:34 Temat postu: |
|
|
To są marzenia nasze i wszystkich prawdziwych kibiców Realu, a czy zostanie spełnione to się dowiemy ok. 22 kiedy będzie po meczu...ehh żeby wygrali 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ruben Fanatyk

|
Wysłany: 2004.10.16 18:47 Temat postu: |
|
|
Stawiam na 2:1 dla Realu po bramkach Zizou i Ronaldo. Mam nadzieje, ze przerwa w rozgrywkach wyjdzie Blancos na dobre i gra bedzie lepsza niz w poprzednich spotkaniach. Krolewscy od jakiegos czasu nie odniesli jakiegos efektownego zwyciestwa na wyjezdzie, moze dzis sie przelamia... W koncu kiedys musza, a jak juz to zrobia bedzie na pewno z gorki, bo o przemeczeniu nie moze byc juz mowy jak pod koniec poprzedniego roku. Zauwazylem, ze malo ktory z naszych pilkarzy gra w kadrach narodowych w tym sezonie, licze, ze po tej przerwie poczuja glod pilki i zagraja na miare swoich mozliwosci. Oby Joaquin i spolka nie sprawili tylko psikusa...
|
|
_________________ Łatwiej zdobyć sukces, trudniej na niego zasłużyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
krzychuT Castilla

|
Wysłany: 2004.10.16 18:58 Temat postu: |
|
|
No to zaraz meczyk, już dzisiaj nie będe na forum bo do poźna będe podniecał się meczem Realu Pozdro All i życze wam i sobie wygranej Realu Dobranoc 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
krzychuT Castilla

|
Wysłany: 2004.10.16 19:56 Temat postu: |
|
|
NO to znowu przegrywamy...po pierwszej połowie, oczywiście w grze Królewskich nie widać poprawy Miejmy nadzieję że Remon zmotywuje ich do lepszej gry i powtórzy się mecz z As Romą i wygramy ten mecz chociaż 2-1 i nawet casillas mógłby strzelić bramkę, byleby wygrali.... 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.10.16 20:44 Temat postu: |
|
|
1:1 .Do końca meczu mało czasu ale mam nadzieję,iż Królewscy będą w stanie strzelić jeszcze jedną bramke.
Brawo Ronaldo.
|
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
krzychuT Castilla

|
Wysłany: 2004.10.16 20:47 Temat postu: |
|
|
No strzał ładny Mam tylko nadzieję że Real wygra ten mecz mimo że do końce meczu zostało 10min... 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.10.16 21:00 Temat postu: |
|
|
Niestety 1:1 ale lepsze to niż nic .
No cóż Real dalej nie zachwyca.
Ciekawe co to będzie z Dynamo
Tutaj gol dla Betisu:
.
|
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
krzychuT Castilla

|
Wysłany: 2004.10.16 21:04 Temat postu: |
|
|
Ehhh szkoda że Real zremisował...ale lepsze to niż nic, Roonie strzelił gola,
mam tylko nazdzieję że na mecz z Dynamem Real się zmobilizuje i jakoś to będzie, ale póki co nie zamierzam obstawiać na Real bo to nigdy nic nie wiadomo 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|