Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Kto wie, jak ma zamiar opósić Madryt to niech go wygwizdają. Szczerze wolałbym, żeby został. A co do meczu, jeśli Kaka będzie grał to raczej wejdzie z ławki. Powinniśmy spokojnie wygrać.
Chyba każdy wie o co może chodzić.
Co do meczu, to oczywiście musimy wygrać, innego wyniku sobie nie wyobrażam. Gra piękna nie musi być, liczą się 3 pkt. Czekam również na powrót Kaki.
_________________ "90 minut na Bernabéu to bardzo dużo."
_________________ "Podziału nie tworzy trener, tworzy go piłkarz, który nie akceptuje swojej roli, nawet jeśli jest zmiennikiem" PETR CECH...
...Kolejna "ofiara" cygana Mourinho. "Trudne sprawy"
Wysłany: 2010.12.29 19:53 Temat postu:
ale Pepe i Marcelo nie róbcie tak więcej
_________________ "Gdyby Barcelona dostała "Manitę" od Realu lub innego klubu to straciłaby 1/3 kibiców(tzn. "fanów", sezonowców na całym świecie" - Qelusek
Kaka już trenuje zawzięcie co daje podziw kibiców na stadionie Valdebadas, cieszy mnie bardzo te zdjęcie, jestem usatysfakcjonowany i przeczuwam ,że w meczu z Getafe pokaże się z dobrej strony.
_________________ "Krzyczenie Puta Real Madrid nie oznacza nienawiść, tylko zazdrość.."
Ja również cieszę się, że Kaka naprawdę daje z siebie wszystko. Mam nadzieję, że zagra z Getafe choć 10-15, ale dobrych, na miarę jego możliwości minut.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Następny
Strona 1 z 8