Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
papryka100 Kibic

|
Wysłany: 2004.10.23 08:19 Temat postu: Boks |
|
|
Co myślicie o boksie??mamy dużo dobrych reprezentantów Polski w tej dyscyplinie.Na ring nie tak dawno powrócił Gołota a jest jeszcze.Michalczewski ,Zegan
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kublas Juvenil

|
Wysłany: 2004.10.23 10:58 Temat postu: Re: Boks!! |
|
|
Boks to mój drugi ulubiny sport po piłce nożnej rzecz jasna.Sam zresztą zacząłem go niedawno trenować toteż nie radzę ze mną zadzierać .W chwili obecnej uważam,że mamy paru bardzo dobrych pięściarzy.Adrzej Andrew Gołota ma szansę niedługo sięgnąć po pas mistrza świta w wadze ciężkiej.Musi tylko pokonać Johna Ruiza co nie będzie jednak łatwe bo to bardzo niewygodny rywal.
Dariusz Tiger Michalczewski powraca i już niedługo będzie walczył z F.Tiozzo.Będzie to bardzo trudny przeciwnik,ale Darek powinien wygrać.
Nie można też zapominać o naszych młodych bokserachnp.Krzysztf Diablo Włodarczyk,Tomasz Adamek,Maciej Zegan czy Dawid Cygan Kostecki.Zwłaszca ci dwaj ostatni robią na mnie duże wrażenie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
papryka100 Kibic

|
Wysłany: 2004.10.23 11:06 Temat postu: |
|
|
o Kublas odsłoniłeś nam swoje drugi oblicze heheNiewiedziałem że ty i boks ale to chyba dobże teraz niemusiz się martwić tak jak ja że ide wieczorem a ktos mnie zleje czy okradnnie hehe ty mu pokażesz prostego i sierpa no i ..... 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mdramski Mariusz
|
Wysłany: 2004.10.23 21:42 Temat postu: Re: Boks!! |
|
|
 |
 |
Co myślicie o boksie??mamy dużo dobrych reprezentantów Polski w tej dyscyplinie.Na ring nie tak dawno powrócił Gołota a jest jeszcze.Michalczewski ,Zegan |
Dużo dobrych ? To dziwne, bo nie znam ani jednego. Kiedyś mieliśmy dobrych bokserów. Teraz ten sport podupadł.
|
|
_________________ http://www.flickr.com/photos/mariuszd |
|
Powrót do góry |
|
 |
DaaN fuck the new world order

|
Wysłany: 2004.10.24 00:47 Temat postu: |
|
|
Ja tam uprawiam sobie od czasu do czasu amatorsko w soboty,choc dzis mi sparingaprtner spierolil w momencie jak mnie na sparing "namowil" ale nic to, znajac zycie to odrobie=nie dzis to za 5 lat, ale na bank odrobie ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ "Żeby uważać siebie za kogoś wyjątkowego, trzeba mieć ku temu naprawdę albo mocne podstawy, albo marne złudzenia" |
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.10.24 10:11 Temat postu: |
|
|
Ja bardzo lubię oglądać walki bokserskie.
Moimi Idolami za czasów swojej świetności byli Lennox Lewis oraz Dariusz Michalczewski,którego w Gdańsku chyba wszyscy uwielbiają .
Wczoraj na Tv4 oglądałem film o Muhammadzie Ali czy jak kto woli Cassiusie Claynie .Miałem nadzieję że z filmu dowiem się czegoś ciekawego o tym Wielkim Fenomenie a to du...Film taki sobie ktoś polityczny zrobił i g..tam było .Zawiodłem się mocno bo myślałem że będzie co coś o wiele bardziej ciekawego .
Ostatnio zmieniony przez FigoRonaldo dnia 2004.10.31 15:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
papryka100 Kibic

|
Wysłany: 2004.10.24 12:20 Temat postu: Re: Boks!! |
|
|
 |
 |
 |
 |
Co myślicie o boksie??mamy dużo dobrych reprezentantów Polski w tej dyscyplinie.Na ring nie tak dawno powrócił Gołota a jest jeszcze.Michalczewski ,Zegan |
Dużo dobrych ? To dziwne, bo nie znam ani jednego. Kiedyś mieliśmy dobrych bokserów. Teraz ten sport podupadł. |
No a Michalczewski??On bardzo dobrze boksuje!!No i Gołota on tez powrócił na rng po przegranek z Tajsonem!!Wiem że kiedys mieliśmy znacznie lepszych repreentantów naszego kraju w boksie ale teraz też nie jest źle
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mdramski Mariusz
|
Wysłany: 2004.10.25 00:42 Temat postu: |
|
|
Michalczewski - walczy dla Niemiec, nie dla Polski. Gołota - tchórz i wali po genitaliach. O reszcie nawet nie ma co wspominać.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.10.25 08:45 Temat postu: |
|
|
mdramski widzę że nie jesteś na czasie.Darek walczy już dla Polski.Swoją drogą musiał kiedyś walczyć dla Niemiec bo inaczej nie zrobiłby kariery !
Co do Gołoty to technikiem jest najlepszym na świecie ale do tego strasznie głupim.Zakładam że dzięki Kingowi Gołota teraz będzie wygrywał większość walk.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mdramski Mariusz
|
Wysłany: 2004.10.25 17:33 Temat postu: |
|
|
 |
 |
mdramski widzę że nie jesteś na czasie.Darek walczy już dla Polski.Swoją drogą musiał kiedyś walczyć dla Niemiec bo inaczej nie zrobiłby kariery !
Co do Gołoty to technikiem jest najlepszym na świecie ale do tego strasznie głupim.Zakładam że dzięki Kingowi Gołota teraz będzie wygrywał większość walk. |
Darek czasem walczy dla Polski, jak mu zapłacą.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
krzychuT Castilla

|
Wysłany: 2004.10.26 17:37 Temat postu: |
|
|
Mdramski myslisz się. Michalczewski od pewnego czasu walczy tylko dla Polski...bo jak by walczył dla Niemiec to puszczali by Polski hymn:?: 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
papryka100 Kibic

|
Wysłany: 2004.10.27 21:24 Temat postu: |
|
|
No właśnie teraz musze stanąć u boku Figo&Ronaldo i Krzysztof-Wlkp.Tiger walczy teraz tylko dla Polski i niechodzi o kase!A Gołota jest bardzo bardzo dobry teraz.On uciekł z ringu bo tajson to kretyn on komus odgryzł ucho.To ja się chłopakowi niedziwie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Roodeck Culé

|
Wysłany: 2004.10.27 22:00 Temat postu: |
|
|
Żeby tylko ucho Podobno Gołota dostał tajną wiadomość że Tajson odgryzie mu jaja w 3 rundzie i dlatego zwiał 
|
|
_________________ FC Barcelona - més que un club... |
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.10.27 22:05 Temat postu: |
|
|
Tyson odgryzł ucho Holyfieldowi ale Gołota nie jest lepszy gdyż również kiedyś rywalowi odgryzł kawałek ucha .Co do tego,iż Gołota zwiał z ringu to dobrze zrobił.Po 2 rundzie na jego konto wpłyneły o ile się nie myle wtedy 2 mln $ więc po co miał się bić skoro i tak by przegrał ? Na dodatek Tyson wyraznie nie fer walczył.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Matteusz Kibic

|
Wysłany: 2004.10.31 10:12 Temat postu: |
|
|
13 listopada cała Polska trzyma kciuki za Gołotę!
Lutuj Jędruś lutuj!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083