Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pipen7 Even if it’s going wrong

Ostrzeżeń: 5 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2011.02.14 13:27 Temat postu: Real Madryt - Levante UD [2-0] |
|
|
Primera División - 24. kolejka
2011.02.19 - Sobota - 20:00
Mecz z obecnie 18 drużyną w lidze. Trzeba się zrewanżować za bezbramkowy remis z meczu wyjazdowego. Choć raczej zrobiliśmy to w pucharze to i w lidze fajnie by było pokonać ich paroma bramkami. Do tego jest to mecz przed ważnym meczem z Lyonem także dobrze jakby ktoś odpoczął i dobrze jeśli szybko strzelimy bramki i będzie spokój i gra na luzie bez zbędnego przemęczania się.
Także Vamos 
|
|
_________________ Sercem Zawsze na Santiago.. <3 |
|
Powrót do góry |
|
 |
22dominik10 Dreams come true - Real Madrid

|
Wysłany: 2011.02.14 15:50 Temat postu: |
|
|
8:0 raczej nie do powtórzenia, ale już np. 5:0 jak najbardziej możliwe. Moim zdaniem od 1 minuty szansę powinien dostać Kaka i Karim. No i zagadka kto na bramce 
|
|
_________________ "Nothing is true.
Everything is permitted." |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.S La Saeta Rubia

|
Wysłany: 2011.02.14 16:16 Temat postu: |
|
|
Dajcie ankietę: Dudek czy Adan w bramce? ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ "¿Por qué? ¿Por qué Ovrebo? ¿Por qué Busacca? ¿Por qué De Bleeckere? ¿Por qué Stark?" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sondokan Because fuck you, that's why.

|
Wysłany: 2011.02.14 17:02 Temat postu: |
|
|
Po co, niemal wszyscy zagłosowaliby na Dudka a redaktorzy na Adana żeby pokazać jacy to są offowi 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maciek19911 Soy un Madridista y tengo un alma blanca

|
Wysłany: 2011.02.14 18:33 Temat postu: |
|
|
Serce podpowiada Dudek głowa Adan Kaka i Karim obowiązkowo od początku.Koło 60 min zmienić Alonso.Ozilek na ławce.
|
|
_________________ Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
joonecky Trener

|
Wysłany: 2011.02.14 19:14 Temat postu: |
|
|
Ja głosuje na Adana. Dlaczego? Pozwolicie, że sam się zacytuje z tematu o Jerzym
 |
 |
Adána szykuje się na drugiego bramkarza, a po tym sezonie przygoda Jurka z Realem prawdopodobnie się skończy. Chyba lepiej, żeby ogrywał się Antonio. |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Xabier. iCómo no te voy a querer!

|
Wysłany: 2011.02.14 21:04 Temat postu: |
|
|
Raczej nie spodziewam się zbytnich problemów w wygraniu tego meczu. 8:0 nie oczekuję, ale kilka bramek powinni strzelić. Ciekawe na jaki skład zdecyduje się Mou, ja chętnie zobaczyłbym Karima i Kakę w pierwszym składzie, Ozilowi przyda się odpoczynek. Można też postawić na Granero w miejsce Alonso, ale to tylko moje zdanie. 
|
|
_________________ "90 minut na Bernabéu to bardzo dużo."
https://twitter.com/Xabier14_ |
|
Powrót do góry |
|
 |
siejmaly Fanatyk

|
Wysłany: 2011.02.14 22:27 Temat postu: |
|
|
Liga Mistrzów Ligą Mistrzów, ale w lidze nie można pozwolić sobie na stratę punktów. Levante pokazało, że umie (u nich 0-0) bronić, choć pokazało, że też potrafi (u nas 8-0) stracić. Przypominam 3 ostatnie mecze naszego rywala:
Levante 2-0 Getafe
Villarreal 0-1 Levante
Levante 1-0 Almeria
Mamy zagrać bez Ozila? Alonso? (bez niego nasza pomoc kuleje) Adebayora? (nie najlepiej ostatnio wykorzystywał sytuacje, ale imo lepszy od Benzemy, ta jego szybkość, zastawianie piłki, walczy więcej od Karima)
Myślę, że góra dwie zmiany w składzie od początku (Nie licząc Casillasa).
Zrobić dobry wyniki w pierwszej połowie i można wtedy kombinować z odpoczynkiem.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
stoki17 Jose Mourinho.

