Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Edward Juvenil

|
Wysłany: 2010.11.21 00:08 Temat postu: |
|
|
Wykonawcą karnego byłem tak samo zdziwiony jak sam Murinho A mecz traktuję jako rozgrzewka przed Grand Derbi, czyli patrze na błedy naszego zespołu z przymrużeniem oka...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Qelusek Fanatyk

|
Wysłany: 2010.11.21 00:09 Temat postu: |
|
|
Ale bomba z wolnego Cristiano! super 5:1 Hala Madrid! Barcelono szykuj się na powitanie "naszych chłopaków"!!!!!!!! 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wirek Kibic

|
Wysłany: 2010.11.21 00:11 Temat postu: |
|
|
Wygrana 5-1 i trzy punkty to się liczy. Styl gry był nie za ciekawy to prawda ale wygraliśmy i to wysoko i to jest najważniejsze. ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Qelusek Fanatyk

|
Wysłany: 2010.11.21 00:13 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Wygrana 5-1 i trzy punkty to się liczy. Styl gry był nie za ciekawy to prawda ale wygraliśmy i to wysoko i to jest najważniejsze. ![:]](images/smiles/krzywy.gif) |
styl gry nie był jakiś "superowy", ale w tym meczu Marcelo spisał się na 6+ moim zdaniem, chłopak..No dawał z siebie wszystko! to mi się podobało 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lizander Fanatyk

|
Wysłany: 2010.11.21 00:17 Temat postu: |
|
|
Słaba gra obrony. Piłkarze Athelticu robili z Carvalho i Pepe co chcieli, ale dobrze że tak wysoko wygraliśmy. To, tak jak i myśl że jedziemy na CN jako lider da nam spokój w grze z Barcą. Hala Madrid !
PS : Mam nadzieję że Cris w końcu ustrzeli Barcelonę 
|
|
_________________ http://29.media.tumblr.com/41fh9RBzzmr7jvanvzT3JVTao1_400.jpg |
|
Powrót do góry |
|
 |
DavidBlanco Real es mi vida

|
Wysłany: 2010.11.21 08:51 Temat postu: |
|
|
Z taką grą w obronie w GD nie mamy co szukać, ale jestem pewien, że z Barcą w defensywie zagramy o wiele lepiej. Dzisiaj wyglądało to taj jakbyśmy wyszli z założeniem strzelenia jak największej liczby goli i o obronie zapominaliśmy, straszny chaos i gdyby nie Iker to po pierwszej połowie mogło być różnie, ale też my mogliśmy w pierwszej części strzelić jeszcze jednego czy dwa gole, bo okazje ku temu były. Staraliśmy się grać szybko i zdecydowanie, trochę za szybko dla graczy z Bilbao. Jeżeli zagramy z Barceloną dobrze w obronie, to gra z kontry będzie naszą mocną bronią.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KubaPP Killer Elite

|
Wysłany: 2010.11.21 09:16 Temat postu: |
|
|
Kolejny mecz ukazujący niedowiarkom talent Di Marii. Jest jeszcze nieokrzesany w nie których momentach ale potrafi nawijać rywala cudownie.
Mam nadzieje, że z Khedirą wszystko w porządku. Takich psikusów niech lepiej nie robią, bo wynik 2-1, a do karnego Ramos.
Carvalho słabiutki mecz dzisiaj ale on jakiś taki od samego początku jakby na ciśnieniu. Pepe niby dobrze, niby źle. Łatwo dawał się ogrywać Llorente. Cieszy fakt, że Cris odpowiedział natychmiast na bramki Messiego. Mnie i tak najbardziej ucieszył gol Gonzalo.
Teraz pozostaje odliczanie do GD.
|
|
_________________ "Podziału nie tworzy trener, tworzy go piłkarz, który nie akceptuje swojej roli, nawet jeśli jest zmiennikiem" PETR CECH...
...Kolejna "ofiara" cygana Mourinho. "Trudne sprawy" |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|