Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
22dominik10 Dreams come true - Real Madrid

|
Wysłany: 2010.12.20 09:25 Temat postu: Real Madryt - Levante UD [8-0] \o/ |
|
|
Real Madryt - Levante
22.12.2010r. - godz. 22:00
Estadio Santiago Bernabeu
Ostatni mecz Królewskich w 2010 roku rozpocznie się w środę o 22:00 na Santiago Bernabeu. Dobrze by było go wygrać, przed rewanżem w Walencji, bo jak już niestety wiemy nie gra się tam najłatwiej. Tylko pytanie czy Mourinho da pograć zmiennikom, czy też raczej wystawi pierwszy skład. Dla mnie to bez różnicy, ważne by wygrali. 
|
|
_________________ "Nothing is true.
Everything is permitted." |
|
Powrót do góry |
|
 |
tyranitar Raúl para Siempre

|
Wysłany: 2010.12.20 09:40 Temat postu: |
|
|
Meczem na Bernabeu powinni zapewnić sobie awans do 1/4. Jakieś 2-3:0 powinno wjechać, ale teoria teorią, a mecz meczem. Zwłaszcza, że wczoraj zamiast gry pokazali plażę pełną piasku, mimo tego, że mecz rozgrywany był w centrum Hiszpanii, a nie nad Morzem Śródziemym.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ElControlTotal Prezes

|
Wysłany: 2010.12.20 09:42 Temat postu: |
|
|
Wolałbym aby rewanż był u nas ale ze względu na to, że pierwszy mecz gramy u siebie należy sprawę awansu załatwić już teraz. Fajnie by było gdyby więcej minut dostał Morata . Innych zawodników nie ma co oszczędzać, odpoczną sobie w święta .
Najważniejsze to nie stracić bramki i wygrać.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maciek19911 Soy un Madridista y tengo un alma blanca

|
Wysłany: 2010.12.20 10:26 Temat postu: |
|
|
Jest to ostatnie spotkanie w roku więc raczej zagramy mocnym składem:Iker-Arbeloa,Albiol,Pepe(Garay),Marcelo-Alonso,Lass,Granero,Di Maria(Leon),CR-Benzema(Morata)
|
|
_________________ Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Don RAUL To wina Iriny jest

|
Wysłany: 2010.12.20 10:36 Temat postu: |
|
|
Mocnym składem i przede wszystkim z głową. Sprawę awansu trzeba rozstrzygnąć już w pierwszym meczu.
Wrócą Marcelo i Alonso, to gra powinna wyglądać dużooo lepiej. Mam tylko jeden dylemat - Benzema. Ława, czy jednak ostatnia szansa? Jak zagra i zawiedzie, to niech nawet Valdano i Florek nie wkurwiają ludzi i kupują Mou napadziora w styczniu!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
marcinreal84 Prezes

|
Wysłany: 2010.12.20 10:55 Temat postu: |
|
|
http://www.telemagazyn.pl/program/3531101295.html
jeżeli nasi myślami nie będą przy świątecznym stole to będzie lekkie i przyjemne 4-0 i osobiście licze na powołanie i grę Sarabii
|
|
_________________ "Real Madryt to coś więcej niż Robinho" tylko i na zawsze RMCF ... ULTRAS SUR Odiamos a Todos |
|
Powrót do góry |
|
 |
chamartin7 Prezes

|
Wysłany: 2010.12.20 11:00 Temat postu: |
|
|
Od meczu z Barcą gramy taką padakę, że każde zwycięstwo biorę w ciemno. I niech chłopaki odpoczną od spotkań te kilkanaście dni. Mam nadzieję, że w Nowym Roku wróci forma i świeżość.
Na stronie Sportklubu nie ma jak do tej pory informacji o transmisji z Naszego meczu.
|
|
_________________ i Soy un madridista y raulista siempre !
http://www.youtube.com/watch?v=-3NueCAYcHk Siempre me quedara la frase de Manolo Lama "Raul, El que nunca hace nada". Gracias "7"! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Xabier. iCómo no te voy a querer!