Ostrzeżeń: 3 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2011.02.14 23:10 Temat postu: Re: Real Madryt - Levante UD |
|
|
 |
 |
Primera División - 24. kolejka
2011.02.19 - Sobota - 20:00
Mecz z obecnie 18 drużyną w lidze. Trzeba się zrewanżować za bezbramkowy remis z meczu wyjazdowego. Choć raczej zrobiliśmy to w pucharze to i w lidze fajnie by było pokonać ich paroma bramkami. Do tego jest to mecz przed ważnym meczem z Lyonem także dobrze jakby ktoś odpoczął i dobrze jeśli szybko strzelimy bramki i będzie spokój i gra na luzie bez zbędnego przemęczania się.
Także Vamos  |
Levante w lidze jest na miejscu 15. (słownie: piętnastym) 
|
|
_________________ Święto Niepokalanego Poczęcia :
- w Kościele rzymsko-katolickim obchodzone 8 grudnia
- w Barcelonie 29 listopada
iSer del Barça es ser subnormal! |
|
Powrót do góry |
|
 |
bol33 Prezes

|
Wysłany: 2011.02.14 23:10 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Serce podpowiada Dudek głowa Adan Kaka i Karim obowiązkowo od początku.Koło 60 min zmienić Alonso.Ozilek na ławce. |
Odnosnie bramkarza to raczej Dudi-Adan i tak pewnie odejdzie bo raczej najbliższych 4 -5 lat na ławce nie zamierza spędzić(chyba,że chcemy go wypromować by znaleźć chętnego-ale z tym raczej problemu nie powinno być). Ja akurat pozostawiłbym Ozila i Alonso na ławce zresztą podobnie jak Angela-poradzimy sobie zmiennikami tj.Gago,Kaka, Leon(ewentualnie jeżeli Mou nie chce mu dac szansy Canalesem do 1 min),a do tego jako napastnik Ade i Karim wchodzący na jakieś 30-40 min.Dla mnie to byłby idealny scenariusz zakończony zwycięstwem .
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pipen7 Even if it’s going wrong

Ostrzeżeń: 5 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2011.02.15 08:32 Temat postu: |
|
|
Stoki17 wchodziłem na głównej w menu w PD i nie zobaczyłem, że tam tabela po 22 kolejkach dopiero jest 
|
|
_________________ Sercem Zawsze na Santiago.. <3 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Don RAUL To wina Iriny jest

|
Wysłany: 2011.02.15 10:40 Temat postu: |
|
|
 |
 |
.Koło 60 min zmienić Alonso. |
Alonso nie ma prawa zagrać w tym meczu - Granero za niego. Rozpocząć na kurwie, władować szybkie 2-3 gole i potem jechać z kontrami.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maciek19911 Soy un Madridista y tengo un alma blanca

|
Wysłany: 2011.02.15 10:52 Temat postu: |
|
|
Czyli wy chcecie wyjść całym składem rezerwowym??To mogę was zapewnić, że tak nie będzie.Aktualne Levante to nie jest to Levante co po 8 dostawali.Mają za sobą 3 mecze w których nie stracili punktu ba nie stracili bramki.Ja raczej jestem za wariantem zagrać 45 min najlepiej jak się da strzelić 2-3 bramki i wtedy odpoczywać.
|
|
_________________ Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leszczu Bitches love Benzy

|
Wysłany: 2011.02.15 11:08 Temat postu: |
|
|
Wjechać w nich szybko na początku to najlepsze rozwiązanie. Czy ktoś powinien odpocząć? Na pewno, ale czy od samego początku? Lepiej chyba dać pograć Xabiemu pierwszą połowę i ustawić mecz niż męczyć się w pierwszej, a w drugiej gonić.
Chciałbym zobaczyć Adebayora i Benzemę razem, chociaż Mou przed Lyonem pewnie nie będzie za bardzo kombinował z taktyką.
|
|
_________________ http://twitter.com/MatijaPL |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sir Przemek Polonista
|
Wysłany: 2011.02.15 15:05 Temat postu: |
|
|
Dać na środek Gago z Lassem, po bokach Ronaldo (Kaka) z Granero i wysunięci Kaka (Ronaldo) oraz Benzema. I po kłopocie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|