Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Wysłany: 2010.10.30 20:52 Temat postu: AC Milan - Real Madryt [2-2]
2010.11.03
Liga Mistrzów - 4. kolejka
Przed nami 4 kolejka LM, i wyjazd do Mediolanu na mecz z Milanem. Mecz zapowiada się ciekawie, Milan będzie chciał zrewanżować się nam za porażkę na SB, poza tym Włosi potrzebują punktów. Piłkarze z Madrytu mogą spokojnie podejść do tego meczu, ponieważ do tej pory wszystkie spotkania w LM wygraliśmy, i awans mamy na wyciągnięcie ręki. Zobaczymy co pokażą nasi pupile.
_________________ "90 minut na Bernabéu to bardzo dużo."
Presja ciąży na Milanie. Oni muszą wygrać i walczą praktycznie o życie, a my mamy całkowity luz. To oni muszą zaatakować, a my niebroniącego się całym zespołem rywala jesteśmy w stanie zmasakrować. Zachowując zimną krew, można tę sytuację wykorzystać.
Benzema od początku na Milan, Igła nadal gra piach z lepszym rywalem w LM, no i dziś równie słabo. Nie że Benzema już mnie przekonuje, ale potrzebuje minut, a w LM prezentował się w poprzednim sezonie dużo lepiej od Igły. Akurat z Milanem strzelił bramkę, a mógł nie jedną.
Mam nadzieję, że nie wyjdziemy w środę żelazną jedenastką, jednak te mecze co 3 dni są potencjalnie zabójcze, Benzema rzeczywiście mógłby w tym pierwszym składzie wyjść, oczywiście pytanie czy Higuain przez to się nie podłamie albo nie wkurzy, ale z drugiej strony już teraz ma problemy z grą dużę. Problem w tym, że Benzema gra bardziej z boku niż on. Trzeba też oszczędzać trochę Ozila choćby, ja na miejscu Mou dałbym sporo minut Benzemie, Canalesowi, Granero i Albiolowi, mógłby zagrać też Lass ale jest połamany chyba. Jakieś rotacje trzeba robić, ze dwie zmiany w pierwszym składzie na środę nie będą niczym szalonym, bo liga nabiera tempa.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 12, 13, 14Następny
Strona 1 z 14