|
Wysłany: 2010.12.20 14:33 Temat postu: |
|
|
Mecz na ich terenie na pewno nie będzie łatwy, także zgadzam się z wami w tym, że awans trzeba wywalczyć już w pierwszym meczu. Może jeśli będzie dobry wynik zobaczymy kogoś ze szkółki. ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ "90 minut na Bernabéu to bardzo dużo."
https://twitter.com/Xabier14_ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Buju Lion Jesus, did I say that? Or just think that?

|
Wysłany: 2010.12.20 20:09 Temat postu: |
|
|
Najważniejsze będzie, aby w pierwszym meczu u siebie przesądzić już o pewnym awansie.
|
|
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.S La Saeta Rubia

|
Wysłany: 2010.12.20 20:43 Temat postu: |
|
|
Gówniana data i godzina meczu 
|
|
_________________ "¿Por qué? ¿Por qué Ovrebo? ¿Por qué Busacca? ¿Por qué De Bleeckere? ¿Por qué Stark?" |
|
Powrót do góry |
|
 |
BaniaCR7 Golden Boot

|
Wysłany: 2010.12.20 20:48 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Gówniana data i godzina meczu  |
Jestem przeciw, ta godzina mi jak najbardziej pasuje.
|
|
_________________ "Krzyczenie Puta Real Madrid nie oznacza nienawiść, tylko zazdrość.." |
|
Powrót do góry |
|
 |
althregis Castilla

|
Wysłany: 2010.12.20 23:24 Temat postu: |
|
|
Uważam, że w tym sezonie największe szanse mamy na CdR. Ligę Barca musiałaby nam oddać, a LM to chyba wciąż za wysokie progi. Po Puchar Króla więc... po trupie Levante (miejmy nadzieję).
Chciałbym zdominowania przeciwnika i rozstrzygnięcia losów spotkania (a może i dwumeczu) już w pierwszej połowie. Dla dobra tak pierwszej drużyny (mniej meczów w nogach), rezerw(niech sobie też pograją) jak i naszych (niech sprawią nam świąteczny prezent nie pozostawiając wątpliwości, że to Królewscy będą jedną z drużyn grających w następnej rundzie Pucharu).
Ostrożność Mou weźmie chyba jednak górę i przez pierwszy kwadrans albo i dłużej będą boiskowe podchody i gra na "zero z tyłu". Do pierwszego gola, jak zwykle.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
BaniaCR7 Golden Boot

|
Wysłany: 2010.12.21 14:29 Temat postu: |
|
|
Ten mecz będzie trudny, ale wygramy. Kaka nie jest już kontuzjowany tylko nieobecny decyzją trenera. To jest dla mnie najważniejszy news w tym dniu.
|
|
_________________ "Krzyczenie Puta Real Madrid nie oznacza nienawiść, tylko zazdrość.." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lizander Fanatyk

|
Wysłany: 2010.12.21 16:30 Temat postu: |
|
|
Myślę, że wygramy to spotkanie. Wiadomo, może być trudno, bo jesteśmy w słabej formie, ale tak 2:0 spokojnie by wystarczyło, przynajmniej dla mnie. Tylko trzeba się spiąć i wygrać, by się nie męczyć z nimi przez 90 minut, bo będą musieli grać podstawowi gracze, a rezerwy niestety nie pograją. A chłopakom przydałby się odpoczynek, a rezerwowi pewnie bardzo chcieli by zagrać.
|
|
_________________ http://29.media.tumblr.com/41fh9RBzzmr7jvanvzT3JVTao1_400.jpg |
|
Powrót do góry |
|
 |
cris009 Gwiazda

|
Wysłany: 2010.12.21 19:36 Temat postu: |
|
|
Ja jestem bardzo ciekawy czy Karim zagra w pierwszym skladzie...Stawiam na zwyciestwo 2,3 do zera 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|