Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kamilpalonek Kibic

|
Wysłany: 2005.01.28 20:28 Temat postu: |
|
|
Solari jest znakomitym zawodnikiem udowodnil to nie w jednym meczu. Bardzo dobrze gra w Realu, a rowniez nie zawodzi Argentyny.Powinien grac w 11 a Beckham na ławe bo chyba jest najgorszym zawodnikiem Realu
Hala Madrid 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Vesna free hugger

|
Wysłany: 2005.01.31 13:39 Temat postu: |
|
|
Zarząd Realu nareszcie przedstawił Solariemu propozycję przedłużenia umowy o trzy lata i mam nadzieję, że Argentyńczyk ją przyjmie.
Wszelkie obawy związane z odejściem Solariego zostały chyba rozwiane 
|
|
_________________ You can kinda guess, but who knows now?
I mean, they might be a hipster.
They might be German.
We like to play that game, German or gay? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Skat3 Castilla

|
Wysłany: 2005.01.31 15:36 Temat postu: |
|
|
Wlasnie przeczytalem news o nowym kontrakcie ja zawsze bylem za Solarim 
|
|
_________________ Feci, quod potui, faciant meliora potentes |
|
Powrót do góry |
|
 |
władzio Kibic

|
Wysłany: 2005.01.31 16:50 Temat postu: |
|
|
Oferta kontraktu to jeszcze nic. Solari jeśli ma to podpisać to najpierw powinien dostać ofertę gry ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jacko88 Prezes

|
Wysłany: 2005.01.31 17:02 Temat postu: |
|
|
Zobaczymy jak to z nim bedzie. Mam nadzieje ze podpisza ten kontrakt a Lux da mu wiecej pograc
|
|
_________________ HALA MADRID!!!
Real Madrid es el mejor equipo el mundo y ganar cada partido! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Miko Kibic

|
Wysłany: 2005.02.08 10:55 Temat postu: |
|
|
No cóż - dla mnie, odkąd tylko zobaczyłem jego grę, jest ulubionym (no może zaraz za Raulem) zawodnikiem REALU. Jego "zabawy" z Zidanem i R.Carlosem w meczach LM po prostu zapierały dech w piersiach. Moim zdaniem to właśnie on, a nie Morientes jest najbardziej niedocenianym zawodnikiem świata. Teraz jest tak napewno, bo Morientes w końcu uwolnił się od despotycznych rządów Pereza. Myślę, że w każdym innym klubie Solari uchodziłby za wielką gwiazdę ale niestety jest kolejną ofiarą "systemu" REALU, a właściwie Pereza. Teraz sam już nie wiem czy mam się cieszyć, czy płakać, że podpisał nowy kontrakt. Jeśli w końcu przebiłby (a właściwie nie przebił tylko poprostu gdyby trener dostał od Pereza pozwolenie na wystawianie go) się do pierwszej jedenastki to byłbym wniebowzięty, ale jeśli dalej będzie grał tyle co ostatnimi czasy, to pozostanie uczucie, że mój ukochany klub zmarnował jeden z najlepszych talentów argentyńskiej piłki. Nawet dziś myślę, że i tak jego talent jest już teraz trochę zmarnowany bo przecież Santiago ma już 28 lat. Gdyby pozwolono mu grać napewno bardziej by się rozwinął i teraz pewnie brylowałby i oczarowywał kibiców REALU na całym świecie. Ale cóż to tylko moja opinia i niestety w piłce nie kibice decydują kto ma grać, tylko... no w REALU niestety Perez, a nie trener. Pozostaje tylko mieć nadzieję. Mimo tego wszystkiego jestem teraz bardzo szczęśliwy bo w końcu powraca REAL z najlepszych lat. Mam nadzieję, że to nie jest chwilowy stan rzeczy.
HALA MADRID !!!
HALA RAUL !!!
HALA SOLARI !!!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zizoupoland Kibic

|
Wysłany: 2005.02.10 13:26 Temat postu: |
|
|
Solari jest w eleganckiej formie. Jest to pilkarz nieobliczalny posiadajacy wiele mozliwosci no i pragnalbym aby znalazlo sie miejsce dla niego w pierwszej 11. 8) 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FAN RAULA 1991 Juvenil

|
Wysłany: 2005.02.10 13:54 Temat postu: |
|
|
Solari jest w dobrej formie.Ostatnio strzelił nam gola.Nie wiem
dlaczego grający gorzej Becks gra w pierwszej 11 jak Solarek
gra od niego lepiej.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
-=ANGEL=- Fanatyk

|
Wysłany: 2005.02.24 19:06 Temat postu: |
|
|
Gwiazdy grają w 11 , nic tego nie zmieni
|
|
_________________ "Czy wygrywasz czy nie, Zawsze kocham Cię.
W sercu moim Real, na dobre i na złe."
Glory, glory alleluja Real wygra nie ma zbuja |
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083