Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Czy José Mourinho daje odpocząć przed meczem pucharowym Alonso i Mesutowi , bo nie wierzy już w dogonienie Barcelony w lidze? Nie wiem jak Wam, ale mnie pan O. otworzył tym pytaniem oczy.
"Karim traktowany jak dziecko specjalnej troski" - zajebać takiego, kurwa, co to ma znaczyć ? Już nie chodzi o samego Karima, ale chyba takim czymś mógłby kogos urazić. Marna komentarzyna.
_________________ - Przetrwanie rasy ludzkiej zależy od selektywnej odpowiedzialności!
Czy José Mourinho daje odpocząć przed meczem pucharowym Alonso i Mesutowi , bo nie wierzy już w dogonienie Barcelony w lidze?
Jak to usłyszałem to myślałem, że pierdolne. Chyba to było na początku spotkania. Od razu zaczął z grubej rury.
A potem to było tylko śmiesznej.
Chyba kończe oglądanie po PL meczów Realu. Oczywiście w LL bo w LM czy w CdR jest lepiej.
Ostatnio zmieniony przez El Dominik dnia 2011.01.23 21:03, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Soy un madridista y tengo una alma blanca!
To Ohłowski jest kolesiem specjalnej thoski Fajnie na początku wymieniał wyniki La Liga i ofc "Bahcelona na pół gwizdka z palcem w du*ie pocisnęła sobie Hacing"
"Karim traktowany jak dziecko specjalnej troski" - zajebać takiego, kurwa, co to ma znaczyć ? Już nie chodzi o samego Karima, ale chyba takim czymś mógłby kogos urazić. Marna komentarzyna.
Prawdę powiedział. dodał przecież, że chodzi o to, że wszyscy muszą na niego chuchać i dmuchać.
Chociaż przyznaję, że przez waszą kampanię antyorłowską, czasami sam mam wrażenie, że życzy nam źle
To co dzisiaj wyprawiał Kalinowski w PPP na nSport, to jest śmiech na sali. Przykład: ktoś mówi, że Berbatov strzela tylko ze słabymi, a ten "to tak zwany syndrom Cristiano Ronaldo"
_________________ "Gra przeciwko drużynie, która się broni, to jak uprawianie miłości z drzewem." - Jorge Valdano
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 299, 300, 301Następny
Strona 1 z 301