Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Burzafka El Madrid para siempre.

|
Wysłany: 2010.12.12 20:46 Temat postu: |
|
|
Jest Morata.
E: Carvalho nie pauzował z Valencią?
|
|
_________________ Soy un Madridista y tengo una alma blanca. |
|
Powrót do góry |
|
 |
22dominik10 Dreams come true - Real Madrid

|
Wysłany: 2010.12.12 20:54 Temat postu: |
|
|
Szkoda, że się skończyło na 1-0. Myślałem, że po tym, jak strzelili w 48' to jeszcze coś urwą, a tu dupa, nic.
|
|
_________________ "Nothing is true.
Everything is permitted." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Xabier. iCómo no te voy a querer!

|
Wysłany: 2010.12.12 20:55 Temat postu: |
|
|
Najważniejsze, że wygraliśmy, gra najgorsza nie była, a to powinno cieszyć. Szkoda trochę straconej bramki, mogłoby być do zera. Teraz czeka nas jakże trudny mecz z Sevillą i absencjami. 
|
|
_________________ "90 minut na Bernabéu to bardzo dużo."
https://twitter.com/Xabier14_ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dennis Reus-Reus

|
Wysłany: 2010.12.12 20:57 Temat postu: |
|
|
Sevilla i tak jest w dołku, więc damy radę.
|
|
_________________ RMCF BVB |
|
Powrót do góry |
|
 |
KubaPP Killer Elite

|
Wysłany: 2010.12.12 21:21 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem nie doszło dziś do manity z dwóch powodów.
1. Karim nie miał wigoru
2. Ten nieszczęsny karny dodał im wigoru
Ogólnie pozytywnie dzisiaj.
|
|
_________________ "Podziału nie tworzy trener, tworzy go piłkarz, który nie akceptuje swojej roli, nawet jeśli jest zmiennikiem" PETR CECH...
...Kolejna "ofiara" cygana Mourinho. "Trudne sprawy" |
|
Powrót do góry |
|
 |
vkarol Calma, Calma...

|
Wysłany: 2010.12.12 21:26 Temat postu: |
|
|
Gospodarze mieli swoją szansę w pierwszym kwadransie, do momentu bramki. Jedna kontra i było po nich. Cała reszta pierwszej połowy pod dyktando Królewskich. Do tego mocne otwarcie drugiej i wydawało się, że jest po meczu...jednak ten gol z karnego trochę ich zmobilizował. Gdyby strzelili kontaktową, to mogło być nieciekawie...ale nie strzelili. Obawiałem się z lekka tego meczu, więc taka wygrana w pełni zadowala.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lisu7 Juvenil

|
Wysłany: 2010.12.12 21:28 Temat postu: |
|
|
ma ktoś link do bramek?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
johnny garden Castilla

|
|
Powrót do góry |
|
 |
lisu7 Juvenil

|
Wysłany: 2010.12.12 21:41 Temat postu: |
|
|
dzięki 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lizander Fanatyk

|
Wysłany: 2010.12.12 22:04 Temat postu: |
|
|
Co tu dużo pisać, mecz wygrany, Karim jakoś nie zachwycił ale ogólnie ważne zdobyte 3 pkt. Teraz wkopać Sevilli i jest git, chociaż tak łatwo na 100 % nie będzie bo wiecie jak to jest w meczach z Sevillą ...
|
|
_________________ http://29.media.tumblr.com/41fh9RBzzmr7jvanvzT3JVTao1_400.jpg |
|
Powrót do góry |
|
 |
althregis Castilla

|
Wysłany: 2010.12.13 00:42 Temat postu: |
|
|
A ja uczucia mam mieszane. Niby wygrana, trzy gole, trzy punkty, dystans do Barcelony utrzymany, ale:
1. Po raz kolejny słaby początek-Real oddał pole. Owszem, po kwadransie zdobyty gol uspokoił zapędy rywala, ale to już któryś mecz, w którym nie potrafimy narzucić tempa od początku meczu. Trudniejszy przeciwnik może nam pyknąć bramkę w pierwszych 15 minutach.
2. Gra kombinacyjna. Nie wiem czy to z powodu nonszalancji, braku szacunku dla przeciwnika, braku koncentracji (może wszystko razem) piłkarze przyspieszali grę, kiedy należało zwolnić, podawali niedokładnie i ogólnie grali na "staramy się do przodu", bo tak bardzo chcieli grać klepką. Owszem ładnie to chwilami wyglądało, ale często kończyło się stratą (tu jednak rozumiem, że piłkarze Saragossy nie zachęcali do trzymania piłki dłużej niż sekundę). Mogła przez to pójść konterka lub dwie. Mam nadzieję, że to tylko tak dla zabawy i nie wejdzie im to w nawyk.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083