Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bezimienny Nołnejm

|
Wysłany: 2011.04.11 10:19 Temat postu: Real Madryt - FC Barcelona [1-1] |
|
|
16 kwietnia 2011. Mecz zapoczątkowujący serię 4 pojedynków pomiędzy Realem, a Barceloną. Ten mecz jest teoretycznie o "najmniejszą" stawkę, ale czy można mówić o czymś takim w przypadku meczu, określanego mianem Derbów Europy? Jak dla mnie, to świetna okazja żeby podbudować morale przed finałem CdR i półfinałami LM (o ile się tam znajdziemy ).
Ostatnio zmieniony przez Bezimienny dnia 2011.04.11 11:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
_________________ "Kiedy strzeliliśmy na 2:0 i mieliśmy jeszcze pięć minut, trzeba było widzieć twarze Niemców. Uciekało z nich życie." - Xabi Alonso |
|
Powrót do góry |
|
 |
mikess Castilla

|
Wysłany: 2011.04.11 10:51 Temat postu: |
|
|
Trudno mówić o Gran Derbi jako o meczu nieistotnym... jednak ten pierwszy klasyk z tej "serii" teoretycznie będzie najmniej ważny. Liga jest już rozstrzygnięta. Pozostaje tylko straszny niesmak po meczu na CN i chęć zemsty 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
stoki17 Jose Mourinho.

Ostrzeżeń: 3 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2011.04.11 10:55 Temat postu: Re: Real Madryt - Barcelona |
|
|
 |
 |
17 kwietnia 2011. |
Gramy 16 kwietnia, w sobotę. 
|
|
_________________ Święto Niepokalanego Poczęcia :
- w Kościele rzymsko-katolickim obchodzone 8 grudnia
- w Barcelonie 29 listopada
iSer del Barça es ser subnormal! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bezimienny Nołnejm

|
Wysłany: 2011.04.11 11:14 Temat postu: |
|
|
już poprawiłem nooo 
|
|
_________________ "Kiedy strzeliliśmy na 2:0 i mieliśmy jeszcze pięć minut, trzeba było widzieć twarze Niemców. Uciekało z nich życie." - Xabi Alonso |
|
Powrót do góry |
|
 |
althregis Castilla

|
Wysłany: 2011.04.11 13:11 Temat postu: |
|
|
Mecz o najniższą stawkę z czterech, ale w kontekście walki o tytuły może być najważniejszy. Sprawdzimy, czy i o ile poprawiliśmy sie w grze od ostatniego GD, zmieni się również morale drużyny (na lepsze czy gorsze-zobaczymy). No i zawsze będzie czas na kosmetykę przed finałem CdR. Najwazniejsze to grać na wysokich obrotach już od pierwszej minuty. Grunt to wytrzymać pierwszy kwadrans. Real rozgrzewa się długo, więc możemy być świadkami horroru w pierwszych minutach. Ale im dalej tym lepiej. Chyba, że Messi&Co skorzystają z naszego początkowego niedołęstwa i właduja nam szybko dwie brameczki. Wtedy będzie po zawodach. CR7, Ozil, Maryska i kto tam będzie grał w napadzie bedą musieli wspierać mocno kolegów z defensywy. Zwłaszcza Krysia. Zadnych tam prób wymuszeń fauli czy karnych. Upadłeś-powstań. Grać z barcą 11 na 11 to juz wystarczający kłopot, a co dopiero z leżącym na murawie z miną naburmuszonego cierpiętnika Ronaldo. Jest wielkim piłkarzem, to niech prowadzi nas do zwycięstwa w wielkich meczach.
Do boju Królewscy!!!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
M1kr0n Prezes

|
Wysłany: 2011.04.11 13:22 Temat postu: |
|
|
Remis nie byłby zły jak na ten mecz.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
IVAN_ZAMORANO Eu adoro ser quem sou!

|
Wysłany: 2011.04.11 13:25 Temat postu: |
|
|
Byleby nie przegrać.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Aris_1902 Kibic

|
Wysłany: 2011.04.11 13:49 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieje ze bedzie to przelomowy mecz z barka i poczatek marszu po 4 zwyciestwa !!!!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nieracze. Trener

|
Wysłany: 2011.04.11 14:16 Temat postu: |
|
|
tylko czemu o 22 to my musimy się spiąć bo jak barca to zrobi to aż strach pomyśleć
Mourinho ma taką taktykę by nie przegrać tego meczu, wygrać w srodę, a półfinały to będzie jatka dopiero 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bezimienny Nołnejm

|
Wysłany: 2011.04.11 14:47 Temat postu: |
|
|
ten mecz będzie tylko przetarciem pewnie, ale wiadomo, że nasi na pewno go nie odpuszczą
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Un Mítico Blanco. yihad mourinhista
|
Wysłany: 2011.04.11 15:11 Temat postu: |
|
|
Gwoli ścisłości,piszemy raczej FC Barcelona
A co do meczu to gramy tylko o honor,ale ewentualne zwycięstwo może dać nam pewność siebie przed ważniejszymi meczami z Niepokalaną.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
klajwi Putka

|
Wysłany: 2011.04.11 15:23 Temat postu: |
|
|
Szybko ten temat założony. Stawka w meczu najmniejsza ze wszystkich ale to jednak GD i swoje prawa, może paść każdy wynik. Jestem ciekaw jak poradzi sobie Keita bo to on pewnie uraczy nas swoją obecnością na boisku zamiast Masche. Pep ma duży orzech do zgryzienia. Mam nadzieję że w meczu nie będzie żadnych dymów, red cardów ani nurkowania czy to CR-a czy Daniego bo to później powód do spin, których i tak jest na tym forum od cholery. 1-1 myślę że nie było by źle aczkolwiek moim zdaniem Barca wygra 1-0, pozdro 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Xabier. iCómo no te voy a querer!

|
Wysłany: 2011.04.11 15:30 Temat postu: |
|
|
Mecz o najmniejszą stawkę z tych, które nas niedługo czekają. Zobaczymy jak nasi zagrają przed własną publicznością. Liczę na zwycięstwo, i przerwanie serii porażek z Barcą. 
|
|
_________________ "90 minut na Bernabéu to bardzo dużo."
https://twitter.com/Xabier14_ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamior Joker

|
Wysłany: 2011.04.11 15:31 Temat postu: |
|
|
To z Espanyolem też gramy? W takim razie będzie podwójnie ciężko.
|
|
_________________ "Did you ever dance with the devil in the pale moonlight?" |
|
Powrót do góry |
|
 |
mrs capo di tutti capi

|
Wysłany: 2011.04.11 15:33 Temat postu: |
|
|
Tak jak wcześniej nie wstawiałem gifów, tak teraz sobie wstawię:
Pepfather
To chyba będzie z mojej strony jedyny komentarz do GD, zbyt duża spina niepotrzebna i tak już ze strony Barcy zostało za dużo powiedziane, dobrze że Guardiola ich ogarnął.
|
|
_________________ Wiadomość została wysłana automatycznie. Prosimy na nią nie odpowiadać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|