Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dimhil '75 Raúl

|
Wysłany: 2011.03.17 01:01 Temat postu: |
|
|
Wpisze sie tutaj bo temat historyczny jestem napierodlony jak swinia, koledzy z katalonii mi gratuluja, sobek wybacz ale dzisiaj nie skoncze tych projekjtow, takze beda pewnie jutro ale i tak cie kocham mwah mwah
|
|
_________________ Nos están metiendo un baño estos tíos, me cago en la puta madre. |
|
Powrót do góry |
|
 |
be cool Trener

|
Wysłany: 2011.03.17 01:52 Temat postu: |
|
|
3:0 i mamy pierwszy "puchar" 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hoszkar Prezes

|
Wysłany: 2011.03.17 03:57 Temat postu: |
|
|
czekalem na to tyle lat i wreszcie jest ta jedna czwarta. wiem, ze to wciaz dluga droga, ale mysle sobie, ze bedzie mimo wszystko latwiej walczyc dalej. chlopaki po prostu juz wiedza, ze z kazdym idzie grac, trza po prostu zapieprzac i walczyc, a i talent sie w koncu ujawni.
real mou jest nieobliczalny, pomimo tych szczesliwych bramek na dwa i trzy zero. jest silny, niezle zorganizowany i nieprzewidywalny w ataku z wieloma indywidualnosciami. proces pracy mou idzie naprzod, a i sam jose jest nietykalny.
wreszcie i ciesze sie jak dziecko, choc to kropla w morzu potrzeb, to jest to wyrazne swiatlo w tunelu.
vammmoooss blancooosss!
|
|
_________________ Si tuviera dos vidas, las dos te las dedicaria a ti.
MCF para siempre. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Doktor Koks Prezes

|
Wysłany: 2011.03.17 05:08 Temat postu: |
|
|
 |
 |
W 1/4 Schalke i powrot Raula na Bernabeu! |
Mimo tego iż jest to najsmutniejsza możliwość ( widok Raula w innym trykocie ) to wydaje się to być opcja, która nas tak szybko nie wywali. Trafić na Chelsea, Inter czy Barcelona i zapodać sobie klątwę 1/4 też nie będzie tak fajnie..
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zibi11:1 Real Madryt A

|
Wysłany: 2011.03.17 06:30 Temat postu: |
|
|
Miłość!
Kiedy to ja obejrzałem mecz tak ładny i mecz tak ważny w lidze mistrzów, tak wiem to było w 2002 roku czyli wczoraj cieszyłem się tak jak w 2002 roku pamiętam doskonale sezon 2008/2009 kiedy Real Madryt odpadł z Fc Liverpoolem najpierw było na Estadio Santiago Bernabeu 0-1 a w rewanżu na Anfield nam cztery bramki wjebali - istna rozpacz
Cieszę się z tego awansu ogromnie bo powoli odzyskujemy szacunek, i tych złośliwych komentarzy w internecie jakby mniej.
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)
Tak to jest ten Real Madryt!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
BaniaCR7 Golden Boot

|
Wysłany: 2011.03.17 07:06 Temat postu: |
|
|
Nic dodać nic ująć, mecz Realu Madryt zajebisty, jak ten pasztet. Kurde, ale się cieszę. Teraz to możemy spokojnie Barcę pokonać i zdobyć La Decimę.
|
|
_________________ "Krzyczenie Puta Real Madrid nie oznacza nienawiść, tylko zazdrość.." |
|
Powrót do góry |
|
 |
chamartin7 Prezes

|
Wysłany: 2011.03.17 07:15 Temat postu: |
|
|
Nareszcie kurwa mać (panowie admini wybaczcie przekleństwa).
Wczoraj nie byłem w stanie już nic napisać, za duża euforia. Ogromny głaz spadł Nam wszystkim z serca. Radość nie do opisania, jakbyśmy wygrali jakieś trofeum.
Fajnie chłopaki zagrali, jedynie słabszy kwadrans w pierwszej połowie kiedy to Lyon doszedł do głosu, ale podobnie było w meczu na SB z Milanem.
Kwiecień będziemy mieli niesamowity, oby radosny jak wczorajszy wieczór.
Santiago spisało się na medal, Jose trochę przesadza. Chętnie obejrzałbym ten mecz jeszcze raz bez komentarza.
|
|
_________________ i Soy un madridista y raulista siempre !
http://www.youtube.com/watch?v=-3NueCAYcHk Siempre me quedara la frase de Manolo Lama "Raul, El que nunca hace nada". Gracias "7"! |
|
Powrót do góry |
|
 |
bathlord Prezes

|
Wysłany: 2011.03.17 07:57 Temat postu: |
|
|
Brawo . Cieszy dobra gra w obronie . tylko te kartki dla Pepsa i Carvalho niepotrzebne . Teraz w 1/4 na Inter .
PS. Pepe powinien dostac czerwona .
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Black90 Putka

|
Wysłany: 2011.03.17 08:23 Temat postu: |
|
|
Gratulacje z powodu awansu Teraz tylko trafić Barcelona - Manchester/Chelsea i Real - Manchester/Chelsea i powoli wykopujemy Anglików z Ligi Mistrzów 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bezimienny Nołnejm

|
Wysłany: 2011.03.17 08:52 Temat postu: |
|
|
proponuję wspólną krucjatę przeciwko angielskiej piłce haha
emocje dalej we mnie są silne, jaram się ma potęgę końcem impasu. HALA MADRID
|
|
_________________ "Kiedy strzeliliśmy na 2:0 i mieliśmy jeszcze pięć minut, trzeba było widzieć twarze Niemców. Uciekało z nich życie." - Xabi Alonso |
|
Powrót do góry |
|
 |
zap. The Special One

|
Wysłany: 2011.03.17 08:56 Temat postu: |
|
|
Szkoda że Milan nie wyeliminował tot. bo było by po 2 drużyny a tak znowu ta mocarna liga angielska.
|
|
_________________ Czasami na drodze spotyka się szaleńców, pędzą na złamanie karku, wbrew rozsądkowi.. naprawdę, czasami aż ciężko ich wyprzedzić.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nagazie Fanatyk

|
Wysłany: 2011.03.17 09:38 Temat postu: |
|
|
Nareszcie jesteśmy wyraźnie lepsi od europejskich średniaków. Teraz przychodzi czas kopania wielkich tyłków 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ElControlTotal Prezes

|
Wysłany: 2011.03.17 09:42 Temat postu: |
|
|
Plan minimum na ten sezon wykonany. Obyśmy nie trafili teraz na Barcelonę, nacieszmy się tym, że awansowaliśmy dalej 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
blancoParuyr Fanatyk

|
Wysłany: 2011.03.17 09:46 Temat postu: |
|
|
1/4 to narazie nie jest zaden wyczyn, tak wiec poczekajcie z tym hurraoptymizmem
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
n2 Prezes

Ostrzeżeń: 1 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2011.03.17 10:09 Temat postu: |
|