Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kamil176 Siempre Madridista

|
Wysłany: 2005.08.03 19:25 Temat postu: Zinédine Zidane |
|
|
Co o tym sądzicie ?? Ja osobiście uważam, że to dobrze. Żeby się nie przemęczył .
Do adminów i modów:
Jeśli jest taki temat to sorki .
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Laq3 Kibic

|
Wysłany: 2005.08.03 23:54 Temat postu: |
|
|
Zidane niech wraca do formy sprzed 2, 3 lat w każdym meczu błyszczał Ronaldinho, Riquelme mogli tylko pozazdrościć. Real nie raz już w zeszłym sezonie grał tak jak Zidane...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
el Tomasso Fanatyk

|
Wysłany: 2005.08.04 01:05 Temat postu: |
|
|
Ja tam sie nie ciesze bo mowil ze nie daje rady grac caly sezon i jest przemeczony a jednak wraca do kadry i to napewno nie po to zeby na zgrupowaniach odpoczywac
Jako kibic Realu nie ciesze sie ale jako kibic ogolnie to oczywiscie popieram bo Tricolores bez Niego to nie zajada daleko
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
SLASH Real Madryt A

|
Wysłany: 2005.08.04 07:12 Temat postu: |
|
|
Jeżeli to nie plotka , to myśle , że Zidane dobrze robi wracając do gry w reprezentacjii może się przyda bo Francuzi mają poważne problemy z wyjściem z grupy
pozdro
Hala Madrid
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dj_proch Kibic

|
Wysłany: 2005.08.04 11:01 Temat postu: |
|
|
Zidan niech wroci do reprezentacji bo ostatnio Francuza nie idzie moze powrot zidana poprawi ich gre 
|
|
_________________ !!!!!HALA MADRID!!!!!
!!!!!HALA RAUL!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamillo_fc Kibic

|
Wysłany: 2005.08.04 11:22 Temat postu: Re: Zidane powraca do kadry !!! |
|
|
 |
 |
Co o tym sądzicie ?? Ja osobiście uważam, że to dobrze. Żeby się nie przemęczył .
Do adminów i modów:
Jeśli jest taki temat to sorki . |
NIEWĄTPLIWIE ZUZU JEST NIEZBĘDNY REPREZENTACJII...
LECZ CZY UDA MU SIĘ UTRZYMAĆ W DOBREJ FORMIE FIZYCZNEJ
PRZY TAK WIELKIM WYSIŁKU... NIESTETY NIE JEST ON ''PRZEDNIEJ DATY'' 
|
|
_________________ HALA MADRID™
De las glorias deportivas
Que campean por Espana
Va el Madrid con su bandera!
Pozdro for all...
My gg:2828268
My e-mail:heis@vp.pl
Con respeto y emocion.® |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cienik Kibic

|
Wysłany: 2005.08.04 11:50 Temat postu: |
|
|
Nie ma jak "ostateczna decyzja".
Mi sie tam jego powrot wcale nie podoba, jest dobrym zawdnikiem, a ja Francuzow nie lubie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Taras Castilla

|
Wysłany: 2005.08.04 12:17 Temat postu: |
|
|
myśle, że Zidane źle zrobił wracając do kadry Francji bo niebedzie w stanie grać na 100% w lidze Hiszpańskiej.
...PEACE...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Helga Chosen.1

|
Wysłany: 2005.08.04 14:38 Temat postu: |
|
|
Zobaczymy jak to bedzie. Ja uwazam ze mimo iz nie jest za mlody to zapewne reprezentacji sie jeszcze przyda, bo szczerze mowiac to nie wiedzie im sie w eliminacjach. Zdobyli malo punktow, strzelili kilka bramek. O ile pamietak to cos kolo pieciu? Mam racje?
|
|
_________________ ===>Znajdź 5 różnic<===
Pomysł: Helga | Wykonanie: ElFilipo |
|
Powrót do góry |
|
 |
realo_madrito Juvenil

|
Wysłany: 2005.08.04 16:39 Temat postu: |
|
|
Tak, pięc goli, 4 miejsce w grupie.
Myślę, że Zidane powinien darować sobie grę w reprezentacji, jest już stary, widać, że często nie wytrzymuje kondycyjnie meczów w Realu, a teraz jeszcze pobawi się w eliminacje, bo znowu Francję trzeba ratować - a kto się najlepiej do tego nadaje ? Zidane.
W sumie podobnie ma się sprawa z Figo, no ale jak go w Realu sadzają na ławkę to niech sobie chociaż pogra z reprezą.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Onik Real Madryt A

|
Wysłany: 2005.08.04 20:47 Temat postu: |
|
|
Zidane wrócił ale według mnie po to aby jednocześnie po Mistrzostwach Świata dokonać ostatecznego rozbratu z piłkarskim boiskiem. To spowoduje wilka lukę w Realu kto go może zastąpić???.........może Amar. Jednak póki co cieszmy się pięknymi zagraniami Zidane’a
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
RadoGol Fanatyk

|
Wysłany: 2005.08.04 22:16 Temat postu: |
|
|
Uważam że teraz Zidane może grać jeszcze lepiej niż wcześniej w reprezentacji gdyż odpoczął już trochę od międzynarodowych boisk i napewno bardzo mu tego brakowało. Francja teraz wyrasta u mnie na jednego z faworytów do wygrania MŚ!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
realo_madrito Juvenil

|
Wysłany: 2005.08.05 01:27 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Uważam że teraz Zidane może grać jeszcze lepiej niż wcześniej w reprezentacji gdyż odpoczął już trochę od międzynarodowych boisk i napewno bardzo mu tego brakowało. Francja teraz wyrasta u mnie na jednego z faworytów do wygrania MŚ! |
Tylko dlatego, że wrócił po roku nieobecności Zidane do wątpliwie silnej reprezy?
Moim zdaniem jeśli Francji uda się zakwalifikować do MŚ, to za wiele tam nie zdziałają, bo ile może im wygrywać jeden człowiek ?
MŚ 2002 - kontuzja Zizou - blamaż, pamiętamy - 0 goli
Euro 2004 - myślę, że bez Zinedine'a Francja miałaby kłopoty z wyjściem z grupy, murowana porażka z Anglią itp.
Francuzi muszą zacząć myśleć o nowych idolach, Vieira, Zidane, Desailly, Barthez nawet powoli będą schodzić w cień i ktoś musi prowadzić tą reprezę. Zidane nie będzie im wygrywał wszystkich meczy.
No, ale to tylko moja opinia 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2005.08.08 01:25 Temat postu: |
|
|
doskonale go rozumiem ze hce wrucic do kadry.pomoc kolegom awansowac do mundialu i przede wszystkim w nich zagrac.ale jeszcze nie dawno mowil ze woli zagrac 20 meczow dobrze,niz 40 slabo.a tu taki numer?!on nie ma 26 lat tylko 33 reprezentacja to ok.6-7 spotkan w przyszlym sezonie.wiec czyzby zidane zamierzal w realu rozegrac "az" 10 spotkan na wysokim poziomie?rzeczywiscie galaktyczne wyzwanie....
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krist Prezes

|
Wysłany: 2005.08.08 01:36 Temat postu: |
|
|
realo madrito: desailly już przestał zawodowo kopać piłke....
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|