Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
miXUE Prezes

|
Wysłany: 2017.05.21 22:39 Temat postu: |
|
|
To teraz mogę to napisać.
Największy wygrany tego sezonu! I oby jak najdłużej!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cube. Big Poppa Pump

|
Wysłany: 2017.05.21 23:22 Temat postu: |
|
|
Piłkarz sezonu. Przyjdzie po niego jakiś Liverpool. Trzeba utrzymać jak najdłużej, a sądzę że i on sam nigdzie się nie chce ruszać 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tatar9 Real Madryt A

|
Wysłany: 2017.05.22 03:27 Temat postu: |
|
|
Szkoda ze nie zagral. Szkoda mi go. Ale moim zdaniem Zidane po prostu nie chcial zniszczyc Danilo bo to jest nominalny prawy obronca a Nacho mimo wszystko albo srodek albo lewa strona. W kazdym razie na pewno Nacho byl troche smutny ze nie zagral.
|
|
_________________ Carlo Ancelotti: "El Real Madrid no es un equipo de fútbol, es una religión" |
|
Powrót do góry |
|
 |
RMGalacticos Prezes

|
Wysłany: 2017.05.22 16:28 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Piłkarz sezonu. Przyjdzie po niego jakiś Liverpool. Trzeba utrzymać jak najdłużej, a sądzę że i on sam nigdzie się nie chce ruszać  |
Dwa lata temu ledwo wyciągał 600 minut w sezonie, a teraz rozegrał 3200 minut. Wtedy nie odszedł to miałby teraz, gdy jest niezastąpiony i wysoko ceniony w klubie? Zresztą w wywiadach wielokrotnie podkreślał, że Real wiele dla niego znaczy i nie opuścił go nawet w momentach zwątpienia. Prawdziwy madridista 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sarcasm but still awesome...

|
Wysłany: 2017.08.20 21:59 Temat postu: |
|
|
Bardzo mi się podoba, że dzisiaj gra. Zasługuje także na regularną i super, że Zidane tyle rotuje. Oby przez cały sezon to było.
|
|
_________________ Internet to piękny świat, każdy może ubrać dowolną dla siebie maskę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
vitocorleone20 Castilla

|
Wysłany: 2017.08.20 22:05 Temat postu: |
|
|
Na chwilę obecną to chyba w lepszej formie niż Ramos. Strasznie solidny piłkarz. SKARB !
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cube. Big Poppa Pump

|
Wysłany: 2017.09.26 22:11 Temat postu: |
|
|
Trudno wyróżniać kogokolwiek z tej defensywy dzisiaj. Niemniej jednak myślę, że jest tak kapitalny w swojej roli, że warto pochwalić. Top.
@down
Przeciwnie. Cała linia zagrała bardzo dobre spotkanie więc trudno wyróżnić jednego. Do Nacho mam jednak sentyment, bo nie pamiętam kiedy ostatnio zespół się na nim zawiódł. Byłby pierwszym stoperem w wielu innych topowych klubach Europy. Skarb.
Ostatnio zmieniony przez Cube. dnia 2017.09.26 22:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krist Prezes

|
Wysłany: 2017.09.26 22:20 Temat postu: |
|
|
A to przepraszam Ramos z Varane' m zagrali jakoś szczególnie słabo?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pawel. Madridista hasta la muerte

|
Wysłany: 2017.09.26 22:39 Temat postu: |
|
|
Nacho to po prostu gość, który jest nam niezbędny, czy to prawa strona, środek czy lewa, zawsze staje na wysokości zadania, od 1,5 sezonu niedoceniany, głównie dlatego że niestety ma lepszych konkurentów, ale jestem pewien że w innych zespołach, "troszkę" gorszych miałby pierwszy skład.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krist Prezes

|
Wysłany: 2017.09.26 22:49 Temat postu: |
|
|
Od paru kolejek powinien mieć tutaj pierwszy skład już na prawej obronie, mimo, że dzisiaj Dani zagrał dobrze. Nacho jest kozakiem, uwielbiam piłkarzy którzy mają charakter, a Nacho ma ich za pięciu. Super że jest.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
AdamK Prezes

|
Wysłany: 2017.09.26 22:49 Temat postu: |
|
|
Jak zobaczyłem że wypadł Marcelo to byłem niemal pewien że ta pozornie niegroźna kontuzja Theo Hernandeza się przedłuży, duch Coentrao zawsze kontuzjowanego w tym samym czasie co Brazylijczyk ciągle żywy, ale z takim gościem jak Nacho nawet to nie stanowi dużego problemu. Jak zawsze dobry mecz, w następnej kolejce niech zagra za jednego ze stoperów, bądź na prawej obronie, jeśli trenera aż tak nie przekonuje Archaf. Byle łapał w miarę regularnie kolejne minuty, aby nie w którymś momencie nie zaczął myśleć o zmianie klubu. Z tym niedocenianiem to bym nie przesadzał, każdy zdaje sobie sprawę jaką wartość prezentuje, a temacie zaufania do niego najlepiej niech świadczy pierwszy mecz półfinałowy w poprzednim sezonie, gdy zastąpił kontuzjowanego Carvajala mimo to że Danilo był na ławce.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2017.09.27 14:48 Temat postu: |
|
|
Po co ma zmieniać klub jak ma zagwarantowane minuty na bardzo wysokim poziomie (patrz zeszły sezon). Gra, zdobywa trofea i sobie radzi. Nie ma potrzeby myśleć o zmianie klubu. Wczoraj kolejny świetny występ.
Ja jak się skupię, to pamiętam może ze dwa słabsze występy w poprzednim sezonie. Równa wysoka forma. Lubię gościa niesamowicie.
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |
maciek19911 Soy un Madridista y tengo un alma blanca

|
Wysłany: 2017.09.27 17:05 Temat postu: |
|
|
Kapitalny Nacho wczoraj. Wspaniale czyścił, pozostawił po sobie ogromne wrażenie. Nie po raz pierwszy w sumie.
|
|
_________________ Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Behappy be humble

|
Wysłany: 2017.09.28 20:44 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, czy ludzie zdają sobie sprawę jak ciężko jest prezentować taki poziom bez rytmu i spokoju w psychice, że mam skład. Dla mnie ten gość to fenomen, jest niesamowicie poukładany mentalnie, a jego etyka pracy pewnie ociera się o perfekcje. Jestem dumny, autentycznie czuję dumę, że taki zawodnik gra w Realu.
|
|
_________________ "all you need to have is faith in God, an undying passion for what you do and what you choose to do in this life (...)" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Xandir Inżynier

|
Wysłany: 2017.10.01 21:57 Temat postu: |
|
|
Same serduszka dla tego Pana, najlepszy. 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|