Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zibi11:1 Real Madryt A

|
Wysłany: 2011.01.27 07:58 Temat postu: |
|
|
 |
 |
No tak, bo przecież w finale też gramy mecz i rewanż  |
W finale gramy mecz i rewanż?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pipen7 Even if it’s going wrong

Ostrzeżeń: 5 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2011.01.27 08:03 Temat postu: |
|
|
Jeden mecz jest w finale.
chamartin7 wiejskiemu raczej chodziło o trzecie GD w sezonie ;p
Co do meczu to platakówciarze nadmuchały sobie balonik i pękli razem z nim. Na SB trzeba poprawić skuteczność i odesłać ich z 3-0.
|
|
_________________ Sercem Zawsze na Santiago.. <3 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcinreal84 Prezes

|
Wysłany: 2011.01.27 08:12 Temat postu: |
|
|
No to najprawdopodobniej czeka nas jeszcze 5 GD w tym roku: rewanż sezonu 2010/2011, wielce możliwe finał Pucharu Króla, 2 mecze Superpuchar Hiszpanii na początku sezonu 2011/2012 i pierwszy mecz sezonu 2011/2012. A do tego może dojść mecz lub 2 w LM.
Dobrze licze
no no no
Co do meczu, chcieliśmy brać tu w ciemno remis lub minimalną przegraną, a tu udało się wygrać i jest wielki niedosyt że tylko tyle.
Zagraliśmy dojrzałą piłkę, szkoda tylko że nie przypieczętowaliśmy dwumeczu w Sevilli.
Ramos i Xabi - mogłyby być to piękne bramki 
|
|
_________________ "Real Madryt to coś więcej niż Robinho" tylko i na zawsze RMCF ... ULTRAS SUR Odiamos a Todos |
|
Powrót do góry |
|
 |
BaniaCR7 Golden Boot

|
Wysłany: 2011.01.27 08:48 Temat postu: |
|
|
Wynik może zbudzać podziw wśród kibiców Los Blancos.
Mogę się założyć ze wszystkimi, nawet o bana permanentnego dla mojego konta, że przegramy w finale Copa Del Rey. To jest banalne, nie jesteśmy jeszcze przygotowani na taki finał. Nasi zawodnicy nie dadzą rady wytrzymać napięcia co będzie skutkowało fatalną grą. Finał odbędzie się trzy dni po spotkaniu z Barcą na Santiago Bernabeu, który przegramy albo zremisujemy. Zaś 20 kwietnia każdy po przegranej na naszym stadionie będzie podchodził do konfrontacji z Barcą sposób wygranej, ale przykro mi tak nie będzie.
Mała rada dla kolegów z forum i osób które te forum odwiedzają, nie róbcie sobie nadziei w tym sezonie. Real Madryt jeszcze nie jest przygotowany na spotkania z wielkimi ekipami. Kierujcie się słowami Jose Mourinho z początku sezonu, że ten piłkarski rok nie będzie owocny za to następny tak. Los Blancos musi się jeszcze uczyć, Barca ma obecnie tytuł magistra, a nam do niego wiele brakuje.
Może tylko przez opatrzność Bożą zdobędziemy jakieś trofeum. Tylko przez cud można wygrać z Barcą, albo coś osiągnąć. Powiem szczerze, że wielkim sprawdzianem miały być listopadowe Gran Derbi, które zaliczyliśmy na jedynkę. Właśnie ten sprawdzian miał wyjawić poprawę naszej gry, której w ogóle na Camp Nou nie widziałem.
Czekanie ten czasownik jest kluczowy w drodze na szczyt, musimy czekać ,aby osiągnąć jakikolwiek sukces.
|
|
_________________ "Krzyczenie Puta Real Madrid nie oznacza nienawiść, tylko zazdrość.." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Voyles Castilla

|
Wysłany: 2011.01.27 09:27 Temat postu: |
|
|
Pierdoły opowiadasz.Możemy wygrać,zremisować i przegrać.Nie jesteśmy skazani na porażkę,faktycznie teraz w lepszej formie jest Barka,ale oni nie mogą tak grać cały sezony.Zmęczenie wkrótce się odezwie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
fakindisgrejs wiejski głupek

|
Wysłany: 2011.01.27 11:12 Temat postu: |
|
|
 |
 |
No tak, bo przecież w finale też gramy mecz i rewanż  |
Głuptasku. Dokształć się, a potem szczekaj.
Jeśli Real i Barca dojdą do finału CdR, to również w Superpucharze Hiszpanii będą GD - a tam gra się dwa mecze.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
chamartin7 Prezes

|
Wysłany: 2011.01.27 11:29 Temat postu: |
|
|
Myślałem, że chodzi Ci o ten sezon. Ale niech będzie. Twoje na wierzchu...głuptasku.
|
|
_________________ i Soy un madridista y raulista siempre !
http://www.youtube.com/watch?v=-3NueCAYcHk Siempre me quedara la frase de Manolo Lama "Raul, El que nunca hace nada". Gracias "7"! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Goya Cheerleaderka

