Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Edward Juvenil

|
Wysłany: 2011.02.03 03:18 Temat postu: |
|
|
No nie powiem... duzy ten optymizm kolegi:-) No ale trzeba wierzyć! Co mi się najbardziej podobało w tym meczu, to nie bramki ale ta radość Ozila. Mam nadzieję że będzie się tak cieszył 20 kwietnia 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Voyles Castilla

|
Wysłany: 2011.02.03 07:29 Temat postu: |
|
|
Ja pierdole.Jakiś huj na Disney Czanel przełączył jak była bramka Ade 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Schabu Kibic

|
Wysłany: 2011.02.03 08:54 Temat postu: |
|
|
Mecz generalnie wołał o pomstę do nieba.Był tragiczny.A tylu niecelnych podań i strat to ja jeszcze w Realu nie widziałem w tym sezonie.Atak pozycyjny Realu to istny dramat,brak pressingu,gra schematyczna,wolna,bez pomysłu i tak można jeszcze wymieniać.Myślę,że najważniejsze w tym wszystkim to to że skończyły się już rozgrywki w CdR.
I mam nadzieję,że chłopaki nabiorą wigoru,witalności i zaczną grać jak wcześniej.Powracając jeszcze do meczu to na pewno zaatakowanie przez Seville pozwoliło nam na zwycięstwo.Znakomicie zaprezentował się Adebayor.Silny,wysoki zawodnik powinniśmy mieć z niego pociechę.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nza ¡Fuera Zidane!

|
Wysłany: 2011.02.03 09:14 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Warto również zauważyć, że Sevillla zrobiła olbrzymi błąd taktyczny grając właściwie trzema obrońcami w ostatnich 15min co przyczyniło się do zwycięstwa Realu. |
ja pierdole.
mogli wpuścić 5 obrońcę i grać na czas, żeby utrzymać 0:0. ale po co ?
|
|
_________________ Lubię te zdania, ludzie bez rozeznania, ale wiedzą, wierzą, twierdzą, bez zastanawiania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Blinded Kibic

|
Wysłany: 2011.02.03 09:31 Temat postu: |
|
|
"Najlepszym piłkarzem zarówno Realu i Sevilli jest dzisiaj Czysty Przypadek."
Nie mogę z tego komentarza, kocham Sportklub. 
|
|
_________________ "Fear is not a word in my football dictionary." - José Mourinho
last.fm |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sondokan Because fuck you, that's why.

|
Wysłany: 2011.02.03 13:12 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Raz, że głowa Negredo była na linii albo tuż przed linią spalonego, dwa że powtórka pokazana przez realizatora była spóźniona - piłka była już z metr od nogi podające, ergo jasne jest, że w samym momencie podania napastnik był onside. Bywa. Zabawne jest tylko, że tyle nieprawidłowych bramek strzeliliście bądź nie uznano prawidłowych goli waszych przeciwników. Wszak gol to gol, a spalony sam na sam którego nie było to jeszcze nie bramka. |
Tak gwoli ścisłości, był spalony.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ecthellion Juvenil

|
Wysłany: 2011.02.03 21:47 Temat postu: |
|
|
całkiem przyjemna bramka Ade. Czyste przyjęcie na klatkę i wykończenie ;] 0,5 s dłużej a ten lecący obrońca mógłby przeszkodzić najważniejszy że bramka to cieszy drużyna kolejny mecz wygrała z Sevillą. Nie może cieszyć natomiast nasza gra, podsumowując oczywiście cały mecz. Istny chaos w ataku pozycyjnym, brak nacisku na przeciwnika no i niecelne podania...
Najważniejszy jest FINAŁ Pucharu i ten kogo tam POKONAMY !!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nesz1 Real Madryt A

|
Wysłany: 2011.02.03 22:12 Temat postu: |
|
|
Gra nie była zła tylko Ronaldo wszystko psuł... Grali szybko, ładne długie podania ale nieskutecznie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|