Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zetep Killing Football

|
Wysłany: 2011.04.03 00:27 Temat postu: |
|
|
Tak wgl to Pellegrini przez cały sezon stracił mniej pkt niż Mou dotychczas
Ale w następnym sezonie mam nadzieje, że w końcu zdobędziemy majstra.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zibi11:1 Real Madryt A

|
Wysłany: 2011.04.03 07:03 Temat postu: |
|
|
A tam i dobrze się stało wole aby stracona liga była już dzisiaj, niż miałbym płakać znowu po meczu z Barcą, i robić sobie jakąś nadzieję. A tak to spokój i liczyć na drugi sezon a wiedziałam, że liga jest stracona po meczu z Ud Almerią kiedy strzelili nam bramkę.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sergio Ramos 4 HM Kibic

|
Wysłany: 2011.04.03 07:29 Temat postu: |
|
|
Gdybyśmy grali 1 składem może by z tego coś wyszło ale lepiej wygrac LM . Hala Madrid.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mr Yoda AlvaroCap17an

|
Wysłany: 2011.04.03 07:34 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Tak wgl to Pellegrini przez cały sezon stracił mniej pkt niż Mou dotychczas
Ale w następnym sezonie mam nadzieje, że w końcu zdobędziemy majstra. |
Gdyby Mourinho był takim geniuszem taktycznym jak Pellegrini to też wpadłby na to że jak odpadnie w pierwszej rundzie CdR i w 1/8 LM co pozwoliło skupić się piłkarzom na lidze i nie byli tak przemęczeni. A Jose jak junior kazał grać im o wszystko 
|
|
_________________ Jedi Code:
Emotion, yet peace.
Ignorance, yet knowledge.
Passion, yet serenity.
Chaos, yet harmony.
Death, yet the Force. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maciek19911 Soy un Madridista y tengo un alma blanca

|
Wysłany: 2011.04.03 07:46 Temat postu: |
|
|
Zagraliśmy jak półżywi amatorzy.La Liga Adios ale mam nadzieję, że zespół nie załamie się i powalczy w LM,GD i Finale Pucharu Hiszpanii.
|
|
_________________ Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tyranitar Raúl para Siempre

|
Wysłany: 2011.04.03 08:30 Temat postu: |
|
|
W normalnej lidze, byłby to tylko przegrany mecz i stracony rekord. Ile razy już Arsenal 'tracił szanse na mistrzostwo' w tym sezonie, żeby okazało się po 2-3 kolejkach, że dalej są w grze? To jest normalna liga.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KubaPP Killer Elite

|
Wysłany: 2011.04.03 08:34 Temat postu: |
|
|
No właśnie ale to już było tyle razy powtarzane, że się nie chcę tego znów wyciągać.
Wczoraj mieliśmy kolejny przykład. Real dał kichę, a "mocarny" Villarreal nie potrafił choćby ugrać punkt z jakże osłabioną Barceloną.
|
|
_________________ "Podziału nie tworzy trener, tworzy go piłkarz, który nie akceptuje swojej roli, nawet jeśli jest zmiennikiem" PETR CECH...
...Kolejna "ofiara" cygana Mourinho. "Trudne sprawy" |
|
Powrót do góry |
|
 |
22dominik10 Dreams come true - Real Madrid

|
Wysłany: 2011.04.03 09:05 Temat postu: |
|
|
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)
Kto usunął świeczkę z tematu?
|
|
_________________ "Nothing is true.
Everything is permitted." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pipen7 Even if it’s going wrong

Ostrzeżeń: 5 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2011.04.03 09:20 Temat postu: |
|
|
 |
 |
W normalnej lidze, byłby to tylko przegrany mecz i stracony rekord. Ile razy już Arsenal 'tracił szanse na mistrzostwo' w tym sezonie, żeby okazało się po 2-3 kolejkach, że dalej są w grze? To jest normalna liga. |
No niestety w genialnej lidze Hiszpańskiej takie porażki przekreślają szanse na mistrza, szkoda.
|
|
_________________ Sercem Zawsze na Santiago.. <3 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Don RAUL To wina Iriny jest

|
Wysłany: 2011.04.03 09:35 Temat postu: |
|
|
Nie spałem do 3 w nocy, nie mogłem po tym co wczoraj zobaczyłem. I kij z tym, że osłabiona Barca wygrała w Villarrealu. Wiem, że to gdybanie ale szkoda, że to Barca nie grała wczoraj najpierw 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
BN81 Putka

|
Wysłany: 2011.04.03 09:52 Temat postu: |
|
|
Mou ustawil wasz zespol defensywnie, wiec pretensje mozecie miec do trenera. A to, ze zagraliscie jak amatorzy to juz inna sprawa. Lawke macie dluga, ale bardzo slab, nie macie zawodnika na rezerwie, ktory czyni roznice. Nie ma co ukrywac, wczoraj straciliscie szanse na mistrzostwo.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
F.C Piter livin' the dream

|
Wysłany: 2011.04.03 09:52 Temat postu: |
|
|
takie sa konekwencje posiadania barcy w la lidze. ten zespol od jakichs 3 lat gra po prostu nieziemska pile i nic na to nie poradzimy. w 2 meczu mozna ich jakos pokonac, ale na przestrzeni 38 kolejek zdobyc wiecej pkt niz oni to juz wyczyn. la lige juz musimy odpuscic, skupic sie na lm i cdr. ta przewaga powinna juz sie utrzymac do konca bo i my stracimy zapewne pkt z kims na wyjezdzie bedac slabo zmotywowanym, i barca straci jeszcze pkt grajac jeffrenami i bojanami. szkoda ze liga konczy sie tak szybko, szkoda ze GD zagramy jedynie o honor, szkoda ze barca tez moze juz sie skupic tylko na lm i cdr.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bezimienny Nołnejm

|
Wysłany: 2011.04.03 09:53 Temat postu: |
|
|
no, w sumie może coś w tym jest chociaż z tą "motywacją" jaką mieli wczoraj to...
|
|
_________________ "Kiedy strzeliliśmy na 2:0 i mieliśmy jeszcze pięć minut, trzeba było widzieć twarze Niemców. Uciekało z nich życie." - Xabi Alonso |
|
Powrót do góry |
|
 |
Helga Chosen.1

|
Wysłany: 2011.04.03 09:53 Temat postu: |
|
|
Ja żałuję jednej rzeczy - że zabrakło ducha walki. To co działo się w końcówce jest nie do opisania, ale właśnie... szkoda wielka, że dopiero na koniec się wzieli.
|
|
_________________ ===>Znajdź 5 różnic<===
Pomysł: Helga | Wykonanie: ElFilipo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Don RAUL To wina Iriny jest

|
Wysłany: 2011.04.03 09:56 Temat postu: |
|
|
Tak szczerze mówiąc, to szkoda iż Novo w 1.połowie zmarnował swoją szanse. Wtedy byłoby jeszcze sporo czasu na odrobienie strat, a potem była już tylko panika.
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)
Mallorca
Levante
Almeria
Osasuna
Deportivo
Sporting
14 punktów straconych! Gdybyśmy wygrali choć 80% tych meczy, to my bylibyśmy liderem i nawet manita z Barcą by nam w tym nie przeszkodziła
btw. Ponawiam, ma ktoś zdjęcia tej sytuacji z bramką Carvalho?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|