|
Wysłany: 2011.01.27 11:37 Temat postu: |
|
|
Jestem nawet zadowolona z meczu. Nie liczyłam na wielką wygraną, wiedziałam, że będzie ciężko. Wiadomo, że za tydzień znów będzie bitwa i o wygranej wojnie nie ma co jeszcze myśleć. Cieszy gol Benzemy i wydaje się, że jemu samemu był on bardzo potrzebny. Szkoda akcji Xabiego, Ronaldo i Ozila. Musimy się przygotować na ciężki rewanż bo nie wydaje mi się żeby Sevilla poddała się bez walki.
I przychylam się po części do wypowiedzi BaniaKaka8. Nie nastawiajmy się na laury i nie nakręcajmy się jak szczerbaty na suchary. Przechodzimy przez kolejne mecze z większym bądź mniejszym bólem, ale po pojedynku z Barcą najpierw u nas a potem w CdR możemy nie nie być tacy zachwyceni. Nie twierdzę że mamy ubrać worek pokutny i już opłakiwać swój los, bo nigdy nie wiadomo jak się mecz potoczy, ale też nie nakręcajmy się na zwycięstwa i oklaski. Trzeba znaleźć złoty środek na to, po prostu (i liczyć na zmęczenie Barcelony).
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maciek19911 Soy un Madridista y tengo un alma blanca

|
Wysłany: 2011.01.27 11:57 Temat postu: |
|
|
Ogólne bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu.Spodziewałem się, że Sevilla bardziej nam się postawi ale myliłem się.Szkoda okazji Mesuta ale cóż nie dziś to jutro.
Jeżeli ktoś myśli, że już jesteśmy w finale to grubo się myli.Na SB trzeba dorzuć z 2 bramki i mieć spokój.
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)
ahh szkoda tego strzału Alonso ![:]](images/smiles/krzywy.gif) Bramka była by miodzio.
|
|
_________________ Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.S La Saeta Rubia

|
Wysłany: 2011.01.27 12:14 Temat postu: |
|
|
Dobry mecz. 4-3-3 z zagęszczonym środkiem pola i oddaniem inicjatywy rywalowi sprawdziło się. Ale na taką Barcelonę to już nie przejdzie. Dobry mecz w destrukcji, gorzej w ataku, bo mogło się skończyć na 0-3/4: ten strzał Alonso, sytuacja Cris-Mesut i przewrotka Ramosa (choć ta ostatnia trochę na siłę )
|
|
_________________ "¿Por qué? ¿Por qué Ovrebo? ¿Por qué Busacca? ¿Por qué De Bleeckere? ¿Por qué Stark?" |
|
Powrót do góry |
|
 |
M1kr0n Prezes

|
Wysłany: 2011.01.27 13:27 Temat postu: |
|
|
Dlaczego na Barce takie coś nie miałoby przejść? Moim zdaniem to jedyna słuszna taktyka jeśli chcemy wygrać. Jak się otworzymy to po nas.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
A.S La Saeta Rubia

|
Wysłany: 2011.01.27 13:30 Temat postu: |
|
|
Wczoraj Sevilla miała inicjatywę po swojej stronie. Jeśli chcesz wygrać z Barcą, to nie możesz dać jej pełnej inicjatywy...
|
|
_________________ "¿Por qué? ¿Por qué Ovrebo? ¿Por qué Busacca? ¿Por qué De Bleeckere? ¿Por qué Stark?" |
|
Powrót do góry |
|
 |
toster3d Kibic

|
Wysłany: 2011.01.27 13:54 Temat postu: |
|
|
Dawno nie widziałem tak dobrze grającego Ramosa, więcej takich meczów i znów będzie najlepszym PO Arbeloa też dość nieźle sobie radził z Navasem, ale widać, że brakuje mu szybkości na takiego gracza...
Ogólnie drużyna zagrała dobrze taktycznie, szkoda tylko tych okazji nie wykorzystanych...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
M1kr0n Prezes

|
Wysłany: 2011.01.27 14:21 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Wczoraj Sevilla miała inicjatywę po swojej stronie. Jeśli chcesz wygrać z Barcą, to nie możesz dać jej pełnej inicjatywy... |
My przecież też całkowicie się nie zamurowaliśmy.
Ja po prostu nie widzę innej szansy na wygraną z Barcą niż to co zaprezentował Inter w półfinale.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Prelude Nowa Era

|
Wysłany: 2011.01.27 18:37 Temat postu: |
|
|
 |
 |
...myślę ze jak nasi się przyłożą jesteśmy w stanie odnieść bardzo pozytywny rezultat...przecież to tylko Sevilla. |
Nie mam pytań.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|